ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ CLICK AWAY


Της Λέττας Καλαμαρά 

Εν μέσω του Γ'ΠΠ Παγκοσμίου Πολέμου COVID-19 η Ελλάδα ατυχεί να έχει Κυβέρνηση κατώτερη των περιστάσεων που παλινδρομεί προσπαθώντας να κρύψει την αφοσίωσή της στο παγκόσμιο Βαθύ Κράτος και τη Γερμανία. Οι συνέπειες της αντι-εθνικής σε όλους τους τομείς πολιτικής Μητσοτάκη, ουρά της Κυβέρνησης Τσίπρα, γίνονται ορατές καθημερινά πια στη ζωή των Ελλήνων. Το βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων κατακρημνίζεται και υποθηκεύεται χωρίς προηγούμενο.

Όλοι οι Ευρωπαίοι ηγέτες πλην της κας Μέρκελ ακολουθούν την πολιτική Τραμπ και Τζόνσον και ανοίγουν τις αγορές παρά τις καθημερινές εκατόμβες θυμάτων του COVID-19. Πέρα από τα θύματα του Γ'ΠΠ υπάρχουν και τα εκατομμύρια ζωντανών που οφείλουν να διατηρήσουν τα Κράτη και οι κοινωνίες τους την επόμενη ημέρα του Πολέμου της Κίνας. Ρώμη, Μαδρίτη, Παρίσι, Λονδίνο και όλη η Ευρώπη ανοίγουν τα καταστήματά τους για να σώσουν τη ζωή εκατομμυρίων πολιτών τους και του ιδίου του Κράτους τους από τον οικονομικό στραγγαλισμό και οι αδίστακτοι Μητσοτάκης και Γεωργιάδης ανακοινώνουν την ταφόπλακα του ελληνικού εμπορίου. 

Καλυπτόμενοι πολιτικά πίσω από τους ειδικούς λοιμωξιολόγους, που ορθώς οι ίδιοι ζητούν την εύκολη λύση του επ' άπειρον εγκλεισμού,  κρύβουν την έλλειψη κρατικής προετοιμασίας και ορθής επικοινωνιακής ενημέρωσης και ισοπεδώνουν τη ζωή των Ελλήνων χωρίς προηγούμενο. Οι Κυβερνώντες οφείλουν να εξηγήσουν στους Έλληνες γιατί οι άλλοι ηγέτες της Δύσης ακολουθούν αντίθετη πολιτική και ποιος είναι ο σκοπός και το κόστος της δικής τους πολιτικής.

Ο Κ.Μητσοτάκης οραματίζεται τον Χότζα, τον Τσαουσέσκου, τον Μαδούρο και όλους τους ηγέτες της σοσιαλιστικής λαίλαπας που επενδύουν στη φτώχεια του λαού τους, την εξάρτησή τους από κρατικά επιδόματα, την ψυχολογική τους κατάρρευση και κάθε άλλο αυταρχικό μέτρο για να επεκτείνουν την παραμονή τους στην εξουσία, τον πλουτισμό και την κρατικοδίαιτη ζωή των ιδίων, των οικογενειών τους και της νομενκλατούρας τους, της αυλής τους. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης συνειδητά εκτελεί την ιδιωτική πρωτοβουλία, το εμπόριο και εγκαθιστά το καθεστώς της επόμενης ημέρας για τους αποικιοκράτες Γερμανούς και τα τσιράκια τους Τούρκους.

Την ίδια ώρα και με απίστευτο θράσος ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο Υπουργός καταστροφής της Ανάπτυξης κλειδώνουν τα καταστήματα και τους Έλληνες και μεριμνούν για τη γιορτινές διακοπές της νομενκλατούρας σε Άσπεν Ελβετία, Παρίσι Γαλλίας, Ντουμπάι και άλλους εξωτικούς χώρους μειώνοντας σε 3 τις ημέρες καραντίνας από την επιστροφή τους από τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές τους. 

Για τους ιθαγενείς της Ελλάδας που "βιάσθηκαν" προεκλογικά από τον Κυριάκο Μητσοτάκη και το νταούλι του υπάρχει μόνο ο εγκλεισμός και η φτώχεια επιδομάτων για να επιβιώσουν τα μαύρα Χριστούγεννα 2020. Για τους αποικιοκράτες και τους αντιπρόσωπους τους, Κυριάκο Μητσοτάκη και Αλέξη Τσίπρα, αυτό θέλουμε, αυτό αξίζουμε ως Έλληνες...