ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 12 Οκτωβρίου 2019

ΤΟ ΤΕΛΕΙΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



Της Λέττας Καλαμαρά

Τη Λεωφόρο νόμιμης σύνδεσης της Ελλάδας με το Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα «ξεπλύματος» του χρήματος ετοιμάζεται να εγκαινιάσει επίσημα με το νέο Νομοσχέδιο Ανάπτυξης η Κυβέρνηση Μητσοτάκη ενώ ηχούν οι καμπάνες στο Αιγαίο από τους πανηγυρισμούς του λαού. Ιδιωτικές Κεφαλαιουχικές Εταιρείες (ΙΚΕ) μερικών χιλιάδων ευρώ που δεν θα ενημερώνουν κανέναν πια για το μετασχηματισμό του κεφαλαίου τους με την εισροή εκατομμυρίων ευρώ άγνωστης προέλευσης (άρθρο 102) και απαλλαγή της υποχρέωσης ονομαστικοποίησης των μετοχών και "πόθεν έσχες" για τους επενδυτές στα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (άρθρο 158), ανάβουν το πράσινο φως στο Διεθνές Οργανωμένο Έγκλημα, που άμα τη εκλογή του κ. Μητσοτάκη επιδιώκει τον έλεγχό του με κάθε τρόπο. Κάτι το εκείνο πόθεν έσχες που ευτυχώς ήταν αθωωτικό, κάτι η Novartis που ευτυχώς θα είναι αθωωτική για όλους της Νέας Δημοκρατίας, κάτι οι κλοπές πολεμικού υλικού των Ενόπλων Δυνάμεων που ακόμα εξιχνιάζονται, όλοι στέκονται προσοχή πια υπό το φόβο του κακού που μπορεί να έρθει από παντού και οποιαδήποτε ώρα...

Με την ψήφιση του Νομοσχεδίου μπαράζ αυξήσεων των μετοχικών κεφαλαίων ΙΚΕ από άγνωστους επενδυτές και άμεσες επενδύσεις σε όχι τυχαία προβληματικές ελληνικές επιχειρήσεις αναμένονται. Αρωγοί οι δανειστές που σφίγγουν τον επιθανάτιο ρόγχο επιλεκτικά σε εταιρείες με διώξεις για να ωθήσουν στον αφελληνισμό και τον αφανισμό τους. Χαρές και πανηγύρια στους ιθαγενείς στους οποίους άφθονο "τυρί" θα προσφέρεται δωρεάν με μόνο αντάλλαγμα τη σιωπή τους στην εκποίηση της Ελλάδας. Εξάλλου έτσι και αλλιώς δεν μας ανήκει γιατί υποθηκεύτηκε τεχνηέντως για τα επόμενα 100 χρόνια και σκοπίμως ουδείς πολεμάει για αυτή πια. Τόσα χρόνια λαϊκός εκμαυλισμός πιάνει τόπο επιτέλους. Από το βρεγμένο βαμβάκι της δεκαετίας του '80 μέχρι τα στημένα του ποδοσφαίρου του '10 τίποτα δεν πήγε χαμένο για τη διεθνή Μαφία. Ένα ατύχημα του λαού στις εκλογές ενάντια στην παραμονή του ατσαλάκωτου φαίνεται ότι διορθώνεται σύντομα.

Με την επικοινωνιακή κυριαρχία στη μετα-Μνημονιακή Ελλάδα του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος μετά την ψήφιση του Αναπτυξιακού Νομοσχεδίου, που παρεμπιπτόντως ενθουσίασε τον Υπουργό Εμπορίου των ΗΠΑ κ.Ρος, και την απόκτηση των ελληνικών ΜΜΕ ο βομβαρδισμός των στημένων ειδήσεων από το μέτωπο του πολέμου και της ψυχαγωγίας από τις "γλάστρες" αναμένεται να ενταθεί σταδιακά. Φυσικά το καθημερινά καλλιεργούμενο φιλοπόλεμο κλίμα εντός της χώρας θα απαιτεί και τις απαραίτητες αμυντικές επενδύσεις με ταχύ ρυθμό και παράκαμψη των διαδικασιών προμηθειών να φουντώνει. Όπως ακριβώς η σίτιση των Ισλαμιστών που "πνίγουν" τις τοπικές κοινωνίες ως οικονομικοί μετανάστες και απαιτούν γρήγορα το φαΐ τους για ανθρωπιστικούς λόγους.

Πρόσφατα εξάλλου ευπατρίδης εφοπλιστής, σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο επικεφαλής του εφοπλιστικού πατριωτικού κινήματος,  μέσα από την καθημερινή ενημέρωση μας διαφώτισε πόσο κακές είναι οι χρονοβόρες διαδικασίες αμυντικών προμηθειών που οφείλουν να παρακάμπτονται για το καλό της πατρίδας, πως στρατόπεδα επίλεκτων οφείλουν να καταργηθούν και στρατιωτικές Μονάδες να μετακινηθούν και όλοι μαζί ως λαός να ενισχύσουμε αγόγγυστα την αμυντική βιομηχανία. Αυτό που δεν έχει αναλυθεί από κανέναν δυστυχώς παραμένει πως ο πατριωτισμός των Ιμίων του 1996 και πως μία χώρα με τόσους πατριώτες, εφοπλιστές, πολιτικούς, στρατηγούς κ.λπ. κατέληξε αγόγγυστα στην εθνική χρεοκοπία και ακόμη στη μετάλλαξη μέσα από τους παρανόμους κατά 97%, σύμφωνα με την Κυβέρνηση του κ.Μητσοτάκη, Ασιάτες και Αφρικανούς; Πως με τόσους πατριώτες διαλύθηκε και εκποιήθηκε η αμυντική βιομηχανία μας παρά τα δισεκατομμύρια ευρώ που δαπανήθηκαν;

Λοιπόν το εθνικό παραμύθι που αναπαράγεται, ίσως και σε συνθήκες ατομικού εκβιασμού, από το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, οφείλει να σταματήσει γιατί γίνεται ανιαρό. Αυτοί που θέλουν να μετατρέψουν την Ελλάδα ως εθνική επιλογή σε επίσημο πλυντήριο των ναρκο-δολαρίων σύμφωνα με τις διαταγές της Όλγας δεν χρειάζεται να μας ζαλίζουν. Ας διαπράξουν το εθνικό έγκλημά τους όπως τόσο καλά έκαναν κατά τη Μεταπολίτευση που δεν λέει να τελειώσει και ας μας αφήσουν ήσυχους. Δεν χρειάζεται να προσπαθούν να μας πείσουν να γίνουμε όλοι σαν και αυτούς. Ιστορίες για  συλλήψεις εμπόρων ναρκωτικών στην ΑΣΟΕΕ άσπρη σκόνη στη λεωφόρο της παρακρατικής εξουσίας των νέων επενδυτών αποτελούν παραμύθια για τον ύπνο μας Κύριε Χρυσοχοϊδη, όταν διευκολύνονται τόσο προκλητικά οι χονδρέμποροι τους.

Ας μας αφήσουν τουλάχιστον το δικαίωμα να είμαστε διαφορετικοί και να ονειρευόμαστε μία άλλη Κανονική Ελλάδα. Δεν φταίμε που γεννηθήκαμε Έλληνες. Αλλιώς, καλώς να ορίσουν... 

Τέλειο έγκλημα δεν υπάρχει όσο και αν προσφερθούν οι εχθροί της Ελλάδας με τους πρόθυμους ντόπιους συνεργάτες τους να το ανακηρύξουν. Οι τελευταίοι εξάλλου ποτέ δεν έλειψαν στην ιστορία μας. Από τη φτωχοποίηση επί Τσίπρα στο πανηγύρι των διακινητών επί Μητσοτάκη πάει πολύ για αυτούς που τον πίστεψαν για μία καλύτερη Ελλάδα.

Το σίγουρο είναι ότι όσες θέσεις και αν ανέβουμε στην παγκόσμια λίστα επιχειρηματικότητας άλλες τόσες θα κατέβουμε στη λίστα της διαφθοράς, που εν κατακλείδι καθορίζει το βιοτικό επίπεδο της χώρας και τη μακροπρόθεσμη ευημερία της χώρας.