ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2020

ΤΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΚΑΙ Η ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΕΝΟΠΛΕΣ ΔΥΝΑΜΕΙΣ

Ο απόλυτος στόχος εκείνων που επιβουλεύονται  κάθε φυλή είναι οι εκλεκτοί πολεμιστές του. Αυτοί που είναι ταγμένοι να δώσουν τη ζωή τους για την προάσπιση του Έθνους τους, του Κράτους τους, της χώρας τους. Όποιος ελέγχει αυτόν τον πυρήνα της φυλής ελέγχει το Όλον, το Κράτος, το Έθνος, το Πλανήτη, το Σύμπαν. Για να μπεις στον πυρήνα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να μεταμφιεστείς σε πατριώτη, να σαγηνέψεις τον Αρχηγό των πολεμιστών της φυλής για να σε τιμήσει, να σε προσκυνήσει.

Ο Ναός των πολεμιστών κάθε φυλής είναι η Στρατιωτική Ακαδημία της, το φυτώριο των πολεμιστών της. Εκεί που οι πιο αφοσιωμένοι γεννημένοι γίνονται πολεμιστές. Για να μπεις στον πυρήνα της χρειάζεσαι μία Κερκόπορτα, έναν πρόθυμο δοσίλογο να σου ανοίξει μία χαραμάδα για να μπεις, για να σε τιμήσει. Το αντάλλαγμά του είναι τόσο φθηνό, ένας χρόνος δημόσιας εξουσίας παραπάνω, ένας διορισμός τέκνου και συγγενούς, το κλείσιμο μίας δικαστικής απάτης πριν αποκαλυφθεί, κάτι φθηνό.

Επίτιμος διδάκτορας, δωρεά σωβρακοφανέλλων, τηλεοπτική κάλυψη ήταν τα όπλα των εχθρών της Ελλάδας να μπουν στον πυρήνα της. Ένα αντάλλαγμα έκανε τη Μαντάμ "Ο" Αρχηγό του Κράτους, του πυρήνα της φυλής, των πολεμιστών. Πόση ντροπή, αλήθεια, να καλεί ο Αρχηγός τη Μαντάμ "Ο" στο λίκνο του Γένους μας με αντάλλαγμα έναν χρόνο εξουσίας παραπάνω. Δωρεές για το Κράτος, ταχύπλοα σκάφη βιτρίνες, ζημιογόνες δημόσιες επιχειρήσεις εκατοντάδων εκατομμυρίων ευρώ για μία ΙΚΕ μερικών χιλιάδων ευρώ, το κατασκεύασμα μιας σάπιας νομενκλατούρας. Πόσο λίγοι, αληθινά, μπροστά σε έναν πρωτοετή Εύελπι.

Καλή συνέχεια, Αρχηγέ, εσύ που είδες όλα τα στρατόπεδα των πολεμιστών γεμάτα, χωρίς καμία ανάγκη και εκεί που θα πας να πεις πως δεν είναι όλοι σαν και εσένα. Υπάρχουν και εκείνοι οι λίγοι που τα βλέπουν όμως ακόμα άδεια. 

Ας ευχηθούμε οι καινούργιοι να δουν τον εχθρό που είναι εντός των πυλών και να τολμήσουν να πολεμήσουν το χειρότερο κακό της φυλής μας. Τον πλούτο της σκόνης, τους δήθεν πατριώτες, τα πολιτικά στελέχη μαριονέτες, τους επίτιμους εχθρούς. Ένα πλεόνασμα πατριωτών που χρεοκόπησε τη χώρα και θέλει και να γιορτάσει τα 200 χρόνια υποταγής. Να οικειοποιηθεί τα 2.500 χρόνια της αθάνατης ελληνικής ψυχής. Πόσο άθλιοι και ψεύτες, αληθινά.

Καλώς να ορίσει το 2021 και πιο πολύ το 2023, τότε που θα φανεί ποιος θα ορίσει τη μοίρα των Ελλήνων στον 21ο αιώνα. Ποιος θα κάνει την "Ελλάδα ηγέτη της Ευρώπης", όπως είπε και ο Μάικ. Όσο και αν κοπεί σε κομμάτια η πίτα της Ελλάδας θα μείνει εκείνο το θαυματουργό ψίχουλο να θυμίζει πόσο εφήμερη και λίγη είναι η εξουσία της σάπιας νομενκλατούρας που δεν μπορεί τελικά να υποτάξει τον πυρήνα της χώρας.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ