ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 16 Φεβρουαρίου 2020

Ο ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΟΣ ΤΣΙΠΡΑΣ ΟΝΕΙΡΕΥΕΤΑΙ ΚΑΡΒΕΛΙΑ ΕΞΟΥΣΙΑΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Δεν έχει περάσει 9μηνο από την κάλπη της 7ης Ιουλίου 2019 και την πολιτική καταδίκη των αντι-εθνικών πολιτικών του Αλέξη Τσίπρα και ο καταδικασμένος πρώην Πρωθυπουργός ονειρεύεται την εξουσία της αποικίας δανειστών της Ελλάδας. Πιο αποφασισμένος τώρα υπόσχεται να ελέγξει τους αρμούς της εξουσίας και να ολοκληρώσει το καταστροφικό του έργο.

Ανίκανος να παραδεχτεί την ήττα του ελπίζει μάταια στην επάνοδό του χωρίς αφήγημα και χωρίς νταούλια πια. Με στυγνό πλέον τρόπο υπόσχεται εξουσία στους οπαδούς του ως γνήσιος αυταρχικός καθεστωτικός με έπαθλο το ξεπούλημα της Ελλάδας και τη φτώχεια των Ελλήνων. Βασισμένος σε ένα μοντέλο χαμηλού βιοτικού επιπέδου για το λαό και χρυσά κουτάλια για τους οπαδούς και συνεργάτες του εντός και εκτός των τειχών, ανοίγει διάπλατα την Κερκόπορτα της διάλυσης της Ελλάδας.

Χαράς ευαγγέλια για τους δανειστές που αναζητούν αφεντικά σαν τον Αλέξη Τσίπρα, πρόθυμους να παραχωρούν εθνικά ιδεώδη και να προκαλούν ζημιά στη χώρα τους δισεκατομμυρίων ευρώ όπως εκείνης της μειοδοτικής εποχής του 2015 που ακόμα αναμένει την αποτίμησή της για τους αγέννητους Έλληνες.

Ο Αλέξης Τσίπρας που αδυνατεί να βρει ταυτότητα και όνομα πια μετά τα αίσχη του, τον εξευτελισμό της Αριστεράς και την έπαρση του εξουσιομανή, ονειρεύεται καρβέλια εξουσίας. Εκείνο το 20% του Μαξίμου που τάισε τους Αυλικούς του και παρέδωσε την εξουσία για να ξεκουραστεί και να χωνέψει τα λάφυρα του. Η συνταγή απλή και διαχρονική. Πούλα Ελλάδα για το κόμμα, την αυλή, την εξουσία.

Το όνειρο δεν απαγορεύεται αλλά προς το παρόν και μέχρι τις εκλογές του 2023 ο Κ.Τσίπρας αποτελεί τον πιο ισχυρό εξυπηρετητή του Κυριάκου Μητσοτάκη.Ποιος δεν θα ήθελε να έχει αντίπαλο έναν αποτυχημένο και καταδικασμένο πολιτικό πρώην Πρωθυπουργό που θα έσκιζε τα Μνημόνια, θα καταργούσε τον ΕΝΦΙΑ, θα υπερασπιζόταν την Μακεδονία και θα εκπροσωπούσε την Αριστερά τόσο αποτυχημένα.

Το Βαθύ Κράτος από τα σπλάχνα του οποίου ο κ. Τσίπρας ξεπήδησε καταλαμβάνοντας σχολεία και τη δημοκρατία ακόμα ελπίζει στο χαμένο πουλέν του και επενδύει μάταια. Ο άχαστος Αλέξης τέλειωσε πολιτικά και δεν το έχει συνειδητοποιήσει ελπίζοντας μόνο στον Ταγίπ να διαβεί το Ρουβίκωνα της Μεσογείου για να αναδύσει συγκυβερνώντας έστω.

Όνειρα χειμερινής νυκτός σε μία σκοτεινή Ελλάδα που αναζητεί τον ηγέτη που θα τη φωτίσει. Αυτόν που θα φέρει ανάπτυξη 5% και θα κυβερνήσει για πάντα. 

Καληνύχτα Αλέξη και μη ξεχάσεις τα όνειρα είναι για τους τολμηρούς και εσύ δείλιασες πολλάκις ήδη. Τσάμπα τα όνειρα, τσάμπα και τα ονόματα του Μανωλιού. Τα ρούχα σου είναι ίδια και είσαι γυμνός από την αλήθεια. Ο λαός είναι σοφός και δεν θα ξανακούσει την Κίρκη Μαντάμ "Ο". Η Ελλάδα πέταξε ψηλά και άνοιξε πανιά για το μεγάλο ταξίδι στη Δύση, εκεί που δεν υπάρχει ο ιός. Κράτα το λάδι που μάζεψες για τους αρμούς για τότε που θα σου χρειαστεί. Τις εκλογές του 2023.

Αφιερωμένο στην όμορφη και παραστρατημένη Κρήτη...


Η Κίρκη

Πόσο εύκολα με δίνεις, κέρινα φτερά με ντύνεις σ’ ένα νόστο πριν το μακελειό. Ντόμινο κυλάν οι μήνες, κρόταλα χτυπάν, και δίνες με κρατάνε σε τυφλό κλοιό. Μα, σαν λωτοφάγος τριγυρνώ και σ’ έχω αηδόνι κι ουρανό. Πώς με όρκους και αναβολές μένω στις ίδιες εκβολές; Χίμαιρα ντυμένη λάβα, κόντρα ρεύμα με ζαλάδα, ξαστεριά δεν έχεις να σωθώ. Στη φωνή σου ζω-πεθαίνω, λείπεις και με βλέπω ξένο, φτάνεις και με στέλνεις στο βυθό. Μα, σαν λωτοφάγος τριγυρνώ και σ’ έχω αηδόνι κι ουρανό. Πώς με όρκους και αναβολές μένω στις ίδιες εκβολές; Οι Αρμος ειναι Λευτέρης Μουρτζακης: τραγούδι Μάνος Σμαριανακης: τραγούδι, ακουστ. Κιθαρα Απόστολος Ξυριτακης: Πιανο, ενορχήστρωση