ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2020

ΜΙΑ ΣΤΗΜΕΝΗ ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΟΜΦΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Μία κακόγουστη πολιτική παράσταση στήθηκε στη Βουλή των Ελλήνων αυτή την Κυριακή πριν το μεγάλο "ΟΧΙ" του έπους του 1940. Ο Αλέξης Τσίπρας, ο παραχωρητής της ελληνικής Μακεδονίας στους Σλάβους, κάνει μία αλληλοεξυπηρέτηση με τον Κυριάκο Μητσοτάκη, τον παραχωρητή της ελληνικής ΑΟΖ στους Τούρκους, για να συσπειρώσουν τις βουλευτικές ομάδες τους σε αυτή την καταιγίδα.

Μαζί και το κουκούλωμα της απόφασης επιβολής της μάσκας σε εκατομμύρια Έλληνες σε ανοικτούς και κλειστούς χώρους πλην της περίπτωσης της νομενκλατούρας. Χωρίς αιδώ Μητσοτάκης και λοιποί ομιλούν στο κλειστό χώρο της Βουλής χωρίς μάσκες την ίδια ώρα που επιβάλλουν πρόστιμα σε εκατομμύρια Έλληνες και φιμώνουν υποχρεωτικά τους διδασκάλους του Έθνους μας.

Κεντρικό πρόσωπο της πρότασης μομφής ο Υπουργός Οικονομικών κ.Σταϊκούρας που μικρή συμμετοχή έχει στο αίσχος της διακυβέρνησης Μητσοτάκη που ζημιώνει την Ελλάδα ποικιλοτρόπως. Στόχος ο ανασχηματισμός και η απομάκρυνση του Υπουργού μαζί με κάποιους άλλους ενοχλητικούς σε κρίσιμα Υπουργεία που δεν φαίνονται πρόθυμοι να βάλουν την υπογραφή τους σε σχέδια φαντάσματα επενδυτών του αέρα.

Μέχρι και σκάνδαλα βουλευτών και άρσεις ασυλίας καταγράφονται στους κόλπους της Νέας Δημοκρατίας για να απομακρυνθούν τα εμπόδια και να φορέσουν υπουργικό κοστούμι εξαίρετοι ειδήμονες στις εθνικές προμήθειες.



Το θέατρο της Μαντάμ "Ο" για τη γερμανική κάθοδο στην Τουρκία και τη μετατροπή της Ελλάδας σε κράτος παρία επίσημα με υπηκόους ελεήμονες είναι παρωδία. Η μετατροπή των Ενόπλων Δυνάμεων σε ρόλο παρατηρητή ενός τουρκικού στολίσκου που αλωνίζει την ΑΟΖ της Ελλάδας είναι αισχρή.

Οι ήρωες του '40 που αντιτάχθηκαν στο γερμανικό φασισμό και θυσίασαν τις ζωές τους για να επεκταθεί η Ελλάδα στο Καστελόριζο ζωντανεύουν στις μνήμες μας τις επόμενες ημέρες και φωταγωγούν το αίσχος της σημερινής κατοχής της Ελλάδας από επίορκους προύχοντες.

Κύριε Μητσοτάκη, ενημερώστε τον ελληνικό λαό αν έχετε παραδώσει την ΑΟΖ της Ελλάδας στην Τουρκία πέρα της Ρόδου να τελειώνουμε και σταματήστε να εξευτελίζετε εκείνους που έταξαν τη ζωή τους για να υπερασπίζονται τη χώρα σε ξηρά, αέρα και θάλασσα. Ειδάλλως πράξτε το αυτονόητο, εκείνο που δεν δείλιασαν οι παππούδες μας απέναντι σε Ιταλούς και Γερμανούς κατακτητές.

Κάθε μέρα που περνάει γίνεστε ίδιος με τον Γούναρη του '22, εσείς και η νομενκλατούρα σας που αρνείται να φορέσει τις μάσκες της για να μη χαλάσει τη μούρη της. 

Δεν χρειαζόταν μία στημένη πρόταση μομφής για το εθνικό έγκλημα παράδοσης της ελληνικής ΑΟΖ, ενός ανασχηματισμού ξεπουλήματος και μίας τεχνητής επιβολής μασκών στο λαό μέσα από τη μαζική συγκέντρωση φονιά του COVID-19.



Παραδίδετε και ακυρώνετε τον αγωγό East-Med στην Τουρκία, τον πλούτο του ελληνικού λαού, για να δώσετε ακτές, λιμάνια και καράβια στην υπηρεσία ενός σχεδίου υποταγής και διάλυσης της Ελλάδας μέσα από έναν θολό πλούτο έκστασης.

Δεν θα τα καταφέρετε. Είστε πιο επικίνδυνος για τη χώρα και από τον σύντροφό σας Αλέξη Τσίπρα και ο πολιτικός σας χρόνος τελειώνει. Κάνετε μικρότερη την Ελλάδα και φέρνετε και εσείς μιζέρια στην Ελλάδα, τζογάροντας ανεπιτυχώς. Τουλάχιστον φορέστε τη μάσκα να μην σας καταγράφει η πολιτική ιστορία μας...