ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2019

Η ΚΙΝΑ ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ...

Της Λέττας Καλαμαρά

Γοητευμένος ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας μας από την Κίνα εξήρε στο ΑΠΕ-ΜΠΕ τον πολιτισμό της, ενόψει της επίσκεψης του ομολόγου του Προέδρου της Λαϊκής Δημοκρατίας της Κίνας και Γενικού Γραμματέα του Κομμουνιστικού Κόμματος της κ.Σικ Ζιν Πινγκ. Μας θύμισε την ανεπανάληπτη εξωτερική πολιτική του Κώστα Καραμανλή λίγο πριν εγκαταλείψει την εξουσία και οδηγηθούμε στη χρεοκοπία του 2009 και μας τόνισε το Δρόμο του Μεταξιού που με τρένα και καράβια φέρνει  τόσα αγαθά και υπηρεσίες, μαζί φυσικά στο ίδιο δρομολόγιο με την παγκόσμια παραγωγή ουσιών για την Ευρώπη και τις ΗΠΑ.

Λίγο μπερδεμένος προφανώς η Αυτού Εξοχότης της Ελληνικής Δημοκρατίας κ.Παυλόπουλος αναφέρθηκε στην Ειρήνη, τον Άνθρωπο και την Κοινωνική Δικαιοσύνη!Συνήθως στο "σπίτι του κρεμασμένου δεν μιλάνε για σχοινί" για λόγους ευγενείας αλλά να μιλάς στην Κίνα για τον Άνθρωπο έχει μαζοχιστικό ενδιαφέρον. Τι σχέση έχει ο αρχαίος ελληνικός πολιτισμός της Δημοκρατίας των Αθηνών με την Αυτοκρατορία και μετέπειτα σημερινή Κομμουνιστική δικτατορία, μετάλαξη-έκτρωμα του Κομμουνισμού του Μάο, είναι ένα ζήτημα. Πάντως στον 21ο αιώνα όλοι οι καλοί φαίνεται να χωράνε στη δύσμοιρη Ελλάδα.

Πέρα από τους αναρίθμητους οικονομικούς μετανάστες Ασιάτες και Αφρικανούς που πλημμυρίζουν τα νησιά του Ανατ.Αιγαίου και ωσονούπω τα ελληνικά στρατόπεδα τα "κίτρινα" κεφάλαια, οι χρυσές Golden Visa, ένα παγκόσμιο εργαλείο του οργανωμένου διεθνούς εγκλήματος, τράπεζες, τηλεπικοινωνίες 5G και φυσικά τα πάσης φύσεως σύγχρονα καραβάνια αδημονούν να κατακλύσουν τη χώρα και να μας γεμίσουν κομμουνιστική ευτυχία. Το τείχος μπορεί να έπεσε εδώ και 30 χρόνια, μία γενιά πριν, αλλά νέα τείχη εγείρονται στον οικονομικό και γιατί όχι πολιτιστικό τομέα συνδέοντας Κίνα και Ελλάδα στην Ευρώπη.

Η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη της Αναγέννησης σε συνέχεια της Ελλάδας του Κώστα Καραμανλή της Επανίδρυσης και γιατί όχι της Ελλάδας του Αλέξη Τσίπρα του Τίποτα πετυχαίνει το ακατόρθωτο. Να συνάπτει στρατηγική συμμαχία με τις Η.Π.Α., στις οποίες μεταξύ άλλων σπούδασε μετά τέκνων ο νέος Πρωθυπουργός μας, να εναγκαλίζεται με την Κίνα και να συνομιλεί με τη Ρωσία. Κάποιοι στις διεθνείς σχέσεις ονοματίζουν αυτή την επαμφορτερίζουσα εξωτερική πολιτική ως πολύπλευρη κάποιοι άλλοι ως διεθνής "εκπόρνευση" με τις γνωστές ηθικές καταλήξεις για ένα έθνος. 

Σημασία έχει ο ταλαιπωρημένος ελληνικός λαός να ευημερεί  και ο Κυριάκος Μητσοτάκης σήμερα υπό τον καθαρό ουρανό που δεν φοβάται τίποτα, μας γέμισε αισιοδοξία ότι, αν μη τι άλλο ξέρει, τι κάνει και μάλιστα πολύ καλύτερα από τους προκατόχους του Τσίπρα και Καραμανλή που εκποίησαν την Ελλάδα για να ζει μία αποκρουστική ελίτ πλουσιοπάροχα, τρώγοντας χαβιάρι στο Μέγαρο με υψηλούς προσκεκλημένους και ακριβές τουαλέτες, την ώρα που τα νιάτα ξενιτεύονται και οι μισθοί και συντάξεις ισοσταθμίζονται με τα επίπεδα των πρώην κομμουνιστικών χωρών Πολωνίας, Ρουμανίας και Βουλγαρίας οι οποίες επέλεξαν το μοναχικό δρόμο των αποκλειστικών στρατηγικών συνεργασιών μεταψυχροπολεμικά...

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι Παυλόπουλος και Μητσοτάκης μεριμνούν για το καλό των Ελλήνων και δεν κάνουν τον Κινέζο για τα συμφέροντα της Μαντάμ "Ο" και των χιλιάδων υποτακτικών της...