ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 26 Αυγούστου 2020

ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ 30 ΑΡΓΥΡΙΑ...

Ένα πρόβλημα που δεν αντιμετώπισε ποτέ ο Ιούδας ήταν ο διαμοιρασμός των αργυρίων του. Χωρίς κανένα να τα μοιραστεί εκτέλεσε την αποστολή του ανενόχλητος. Αυτός δεν είναι πάντα ο κανόνας. Μία από τις πιο δύσκολες προκλήσεις για δυνατούς λύτες σε μία προδοσία είναι πάντα η εμφάνιση της προδοσίας ντυμένη ως πατριωτισμό μέσα από αξιοθρήνητες παραστάσεις. Ακόμα μεγαλύτερη όμως ακόμα και από την ίδια την προδοσία είναι ο διαμοιρασμός των αργυρίων. Πώς θα κρατήσει ο προδότης το μεγαλύτερο μέρος και θα δώσει στους αντιρρησίες το μικρότερο κομμάτι από τα αργύριά του ώστε να παίξει την παράστασή του όσο πιο πειστικά γίνεται.

Η Ελλάδα, η ομορφότερη και πλουσιότερη χώρα με την πιο άθλια διακυβέρνηση διαχρονικά ως αποικία χρέους έχει πλεόνασμα πατριωτισμού. Οι προδότες που βάζουν το προσωπικό και οικογενειακό συμφέρον υπεράνω της πατρίδας τους είναι είδος υπό εξαφάνιση. Οι πολιτικοί ταγοί τους καθημερινά μοχθούν ανιδιοτελώς και πολιτικοί, στρατηγοί, δικαστές, επιχειρηματίες και όλοι οι κατέχοντες τη δημόσια εξουσία δεξιοί, αριστεροί και κεντρώοι δεν γνωρίζουν από προδοσία. 

Σήμερα στη Βουλή των Ελλήνων σε μία επίδειξη πατριωτισμού ο Κυριάκος Μητσοτάκης μοίρασε την Ελλάδα στα δύο και κατάφερε ταυτόχρονα να τη μεγαλώσει στο Ιόνιο και να τη μικραίνει στο Αιγαίο και τη Μεσόγειο ταχυδακτυλουργικά. Η Φώφη Γεννηματά ως κομπάρσος πατριωτισμού στήριξε τη Μεγάλη Ελλάδα a la carte  και ο υπερασπιστής της Μακεδονίας Αλέξης Τσίπρας ζήτησε και αυτός λίγες από τις δάφνες πατριωτισμού ανεκτίμητης αξίας. Πατριώτες υπεράνω υποψίας και οι άλλοι πολιτικοί αρχηγοί τίναξαν τα ιμάτια της Ελλάδας από πάνω τους. Όλοι και οι 300 αντάξιοι της ιστορίας μας είναι έτοιμοι για το δώρο των 80 δις στην Αίγυπτο, για την υποδοχή των Ιταλών ψαράδων στα 12 μίλια του Ιονίου, για το χέρι αλληλεγγύης σε Αλβανία και Τουρκία.

Κανείς δεν έμεινε παραπονεμένος από τη σημερινή παράσταση πατριωτισμού της 26ης Αυγούστου 2020 και μάλιστα θα επαναληφθεί και αύριο 27η Αυγούστου 2020. Η χαρά στους δανειστές και συμμάχους Γερμανούς, Άγγλους, Γάλλους, Ιταλούς, Βουλγάρους, Αλβανούς είναι ανείπωτη και αναμένουν την τελική ονομαστική ψηφοφορία για να στείλουν ανθοδέσμες στον Έλληνα Πρωθυπουργό, από τον ίδιο παραγωγό της ιστορίας που έστειλαν και όταν μοιράστηκε η Μακεδονία της Ελλάδας.

Το τι μέλλει γενέσθαι σε Αιγαίο και Μεσόγειο δεν θα αργήσει να συμβεί. Ο Υπουργός Εξωτερικών Νίκος Δένδιας έδωσε το θεολογικό στίγμα της συμφωνίας, ενώ ο μάγκας Υπουργός Εθνικής Άμυνας έτριξε τα δόντια στον Γενικό Γραμματέα του ΝΑΤΟ. 

Μας μπήκαν, μας βγήκαν, μας ξαναμπήκαν και τώρα έρχονται και πάλι χωρίς σταματημό τη λεβεντογέννα Κρήτη να απελευθερώσουν και δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τη χαρά του κ.Μητσοτάκη που μεγάλωσε την Ελλάδα, που έρχονται τα πλοία LNG να ζεστάνουν τα χέρια μας, που ο άνεμος φυσάει δυνατά και ο ήλιος λάμπει τόσο που δεν χρειάζεται κανένας αγωγός να φωτίσει τη γηραιά και ξεπεσμένη Ευρώπη που γεννήθηκε στην Κρήτη. 

Και ήταν μόνο 30 αργύρια που σκότωσαν τον Χριστό...