ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 13 Απριλίου 2020

ΠΕΦΤΟΥΝ ΟΙ ΜΑΣΚΕΣ ΤΗΣ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Μία νέα χρεοκοπία αφήνει πίσω του ο Κυριάκος Μητσοτάκης που αποχωρεί με άδεια ταμεία και κατεστραμμένη οικονομία περήφανος. Εκτέλεσε και αυτός το ρόλο του υποδειγματικά. 

Το παρακράτος της εθνικής ολιγαρχίας με τον πάτερ φαμίλια Αρχηγό του επιζητεί την ολοκληρωτική καταστροφή για να θάψει τα διαχρονικά εγκλήματά του και να προστατευτεί. Έναν πόλεμο Ελλάδας - Τουρκίας για να ανατινάξει το ΝΑΤΟ, ένα Grexit μαζί με το Italexit για να σπείρει τον όλεθρο, μία κατάσταση έκτακτης ανάγκης για να καλύψει τη λεηλασία της Ελλάδας από τις Αγίες Οικογένειες της παγκόσμιας ελίτ. Να τρομοκρατήσει και άλλο το λαό να μείνει πειθήνιος από φόβο.

Το τέλειο άλλοθι για την επερχόμενη φτώχεια των Ελλήνων και την εσκεμμένη καταστρεπτική πολιτική εγκλεισμού δεν υπάρχει όμως και η ισοπέδωση της Ελλάδας είναι η μόνη λύση για το πολιτικό καρτέλ. Ιταλία και Ισπανία ανοίγουν τα καταστήματά τους για να χτίσουν τις χώρες τους από την αρχή και ο κ.Μητσοτάκης επιμένει να κρατά τους Έλληνες ως αιχμαλώτους τη Μεγάλη Εβδομάδα. Οι αιχμάλωτοι αναπτύσσουν το σύνδρομο της Στοκχόλμης λατρεύοντας το δυνάστη τους δημοσκοπικά. Μέχρι να μάθουν το λογαριασμό της καταστροφής θα είναι πολύ αργά για να αντιδράσουν.

Οι μάσκες της ολιγαρχίας που εξουσιάζει κάθε πιόνι της Ελλάδας από τη Χούντα Ιωαννίδη και μετά πέφτουν και οι δυνάστες επιζητούν την κυριαρχία της παραεξουσίας τους με βάναυσο τρόπο. Όποιος αντιστέκεται στο ξεπούλημα της Ιστορίας μας εξοντώνεται. Τυφλωμένοι από το εύκολο χρήμα κουνάνε το μαστίγιό τους και επιζητούν ο λαός να δεχτεί αδιαμαρτύρητα την απόλυτη φτώχεια, τους πλειστηριασμούς και τους νέους αλλοδαπούς κατοίκους. Με μία αυλή δούλων και ένα κατασταλτικό μηχανισμό κρατούν την παραεξουσία τους ενάντια στη ροή της ανθρώπινης ιστορίας.

Εκλογές και Τσιόδρας μέχρι τις επόμενες εκλογές που δεν θα γίνουν ποτέ στην ίδια Ελλάδα. Το Καστελόριζο είναι το διαμάντι της Ελλάδας που έχουν βάλει στο μάτι οι δωρητές που ρουφούν το μεδούλι του ελληνισμού και θέλουν την παγκόσμια κυριαρχία ενάντια στην Αμερική του Ντόναλντ Τραμπ. Ανήμπορα τα πιόνια τους προσπαθούν να φορέσουν τα ρούχα του θιάσου εις βάρος της Ελλάδας και να την πουλήσουν στην καλύτερη τιμή χωρίς να λερώσουν τα χέρια τους. Εξιλαστήριο θύμα ο Έλληνας που μισούν, εμπόδιο στη Χούντα Ιωαννίδη που διαμέλισε την Κύπρο και παίρνει σειρά η Ελλάδα.

Το λαό τον φυλάκισαν, τους ιερείς τους κατεδίωξαν, τους στρατηγούς τους φίμωσαν, έναν μόνο δεν μπορούν να κάνουν να προσκυνήσει το ζυγό του γιατί γεννήθηκε και θα πεθάνει ελεύθερος Έλληνας. Μάταια προσπαθούν να τον αιχμαλωτίσουν και να τον ατιμάσουν στο σχέδιο προδοσίας τους. Το μόνο που καταφέρνουν είναι την αποκάλυψη του εγκλήματός τους. Αυτοί γεννήθηκαν δούλοι και θα πεθάνουν έρποντας στην ιστορία της Ελλάδας.

Τα αξιώματά τους χάρισμα μπροστά στην ηδονή της άρνησης της σκλαβιάς της χώρας, ας μείνουν με τους ραγιάδες προσκυνητές τους να γλείφουν τις παλάμες τους. Ο Νέος Κόσμος γεννήθηκε, μεγάλωσε και θα τους ξεριζώσει.

Ο απόλυτος πολιτικός εξευτελισμός Μητσοτάκη είναι να προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες της εσκεμμένης εθνικής καταστροφής σε υπουργούς του και να διασωθεί από την έξοδο κινδύνου. Όσο το προσπαθεί το κάνει χειρότερο. Να βγει και να παραδεχτεί την πραγματικότητα και να αφήσει της Ελλάδα ελεύθερη να προχωρήσει μπροστά χωρίς τις μάσκες της ολιγαρχίας.