ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 20 Ιανουαρίου 2021

ΥΒΡΙΔΙΚΑ ΧΤΥΠΗΜΑΤΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΣΤΡΑΤΟ


Της Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 16 Ιανουαρίου 2021

Λίγες νύχτες μετά την επίσκεψη Ερντογάν στην Αλβανία και τη σύναψη της στρατηγικής σχέσης τους, τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη χωρίς πλήγματα στην πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας τις οποίες το "Βαθύ Κράτος" με τα ανακοινωθέντα του θεωρούσε δεδομένα και ενόψει της έναρξης του διαλόγου Μητσοτάκη-Ερντογάν όπου θέματα παραχώρησης της εδαφικής και θαλάσσιας κυριαρχίας μας στην ελληνική ΑΟΖ θα συζητηθούν, διαδοχικά επικοινωνιακά χτυπήματα λαμβάνουν χώρα στον Ελληνικό Στρατό δημόσια.

Υβριδικά χτυπήματα που αναμένεται να συνεχιστούν μετά το όπλο τουρκικής ταυτότητας στη Λέσβο και τα αλβανικά συνθήματα στην ΕΛΔΥΚ, με πιθανό στόχο τις αλλαγές στην στρατιωτική ηγεσία, ιδιαίτερα του Στρατού Ξηράς. Οι αναμενόμενες παραχωρήσεις σε εθνική κυριαρχία, που αναφέρονται σε μέσα ενημέρωσης για την προετοιμασία της κοινής γνώμης, απαιτούν αναμφίβολα "ευνουχισμένες" Ένοπλες Δυνάμεις ιδιαίτερα στην ηγεσία τους με τις απαραίτητες αντικαταστάσεις και έναν "σκελετό" πρόθυμων Αξιωματικών που θα ανέχεται κάθε παραχώρηση αντίθετα στην αποστολή και τον όρκο τους. Να σιωπήσει με λίγα λόγια στις επερχόμενες τουρκικές κατακτήσεις αμαχητί.

Η διείσδυση ανθελληνικών κέντρων εξυπηρέτησης συμφερόντων γειτονικών κρατών μέσα από τον μανδύα του πατριωτισμού, της ιερής αποστολής του και διαφόρων φερομένων ως ευπατρίδων με ιδιοτελή επιχειρηματικά συμφέροντα αμυντικών προμηθειών είναι αναμενόμενη. Αυτή είναι και η αποστολή και τα εργαλεία τους εξάλλου. Το ζητούμενο έγκειται στους πρόθυμους συνεργάτες τους "εντός των τειχών" που αδημονούν για προστάτες και "χτίζουν" την καριέρα τους τις νύχτες. Συνεργάτες που λόγω παθών, ωραιοπάθειας, σοβαρών οικογενειακών προβλημάτων και ιδιοτέλειας αναζητούν ωθήσεις για να καταλαμβάνουν θέσεις που δεν αξίζουν και επιστρέφουν την υποχρέωσή τους στους προστάτες τους στο ακέραιο. Για τους "κατοικούντες στην Ιερουσαλήμ" τα ονόματα είναι γνωστά και αυτοί βρίσκονται διαρκώς στο απυρόβλητο.

Συνεργάτες που κινούνται ενάντια στο συμφέρον της Ελλάδας για να μπορούν να καταλαμβάνουν ευαίσθητες θέσεις στο εσωτερικό και εξωτερικό βρισκόμενοι πάντα πρώτοι στις επιλογές σε λίστες με προδιαγραφές κομμένες και ραμμένες στα μέτρα τους. Εν έτει 2021 και με την Κυβέρνηση των Αρίστων συνεχίζεται το αίσχος αποστολής Αξιωματικών στο εξωτερικό σε ευαίσθητες θέσεις χωρίς την απαραίτητη πιστοποίηση γνώσης της Αγγλικής Γλώσσας με ξεδιάντροπα προσχήματα εις βάρος ικανότερων. Οι καρπωτές των παρατυπιών φυσικά καθίστανται υπόχρεοι για την εξυπηρέτηση και οφείλουν να επιστρέφουν την ωφέλεια σε είδος ή αλλιώς στα ανθελληνικά κέντρα προώθησής τους, παραμένοντας πάντα στον αφρό, εις βάρος του δημοσίου συμφέροντος. Απαραίτητη προϋπόθεση η ύπαρξη συνεργατών στα ανώτατα κλιμάκια που οφείλουν να προστατευτούν στις επερχόμενες κρίσεις της ηγεσίας, να είναι παρόντες, έστω και ένας, στα συμβούλια συζητήσεων και αποφάσεων.

Δυστυχώς, ο εχθρός βρίσκεται εντός των πυλών και πασχίζει να διατηρήσει τα ερείσματά του στα ανώτατα κλιμάκια. Αυτή είναι και η αιτία που ξαφνικά εμφανίζονται ντροπιαστικά δημοσιεύματα για να επιβάλουν αποφάσεις και να προστατεύσουν τα ανώτατα και υφιστάμενα "Golden Boys του Στρατού Ξηράς". Η συνταγή είναι γνωστή: δημοσίευμα, επίκλησή του από τη γερή πέτρα του Μαξίμου, επιβολή απόφασης, εξάρτηση ηγεσίας, ευνουχισμός ισχύος και ανταλλαγή παραμονής με σιωπή στις επικείμενες λίστες τοποθέτησης των "Golden Boys". Μαζί και ανώνυμες καταγγελίες και παρεμβάσεις για όσους δεν είναι πολύ βολικοί. Κρίσεις έρχονται και τα στοιχεία του Βαθέως Κράτους στον πυρήνα της φυλής μας οφείλουν να προστατεύονται. Μπορεί κάποιος Άριστος του Κυριάκου Μητσοτάκη να μας εξηγήσει τις αξίες επιλογής ανωτάτων με βαθμολογία κάτω του "15" στα επιτελικά σχολεία, που αποτελεί βαθμολογία βάσης ή καλύτερα ντροπής καθώς και τα κριτήρια επιλογής προαγωγής εις βάρος των πραγματικά αρίστων που κοπίασαν; Τι προσόντα έχουν και τα κρύβουν;

Τελικά, αυτό που δεν είναι γνωστό, είναι ο Έλληνας Αξιωματικός που θα ξεριζώσει τα ζιζάνια των Ενόπλων Δυνάμεων, του πυρήνα της Φυλής. Ο Έλληνας Αξιωματικός που δεν θα συνεργαστεί με τον εχθρό της Ελλάδας ενεργά ή διά της υπόκλισης και σιωπής. Που θα ξεριζώσει τους ελάχιστους που μονίμως έχουν την προτεραιότητα έναντι όσων αξίζουν και κοπιάζουν πραγματικά, που θα ξεριζώσει εκείνους τους απαραίτητους που δεν αναζητούν τους ήρωες στο σκοτάδι για να τους αναδείξουν, πριν έρθει η καταστροφή της πατρίδας μας. Ίδωμεν...