ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Το Βαθύ Κράτος έχει δώσει εντολή για ανασχηματισμό και αναμένει την άμεση εκτέλεσή του τα επόμενα 24ωρα για να υλοποιήσει το βρωμερό σχέδιο διάλυσης της Ελλάδας το 2021. Η διάσπαση της Κύπρου σε δύο Κράτη και ο τεμαχισμός και παράδοση της ελληνικής ΑΟΖ απαιτούν επιλεγμένα στελέχη σε κρίσιμα Υπουργεία. Ο απώτερος σκοπός της παγκόσμιας εγκληματικής οργάνωσης διακίνησης ουσιών και πλούτου μέσα από Τουρκικό έδαφος βρίσκει εμπόδιο σε έναν βράχο, τη σημερινή πολιτική και στρατιωτική ηγεσία του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας που αρνείται να αποδεχτεί πολιτικά τετελεσμένα σε ελληνικό έδαφος και υπέδαφος και την απόσυρση Ένοπλων Δυνάμεων και οπλικών συστημάτων ως επανάληψη της απόσυρσης της Μεραρχίας από την Κύπρο το 1964.



Ο ανασχηματισμός με τη γνωστή μέθοδο της καταχώρησης σχετικών δημοσιευμάτων, την ανακύκλωσή τους μέσα από μέσα ενημέρωσης ιδιοκτητών διακίνησης εμπορευμάτων και ουσιών εξ Ανατολών και την επιβολή πολιτικών τετελεσμένων στο Μέγαρο Μαξίμου με την αρωγή πρόθυμων, υλοποιείται με έναν μόνο σκοπό: Την πλήρη ανακατάληψη του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, την απομάκρυνση των ανεπιθύμητων από την πολιτική και στρατιωτική ηγεσία και την επιβολή της φιλοτουρκικής ατζέντας χωρίς αντιρρήσεις πριν τον Μάρτιο 2021. Κόκκινο πανί ο Υφυπουργός Εθνικής Άμυνας Αλκιβιάδης Στεφανής που συνδυάζει την πολιτική και στρατιωτική γνώση για να αντιστέκεται με την τωρινή στρατιωτική ηγεσία στον επετειακό διαμελισμό της Ελλάδας.

Η άριστη επίδοση των Ενόπλων Δυνάμεων μας στις επιθέσεις της Τουρκίας και της παγκόσμιας μαφίας με εργαλείο τους λαθραίους εποίκους στον Έβρο, ο περιορισμός των αφίξεών τους στα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου, η σθεναρή υπεράσπιση στο Καστελλόριζο, η ανάπτυξη του Στόλου μας στην ελληνική ΑΟΖ της Ανατολικής Μεσογείου, ο εξοπλισμός της Κρήτης, η επιχειρησιακή αναβάθμιση των Ενόπλων Δυνάμεων μας μέσω συγκεκριμένων εξοπλισμών που είχαν καθηλώσει και απαξιώσει οπλικά συστήματα με τη σιωπή επίορκων Αξιωματικών και η απόφαση της αναγκαίας αύξησης θητείας σύντομα, έχουν εξοργίσει την Τουρκία και τους Έλληνες συνεργάτες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που ετοιμάζεται να αναλάβει τα ηνία του Πλανήτη και επίσημα.

Ο στημένος, αχρείαστος και εθνικά επιζήμιος ανασχηματισμός του Κυριάκου Μητσοτάκη θα επιδιώξει την απομάκρυνση Στεφανή, αλλαγές στη στρατιωτική ηγεσία και αναβάθμιση Αξιωματικών περιορισμένης ικανότητας αλλά πιστών στο Βαθύ Κράτος για την ανέλιξή τους, με αντάλλαγμα τη σιωπή τους στα επερχόμενα μετά την 20ή Ιανουαρίου 2021. Αυτός είναι και ο μοναδικός σκοπός που επιβάλλεται ανασχηματισμός εν μέσω πανδημίας, προμήθειας εμβολίων, απαίτησης ανοίγματος των Σχολείων, ανάγκης οικονομικής και επιχειρηματικής αναγέννησης και τόσων άλλων που απαιτούν έμπειρους Υπουργούς και συνεχές έργο.


Ο πλήρης έλεγχος του πυρήνα του Έθνους μας και η διενέργεια των επιθυμητών επιλογών ηγεσίας και κρίσεων Αξιωματικών το Μάρτιο 2021 θα φέρει την αποδοχή στη δημιουργία τετελεσμένων από το Ocus Reis και τον στημένο πολιτικό "διάλογο": Την εκτροπή του αγωγού East Med σε τουρκικό έδαφος και υπέδαφος, την απόσυρση Ενόπλων Δυνάμεων από το ελληνικό έδαφος, τη συνέχιση ελέγχου από το Βαθύ Κράτος της ελληνικής επικράτειας του 2021 χωρίς θεσμικές παρεμβάσεις για τη διακίνηση και ξεφόρτωμα σε ιδιόκτητες ελληνικές ακτές των εμπορευμάτων και ουσιών της παγκόσμιας μαφίας και των Ελλήνων αντιπροσώπων της ανενόχλητα. Έναν αγωγό ζωής και ενέργειας για την Ελλάδα και την Ευρώπη που ο κ.Μητσοτάκης κωλυσιεργεί την κατασκευή του ύποπτα και μαζί με την επίκληση για "πράσινα άλογα" πράττει άλογα και προκαλεί απορία για το ρόλο του, τελικά.

Επίσης, πέρα από τις παραχωρήσεις στην Τουρκία αμυντικοί εξοπλισμοί "βιτρίνα" που επιβάλλονται από διεθνή παράγοντα, έχουν βρει βράχο σε έντιμους Έλληνες Αξιωματικούς και πολιτικούς και απαιτείται η νέα πολιτική ηγεσία στο Υπουργείο Εθνικής Άμυνας για να σπάσει το συμπαγή πολιτικό-στρατιωτικό βράχο που έχει δημιουργηθεί. Για την υλοποίηση των επενδύσεων ''αχύρων'' δεν αποκλείεται να δούμε και στις θέσεις της πολιτικής ηγεσίας και απόστρατους στρατιωτικούς με ή χωρίς πολιτικό μανδύα που ήταν διάσημοι για τις γνώσεις τους επί στρατιωτικών προδιαγραφών και προμηθειών χωρίς να αποκλείονται και αποτυχημένοι μη εκλεγμένοι πολιτικοί των Βρυξελλών. Μία πολιτική "νεκρανάσταση" για τον ιερό σκοπό της διάλυσης της Ελλάδας και ελέγχου του πυρήνα της με τα αρεστά "πράσινα" πιόνια που αδημονούν για την αποχώρηση της σημερινής πολιτικής-στρατιωτικής ηγεσίας πριν την 1η Μαρτίου, έναρξη των στρατιωτικών κρίσεων στον ανώτατο βαθμό.



Οι Επαναστάτριες του Γκτσάαντ και του Ντουμπάι που θέλουν να επιβάλλουν και να εορτάσουν μία μικρότερη Ελλάδα το 2021, καλά θα κάνουν να σιωπήσουν. Να ανοίξουν τους λογαριασμούς της Ελβετίας να αποκαλυφθούν τα εγκλήματα της Μεταπολίτευσης με αποκορύφωμα την πρώτη δεκαετία της διακυβέρνησης Σημίτη - Κ.Καραμανλή, των Ολυμπιακών Αγώνων 2004, που χρεοκόπησαν την Ελλάδα το 2009 και θα πληρώνουμε για γενεές αν δεν αλλάξουμε ριζικά και επαναστατικά.


Σταματήστε το στημένο ανθελληνικό θίασο πολιτικής, κύριε Μητσοτάκη, και απελευθερώστε του Έλληνες που φυλακίσατε με την επίκληση της παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας πριν να είναι τελείως αργά και για εσάς πολιτικά. Αν δεν μπορείτε να υπερασπισθείτε την Ελλάδα και να την μεγαλώσετε σε χώρο και σε χρόνο απλά παραιτηθείτε. Ειδάλλως καλώς να ορίσετε να δούμε ποιος θα καταφέρει να μικρύνει ή να μεγαλώσει την Ελλάδα ανά τους αιώνες. Οι Τούρκοι, εσείς ή εμείς...