ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 25 Νοεμβρίου 2019

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΜΑΣ ΑΛΕΞΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ

Ένα από τα ζητούμενα είναι αν αλλάξαμε Πρωθυπουργό σε αυτή τη χώρα καθόσον η πολιτική Τσίπρα σε όλα τα καίρια εθνικά ζητήματα, της Μακεδονίας, της Μετανάστευσης, της Οικονομίας, της Εξωτερικής Πολιτικής, της Άμυνας και της Κοινωνικής πολιτικής παραμένει αμετάβλητη αν όχι χειρότερη. Το ζήτημα είναι πολύ σοβαρό μιας και στην ουσία καθιστά την Ελληνική Δημοκρατία κενό γράμμα και ανούσια τη δημοκρατική έκφραση του λαού, όπως αυτή αποτυπώθηκε στα ανακοινωθέντα αποτελέσματατα της Singular Logic το βράδυ των εκλογών της 7ης Ιουλίου 2019.

Κάθε πολιτικός προεκλογικά παρεκτρέπεται σε υποσχέσεις και ρητορίες προς άγραν της ψήφου του λαού αλλά ήταν πολλοί που πίστεψαν ότι την 7η Ιουλίου 2019 η Μεταπολίτευση της απάτης τελείωσε. Δυστυχώς πριν αλέκτωρ φωνήσαι τρις ο Κυριάκος Μητσοτάκης διέψευσε ακόμα και τις Κασσάνδρες μετατρεπόμενος άξιος θιασωτής του παντελώς αποτυχημένου Αλέξη Τσίπρα.

Στο ζήτημα της Μακεδονίας που ο Κυριάκος Μητσοτάκης υποσχόταν να αναδείξει την ελληνικότητά της μάς χαρισε το "Macedonia the GReat" να μας θυμίζει το όνειρο του Ζάεφ και πολλών άλλων για μία ισχυρή Μακεδονία το 2025. Για την Αμφίπολη κουβέντα να γίνεται καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης εν αντιθέσει με τον Αντώνη Σαμαρά συνεχίζει την εθνική πολιτική του ενταφιασμιού της και της αιώνιας απορίας για το τι κρύβει στα βάθη της.

Στην παράνομη Μετανάστευση ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδεικνύεται ο καλύτερος φίλος του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος και των διακινητών ανθρώπων και εμπορευμάτων στη Βαλκανική Οδό καθώς οι αφίξεις στα νησιά και τον 'Εβρο ποταμό έχουν περάσει κάθε προηγούμενο από την εκλογή του και μετά. Ο Αλέξης Τσίιπρας τους έφερε και ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους διαμοιράζει στην ενδοχώρα με διάφορα προσχήματα αποτελώντας το καλύτερο δίδυμο συνεργασίας για τα διεθνή κυκλώματα, ενώ τα νησιά του Αναταλικού Αιγαίου και η Ελλάδα ολόκληρη μετρέπονται σε ισλαμικά χωριά και πόλεις σταδιακά. Ελπίζουμε τις δομές για τα ασυνόδευτα παιδιά που βρήκαν το δρόμο για την Ελλάδα περιέργως μέσα από τα μονοπάτια της Τουρκίας να τις δημιουργήσει στα νησιά αφίξεων ή τα άλλα πέριξ. 

Για την εξωτερική πολιτική Μητσοτάκη που βρίσκει ένα γνήσιο εκφραστή της στον Υπουργό Επενδύσεων κ.Γεωργιάδη τα λόγια περιττεύουν. Στρατηγική συνεργασία με τις Η.Π.Α. χωρίς καμία οικονομική πεμπτουσία και σφιχταγκάλιασμα με τον ενδεχόμενο παγκόσμιο ανταγωνιστή της, την Κίνα, σε μία ανεπανάληπτη εκδήλωση του δόγματος «και με τον ένα και με τον άλλο και ό,τι πιάσουμε…». Συνταγή και εγγύηση αποτυχίας η οποία με λίγες επισκέψεις και στη Ρωσία, να μας θυμίζει τα άλλα πολιτικά λάθη του Κ.Καραμανλή και τον αγωγό του, μετατρέποντας την Ελλάδα στο καλύτερο ερμφαφρόδιτο Κράτος ανάξιου λόγου διεθνών σχέσεων. Ευτυχώς που υπάρχει και ο Μεγάλος Πρέσβης με τα καραβάκια του να μας δίνει προοπτική παγκόσμιου λιμανιού και επαγγελματικής αποκατάστασης στη νεολαία μας.

Ενώ όλα τα παραπάνω θα μπορούσαν να είναι μία ζοφερή νύχτα εθνικής πολιτικής μπροστά στο ξημέρωμα της οικονομικής πολιτικής Μητσοτάκη που θα μας οδηγούσε στην ευημερία ως Έλληνες οι προβλέψεις από παντού είναι καταστροφικές. Αναιμική ανάπτυξη για τα επόμενα χρόνια διακυβέρνησης Μητσοτάκη γύρω στο 2% όσο ακριβώς το επιτόκιο των δανείων μας, ταφόπλακα για αιώνια υποδούλωση της αποικίας και έρπην σε μία θνησιγενή κοινωνία. Ως άλλος Αλέξης, ο Κυριάκος Τσίπρας υπόσχεται κοινωνικά μερίσματα και επιδόματα ιθαγενών στο τέλος κάθε έτους που σαν παντεσπάνι θα χορτάσουν τα μιλιούνια πεινασμένων και απελπισμένων Ελλήνων και των οικογενειών τους.

Τέλος στην κοινωνική πολιτική στην ανάδειξη των αρίστων, τα δείγματα της διακυβέρνησης Μητσοτάκη είναι άθλια και ξεφεύγουν κάθε φαντασίας. Αναγέννηση της βρώμικης νομενκλατούρας που χρεοκόπησε την Ελλάδα την πρώτη δεκαετία του 2000 χωρίς αιδώ, με τις γνωστές-άγνωστες κοσμικές φιγούρες να ξαναβρίσκουν ρόλους αμισθί υποτιμώντας τη νοοημοσύνη μας και αγαθοεργίες-αναθέσεις προς εταιρείες που συμμετέχουν σε δημόσιους διαγωνισμούς για την είσοδό τους στο πάρτι της αρπαχτής από την πίσω πόρτα και πάλι. Δεν τα ξέρει αυτά ο κ.Μητσοτάκης ή ποιεί τη νήσσαν, άραγε; Τελευταίο δείγμα η επιλογή των Διοικητών Νοσοκομείων, αποδεικνύοντας ότι οι τελευταίοι έσονται πρώτοι αν υπάρχει το κατάλληλο σπρώξιμο και οι κατάλληλες γνωριμίες με το βαθύ ελληνικό κράτος εντός και εκτός Στρατεύματος. Αυτή είναι η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη, δυστυχώς.

Αυτή ίσως είναι και η αιτία της ταύτισης Μητσοτάκη – Τσίπρα σε βαθμό παρεξήγησης αλλοιώνοντας την έννοια της Δημοκρατίας, όπου σε μία γιορτή αντίστασης απέναντι στη σκληρή πολιτική μαφία της Ελλάδας, ο λαός ανέδειξε τον Κυριάκο Μητσοτάκη ως νέο Πρωθυπουργό την 7η Ιουλίου 2019. Εις μάτην τελικά καθώς για τον καθένα το συρτάρι της Μαντάμ «Ο» έχει τον κατάλληλο φάκελο για να μετρατρέπει τα αγριοκάτσικα σε πειθήνια όργανά της φορώντας τους ρούχα κομμένα και ραμμένα στα μέτρα της.

Αυτά για να μην αναφερθούμε στα τρία έργα βαρόμετρο της Ελλάδας, Ελληνικό, Χρυσός και East Med όπου η νέα Κυβέρνηση φλερτάρει με το μηδέν. Στο τελευταίο μάλιστα ξεπρόβαλε και η Τουρκία ελπίζουμε όχι σε συνεννόηση με τους 'Ελληνες ιθύνοντες και τα ξένα αφεντικά.

Τα καλύτερα για την Ελλάδα αρχίζουν σύντομα αναμφίβολα. Προς το παρόν καλό είναι να σταματήσει το καθημερινό δούλεμα της ενημέρωσής μας και ας μας πούνε ποιος θα φέρει Ανάπτυξη 5% σε αυτή τη χώρα το '21 επιτέλους να τον ακολουθήσουμε. Αν υπάρχει ακόμα κάποιος αληθινός Έλληνας...

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ