ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 11 Οκτωβρίου 2019

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ «HELLAS»


Της Λέττας Καλαμαρά

Δυστυχώς την καταστρεπτική για τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου μεταναστευτική πολιτική των «Ανοιχτών Συνόρων» του Αλέξη Τσίπρα που καταδίκασε πολιτικά ο ελληνικός λαός την 7η Ιουλίου συνεχίζει ο Κυριάκος Μητσοτάκης και την επεκτείνει δυναμικά στην ηπειρωτική ενδοχώρα. Μαζί και ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος εις το όνομα της Χριστιανοσύνης και της ένθερμης υποδοχής των αλλόθρησκων ορδών της Ασίας και της Αφρικής.

Η τραγική κατάσταση της Λέσβου, Σάμου, Σύμης και λοιπών Νήσων που απελευθέρωσε το ένδοξο πάλαι ποτέ Ελληνικό Ναυτικό στις αρχές του 20ου αιώνα εκχύνεται στην Πελοπόννησο, τη Νότια Μακεδονία και την τερατόμορφη Αθήνα δημιουργώντας μία άλλη εθνική πολυπολιτισμική Ελλάδα ζόμπι. Ασφαλώς καμία ευρωπαϊκή χώρα δεν άλλαξε τον πολιτισμό της εις το όνομα των οικονομικών μεταναστών αλλά απαίτησε τη μετάλλαξή τους αρχικά. Όταν αυτό γρήγορα έγινε αντιληπτό ότι δεν είναι εφικτό απλά έκλεισε τα σύνορά της από βασικό ένστικτο διατήρησης του πολιτισμού της.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης με τους Υπουργούς του, τεχνοκράτες και μη, επιλέγει μεν ορθώς να "αποσυμφορήσει" τα νησιά από τους απρόσκλητους μετανάστες που μας διοχετεύουν τα κυκλώματα διακίνησης αρνείται όμως λανθασμένα να κλείσει τα εθνικά σύνορα και να καταγγείλει για αυτό την Τουρκία. Το χειρότερο όλων δεν μας ενημερώνει το τι θα πράξει ως Έλληνας Πρωθυπουργός με το επόμενο κύμα μεταναστών που θα ωθήσει το τουρκικό δουλεμπόριο για να "συμφορήσει" τα νησιά και πάλι μετά την απομάκρυνση των υπό αναχώρηση καταληψιών εθνικού εδάφους και υποδομών.

Σιγή και από τους τοπικούς προύχοντες και ταγούς που εις το όνομα της οικονομικής εκμετάλλευσης δύσμοιρων ανθρώπων και απορρόφησης ευρωπαϊκών κονδυλίων σκύβουν το κεφάλι στο εθνικό έγκλημα. Τι θα πράξει ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αλήθεια όταν οι χιλιάδες μετανάστες που εισρέουν και πολλαπλασιαστούν απαιτήσουν την άσκηση του θρησκευτικού λειτουργήματός τους. Θα σηκωθούν τζαμιά σε όλη την Ελλάδα εις το όνομα της ελευθερίας και της ευρωπαϊκής αλληλεγγύης. 

Όσοι αφήνουν τα σύνορα αφύλαχτα ακόμη και συνδράμουν στην δράση των κυκλωμάτων διακίνησης ανθρώπων από τα Τουρκικά παράλια μέσα σε μία επικοινωνιακή προπαγάνδα που μόνο εχθροί της Ελλάδας θα ασκούσαν θα είναι υπόλογοι σύντομα στο εθνικό έγκλημα. Τα παραμύθια περί ανύπαρκτων ευρωπαϊκών συνόρων, αντιμετώπισης της υπογεννητικότητας, γεγονότων ότι ήρθαν για να μείνουν και άλλους δράκους αποτελούν βούτυρο στο ψωμί για τον τουρκικό εκβιασμό της Ελλάδας.

Όσο για τον κ.Ερντογάν που ακολουθώντας το παράδειγμα Πούτιν παραβιάζει τα σύνορα ανεξάρτητου Κράτους αν δεν μπορεί να φυλάξει τα Μικρασιατικά παράλια του να ζητήσει βοήθεια από άλλους και αν δεν το πράξει ας μας διδάξει η ιστορία τη λύση απέναντι στα κυκλώματα διακινητών της άσπρης σκόνης για τα πεζοδρόμια της Ελλάδας και τα σαλόνια της Ευρώπης.

Στη μεγαλύτερη έκπληξη της Κυβέρνησης Μητσοτάκη εξελίσσεται η επιλογή της οικονομικής ανάπτυξης της χώρας, μετά από 10 χρόνια Μνημόνια, μέσα από την άνοδο του ρεύματος αλλοδαπών στα ξενοδοχεία της ηπειρωτικής Ελλάδας, σε αντίθεση με το κοινό αίσθημα. Ίσως, να έχει και αυτός δίκιο όπως ο κ.Τσίπρας, να πιστεύει ακόμα για τους αλλοδαπούς σύγχρονους Μακεδόνες που βάπτισε ως Έλληνας. Η ιστορία θα δείξει. Ίσως τελικά και τόσο να μπορούσαν ως 'Ελληνες.

Προς το παρόν και μέχρι να μάθουμε πότε θα γίνουν μειονότητα οι 'Ελληνες στην Ελλάδα, Ζητείται Ελπίς.