ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 11 Δεκεμβρίου 2020

Κ.ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ: Ο ΓΕΡΜΑΝΟΦΙΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΟΥΝΑΡΗΣ ΤΟΥ 21ου ΑΙΩΝΑ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Μόνο με τον γερμανόφιλο Πρωθυπουργό της Μικρασιατικής Καταστροφής του 1922, Δημήτριο Γούναρη που επανέφερε τον Βασιλιά, μπορεί να συγκριθεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης και η εθνική ζημία που επιφέρει στην Ελλάδα στον 21ο αιώνα. Η προσκόλληση του Έλληνα Πρωθυπουργού στο γερμανικό άξονα της κας Μέρκελ, που ρίζωσε ο προκάτοχός του Κ.Σημίτης με τους εκλεκτούς Υπουργούς του και την είσοδο του  ευρώ στην αποικία μας, διαλύουν την Ελλάδα στην εμπόλεμη εποχή του COVID-19 και εγγυώνται την ήττα της και τη μεταπολεμική φτώχεια της. Η Ελλάδα συμπεριφέρεται ως ο επιτήδειος ουδέτερος του 21ου αιώνα ενάντια στη φύση της που δίδαξε την οικουμένη στον 20ο αιώνα. Δεν συμμετέχει στον Πόλεμο υπό το φόβο των απωλειών, δεν θυσιάζεται και δεν θα έχει τίποτα να προσδοκά από το τραπέζι των νικητών. Θα είναι στο μενού ως ηττημένη και ανύπαρκτη όπως αποδείχτηκε και στη χθεσινή Σύνοδο Κορυφής ή καλύτερα Σύνοδο εθνικής καταστροφής.

Η ταύτιση του γερμανικού άξονα παγκόσμιας κυριαρχίας με τον κοινής καταγωγής τουρκικού άξονα οφείλει στην αιωνιότητα να μην διαπερνά την Ελλάδα. Δεν υπήρξε ούτε μία φορά στην ιστορία που η ταύτιση Ελλάδας - Γερμανίας να μην επέφερε εθνική καταστροφή. Η ένταξη της Ελλάδας στην Συμμαχία της Καρδιάς στον Α'ΠΠ και η εναντίωση στο Γ'Ράϊχ από τον γερμανόφιλο Μεταξά στον Β'ΠΠ, που έβαλε τη χώρα πάνω από το συμφέρον των Γερμανών, έφεραν μία Ελλάδα μεγαλύτερη σε έκταση και πρόοδο. Αν περιμένει ο Έλληνας Πρωθυπουργός να επιβάλλει η Γερμανία των 5Βς κυρώσεις στην Τουρκία λάθος παπά διάλεξε για να βαφτίσει την Ελλάδα.

Ξεκάθαρα ο γερμανόφιλος Μητσοτάκης εργάζεται στο Γ'ΠΠ ενάντια στην πολιτική COVID-19 του Ντόναλντ Τραμπ εδώ και μήνες, ενάντια στον αγωγό East-Med και την απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία και οραματίζεται ένα restart με την Ελλάδα ως παγκόσμια κινεζική επαρχία και τη Γερμανία ως σύμμαχο της Κίνας-Ρωσίας ενάντια στις ΗΠΑ. Κοινός παρανομαστής όλων αυτών το αυταρχικό καθεστώς διακυβέρνησης που ζούμε ήδη στις μέρες μας. Πλήρης έλεγχος του πολιτικού συστήματος, της ιδεολογίας, της οικονομίας και της ζωής από τον νέο "Γούναρη" του 21ου αιώνα. Ξεκάθαρα ο γερμανόφιλος Μητσοτάκης εργάζεται ενάντια στο βιοτικό επίπεδο των Ελλήνων.

Η ένθερμη παράδοση της Μακεδονίας και από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, η ανεμπόδιστη διέλευση των τουρκικών πλοίων από ελληνικά νερά της Μεσογείου, η ανατίναξη της οικονομικής, κοινωνικής, αθλητικής, καλλιτεχνικής ζωής δεν μπορούν να έχουν άλλο λόγο από τη αποσύνθεση της Ελλάδας. Πάντα με πρόσχημα το καλό των Ελλήνων. Ασφαλώς η Ελλάδα που διαμορφώνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν έχει ελληνική Μακεδονία, δεν έχει ελληνικά νερά της Ανατ.Μεσογείου, δεν έχει ελληνικά νησιά του Ανατ.Αιγαίου και έχει μόνο φτώχεια, διώξεις για το λαό και καλοπέραση για την Αυλή του. Τι πιο αντιπροσωπευτικό από το σοβιετικό πάλαι ποτέ και κινεζικό μοντέλο στην εποχή μας.

Η Ελλάδα χρειάζεται εχθές ένα άλλο πολιτικό σύστημα από το αποικιοκρατικό όπου οι Έλληνες πολιτικοί ανταγωνίζονται για την αντιπροσωπεία της Γερμανίας στο έδαφός μας. Έναν ανεξάρτητο τρόπο διακυβέρνησης και διαβίωσης πριν να είναι αργά, προσδεδεμένο μόνο στις αρχές της γαλλικής και αμερικανικής επανάστασης για να μεγαλουργήσει και πάλι. Τίποτα λιγότερο όπως τα περί πράσινων αλόγων της Ευρώπης που στο μόνο που αποσκοπεί είναι στην παρεμπόδιση του αγωγού East-med και διαφώτιση της ζωής των Ευρωπαίων από την Ελλάδα. Το μοντέλο των Ελλήνων πειρατών στις θάλασσες και τη μεταφορά ουσιών για τη παγκόσμια νάρκωση των ανθρώπων είναι αναχρονιστικό και αποτυχημένο στον κόσμο του 5G. Δεν θα πετύχει και η εμμονή στην προσκόλλησή του θα φέρει πλήρη εθνική καταστροφή.

Όποιος  εξακολουθεί να επιλέγει το ραγιαδισμό και ένα Κράτος ελεημοσύνης ακόμα και στον πυρήνα του ας εορτάσει τα 200 χρόνια αποικίας, αν υπάρχει Ελλάδα τα Χριστούγεννα του '21. Όποιος επιθυμεί μία άλλη Ελλάδα προόδου και ευημερίας ας ακολουθήσει σύντομα...