ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 12 Απριλίου 2020

ΤΟ ΕΙΔΕΧΘΕΣ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Η Εβδομάδα των Παθών ξεκινά και η άμεση αντίδραση του Υφυπουργού Πολιτικής Προστασίας κ.Χαρδαλιά και Δικαιοσύνης κ.Τσιάρα στο έγκλημα της Θείας Κοινωνίας δείχνει τη σοβαρότητα του Κράτους της Κυβέρνησης Μητσοτάκη. Μπορεί συναισθηματικά να διχάζει το λαό η αυστηρότητα του Κράτους της αστυνόμευσης και τιμωρίας αλλά είναι προφανές ότι ιερείς και πιστοί αποτελούν εγκληματίες. Γιατί άραγε δεν είναι αρκετή μια αυστηρή σύσταση, υπόδειξη, επανάληψη της αναγκαιότητας για προσοχή και τήρηση των κανόνων που προστατεύουν την υγεία των πολλών σύμφωνα με τους επιστήμονες και είναι απαραίτητη η εισαγγελική παρέμβαση, η εξάντληση της αυστηρότητας των μέσων που διαθέτει η πολιτεία για τη συμμόρφωση στους κανόνες της;   

Σε μία εποχή που το Νέο γεννιέται και το παλιό πεθαίνει ο Θεός πεθαίνει και η Κυβέρνηση Μητσοτάκη που εγκαθιστά στην Ελλάδα ανώνυμους Ασιάτες και Αφρικανούς οικονομικούς μετανάστες, δείχνει υπευθυνότητα. Αλίμονο, αν ασυνείδητοι εγκληματίες ιερείς και πιστοί κυκλοφορούν ανάμεσά μας. Είναι φανερό ότι οι έμποροι της ελπίδας τού χθες οφείλουν να αντικατασταθούν με εμπόρους διακίνησης σωμάτων του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που δρουν ανενόχλητοι επί Κυβέρνησης Μητσοτάκη όπως και επί Τσίπρα.

Ο λαός θα αποφασίσει όποτε θέλει ανάμεσα στους χονδρέμπορους του Μητσοτάκη και Τσίπρα για τη Νέα Ελλάδα που με όποια Κυβέρνηση θα είναι υποχρεωμένη να υπηρετεί τους ίδιους Αφεντάδες. Στο Γ'Παγκόσμιο Πόλεμο μεταξύ επιστήμης και ευημερίας απέναντι στο όπιο του λαού, η Ελλάδα παραμένει όλο και πιο μόνη στο στρατόπεδο των ψευδαισθήσεων με απόφαση των πολιτικών και αυλικών αξιωματούχων της.

Μόνο ο Νέος Κόσμος της Ευρώπης που θα την τριγυρίζει θα επιφέρει και τις αναπόφευκτες αλλαγές εντός των τειχών, όπως ακριβώς έπεσε και η Σοβιετική Ένωση κάποτε. Η νομενκλατούρα Μητσοτάκη θα πέσει με βρόντο ως τελευταίο οχυρό σε μία Ελλάδα που πολλοί τη θέλουν διχασμένη. Να μπει ξανά στο Νέο Κόσμο με ένα νέο Εμφύλιο που θα την καταδικάσει και πάλι για δεκαετίες.

Όλοι μαζί η Μεταπολιτευτική Μαφία της Μαντάμ "Ο"  που στραγγάλισε κάθε εξουσία και κάθε άνθρωπο τόσο όμορφα και γλυκά. Ας ευχηθούμε ο κ.Τσιάρας στη σπουδή διώξεως της πίστης να βρει και λίγο χρόνο για την υπόθεση της Novartis, του Ταχυδρομικού Ταμιευτηρίου και τόσων άλλων υποθέσεων που εξακολουθεί να καταχωνιάζει η Ελληνική Δικαιοσύνη, χωρίς τελεσιδικία. 

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ