ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 7 Νοεμβρίου 2019

Αθ.ΔΡΟΥΓΟΣ: ΠΕΡΙ ΕΠΟΙΚΙΣΜΟΥ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ...

...Να μη γελιόμαστε όλοι αυτοί ήρθαν για να μείνουν και όχι να πάνε σε άλλη χώρα αφού όλες οι προς Ευρώπη δίοδοι έχουν σφραγισθεί.Δεν είμαι σίγουρος για πολλά αναφορικά μ τους κυβερνώντες αλλά φοβάμαι ότι τα πράγματα είναι μη αναστρέψιμα. Έχει προετοιμασθεί ο λαός για αυτό που έρχεται; Οι Ε.Δ είναι προετοιμασμένες για μια εκρηκτική εντός και εκτός συνόρων κατάσταση; Πρέπει κατά τη γνώμη μου να ανασυσταθεί άμεσα η χωροφυλακή με εδαφική αρμοδιότητα όλη την επικράτεια εκτός του λεκανοπεδίου και το σώμα που θα αναλάβει την αστυνόμευση στην Αθήνα να ονομασθεί μητροπολιτική αστυνομία κατά πρότυπα της αστυνομίας του Λονδίνου. 

Να οπλοποιηθεί το Λιμενικό και να αυξηθεί ο επιχειρησιακός του στόλος και να κάνει μικτές περιπολίες με ευέλικτά σκάφη του ΠΝ. Να αυξηθεί σταδιακά στους 12-15 μήνες η στρατιωτική θητεία και να δημιουργηθούν μονάδες στρατοχωροφυλακής που θα περιπολούν μαζί με τη συνοριοφυλακή στην οριογραμμή. Να καταγραφούν και να λογοδοτήσουν όλες οι ΜΚΟ και να ελεγχθεί ο ρόλος τους. Υπάρχει τεράστιο θέμα με την εθνική κυριαρχία. Οι οικογένειες και τα μικρά παιδιά ξεχωριστά στα όποια εσώκλειστα μέρη.

Να ζητήσει ο Μητσοτάκης έκτακτη σύγκληση του συμβουλίου των αρχηγών της ΕΕ αλλά και προσφυγή στα Ηνωμένα Έθνη και αν κωφεύσουν να προχωρήσουμε σε κόκκινο συναγερμό.
Πάντως ανησυχώ οτι μέσα σε αυτούς που έρχονται με τις βάρκες πιστεύω οτι μπαίνουν και "ειδικοί" των γειτόνων. 


Και μην ξεχνάτε ποτέ το θέμα των 8 Γκιουλενικών πραξικοπηματιών εδώ