ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου 2020

ΦΕΥΓΕΙ ΤΟ 2020, Η ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗΣ ΔΙΚΤΑΤΟΡΙΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Φεύγει το 2020, ένα έτος ντροπή για το ανθρώπινο γένος. Ένα έτος που η πρόοδος και ευημερία αιώνων σφραγίστηκε από μία στυγνή υγειονομική δικτατορία στην Ελλάδα, κατ' αρχάς για τη σωτηρία των ευάλωτων συνανθρώπων μας. Ελευθερίες και ατομικά δικαιώματα πολιτών εξαφανίστηκαν με διατάγματα από ανθρώπους-σερίφηδες και η ζωή των νέων κλείστηκε σε μία οικία-φυλακή, για το καλό μας για αυτούς για το καλό τους για άλλους.

Η χαρά κάθε ολοκληρωτικού καθεστώτος ανά τον πλανήτη είναι απερίγραπτη αφού στο όνομα της επιστήμης και της υγείας τα μέτρα προστασίας είναι απολύτως αυταρχικά και αφαιρούν το δικαίωμα της κίνησης, της ζωής ακόμα και της σκέψης. Εις το όνομα της προστασίας των ηλικιωμένων και ανθρώπων με υποκείμενα νοσήματα κατά βάση, Κυβερνήσεις εξόντωσαν και συνεχίζουν την ατομική πρωτοβουλία στην επιχειρηματικότητα. Ζωές και κόποι δεκαετιών καταστρέφονται υπό τις οδηγίες των ειδικών, για το καλό μας για αυτούς για το καλό τους για άλλους.

Το 2020 αποτέλεσε ένα έτος ντροπής και καταστροφής και στην Ελλάδα. Η πολιτική και εθνική αντιμετώπιση της πανδημίας δεν μπορούσε παρά να είναι της διαχρονικής και διακομματικής διακυβέρνησης αποικίας, όπου το πολιτικό και ατομικό συμφέρον υπερτερεί του κρατικού και εθνικού. Τα αποτελέσματα διακυβέρνησης τόσο πριν όσο και κατά τη διάρκεια της πανδημίας αποτυπώνονται στη διεθνή κατάταξη όπου η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη και του Αλέξη Τσίπρα εξομοιώθηκε στην αυταρχικότητα και επίπεδο διαβίωσης με τα ολοκληρωτικά καθεστώτα της Κίνας, της Ρωσίας, της Τουρκίας και της Βενεζουέλας, όχι τυχαία.

Την ώρα που υποδομές ξεπουλιούνται στους δανειστές και ενεργειακοί οδοί ανοίγουν χωρίς κανένα οικονομικό όφελος για το Κράτος, το 2021 φαντάζει ακόμα χειρότερο. Οι πληρωμένες καταχωρήσεις σε μέσα ενημέρωσης αλλοδαπής εξ Ανατολών λατρείας και το όραμα της Ελλάδας-πλυντήριο και αποθετήριο συνταξιούχων υπό την μπότα μίας λιγδερής νομενκλατούρας και πολιτών-πελατών δεν προμηνύουν τίποτα καλό.

Το ανθελληνικό λόμπι που έχει ριζώσει αδημονεί να εισχωρήσει βαθύτερα στον πυρήνα του Έθνους από την Πρωτοχρονιά αν είναι δυνατόν, για να πραγματοποιήσει το διαμελισμό μας. Έχει ράψει τα κοστούμια για τις μαριονέτες του και πιέζει αφόρητα επικοινωνιακά στήνοντας το απαραίτητο σκηνικό εν μέσω πανδημίας και επικίνδυνων παραλλαγών της. Μία επίδειξη δύναμης για να δείξει και πάλι ποιος κυβερνάει την Ελλάδα πραγματικά.


Το 2021 δεν γνωρίζουμε πως θα εξελιχθεί ως προς την έκταση της Ελλάδας. Αυτό που όμως είναι βέβαιο είναι ότι θα είναι έτος ξεκαθαρίσματος ανάμεσα στην παγκόσμια Μαφία, το αρχαίο ελληνικό και σύγχρονο αμερικάνικο ιδεώδες, με πολλά θύματα, πολιτικά και μη, ανά τον πλανήτη και επί του ελληνικού εδάφους, κυρίως. Το 2022, όταν ξημερώσει, όλα θα είναι διαφορετικά. Με μία γυναίκα Πλανητάρχη το 2021 κανείς δεν μπορεί να προβλέψει τι θα γεννηθεί πολιτικά παρά τα σχέδια του Σκότους.

Καλή Χρονιά και ας αρχίσουν οι Χοροί το 2021...