ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 26 Φεβρουαρίου 2021

ΕΛΛΑΔΑ: ΧΩΡΟΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΧΩΡΑ


Ηλίου φαεινότερον η προσπάθεια των αποικιοκρατών Γερμανών και Γάλλων της Ε.Ε. να μετατρέψουν την Ελλάδα από έθνος, κράτος και χώρα σε χώρο δραστηριοποίησης ανωνύμων κεφαλαίων και δραστηριοτήτων 200 χρόνια σχεδόν μετά την ίδρυσή της.

Η εσκεμμένη φτωχοποίηση του λαού και η χρεοκοπία του Κράτους τις τελευταίες δεκαετίες με την αρωγή επιλεγμένων επίορκων πολιτικών και κρατικών λειτουργών δεν αποσκοπεί σε τίποτα άλλο παρά το ραγιαδισμό, την επαιτεία και τον εθνικό εκφυλισμό.

Τίποτα δεν θα μπορούσε να επιτευχθεί χωρίς τον πολιτιστικό εκμαυλισμό, την εκτροπή της παιδείας από την αρχαία τραγωδία στη σύγχρονη παιδεραστία και τον καθημερινό πνευματικό βομβαρδισμό από τους Ανατολίτες μέσα από ιδιόκτητα ή ελεγχόμενα Μέσα Μαζικής Επιρροής.

Η εγκατάσταση χιλιάδων μεταναστών επιλεκτικά σε κάθε κομβικό σημείο των εθνικών αρτηριών και σε κάθε ιστορική περιοχή συμβολικά δεν αποτελεί παρά ένα πολιτιστικό και εθνικό εμβολιασμό εξουδετέρωσης κάθε εθνικής υπόστασης.

Τελευταίο φρούριο για άλωση ο πυρήνας της φυλής, οι πολεμιστές του για την ολοκληρωτική παράδοση στους εθνικούς ευεργέτες dealers του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος που οραματίζονται μία γκρίζα Ελλάδα Χώρο εγκληματικών δραστηριοτήτων, χωρίς τίποτα εθνικό, τίποτα πατριωτικό, χωρίς έλεγχο. Ένα χώρο transit, χωρίς ταυτότητα, μία νέα κατεχόμενη Κύπρο.

Καμία θυσία για την Ελλάδα Χώρα 50 χρόνια τώρα και συνεχίζουμε έρποντας στο Χώρο ως λαός, ως κράτος, ως έθνος προς τέρψιν των ολίγων εξουσιαστών ανωμάλων ορέξεων που τρώνε Ελλάδα για ικανοποίηση καθημερινά.

Αδαείς πορεύονται στον Καιάδα τους αγνοώντας το αυτονόητο. Το φως της Ελλάδας δεν θα σβήσει ποτέ. Θα λάμπει και θα καίει κάθε χαμένο ον σε σκοτεινές σήραγγες της ιστορίας. 

Ο δικός μου ο δρόμος...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ