ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019

ΥΠΟΥΡΓΙΚΗ ΣΥΓΚΡΟΥΣΗ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ-ΟΛΙΓΑΡΧΩΝ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ ΤΟΥΣ

Κυβέρνηση "αδειανό πουκάμισο" επιθυμούν οι ολιγάρχες διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων και δείχνουν τα δόντια τους. Επικοινωνιακή καταιγίδα με τις κυρίες για διορισμένους Υπουργούς και Μητσοτάκη Πρωθυπουργό-Μαριονέτα για 6 μήνες. Μέχρι και φωτογραφία του Παύλου Μπακογιάννη κυκλοφορούν για να κερδίσουν τον έλεγχο της ΕΥΠ.

Η πρώτη μάχη του Κυριάκου Μητσοτάκη θα είναι η πιο σκληρή και ίσως η τελευταία. Αν παραδοθεί σε διορισμένους Υπουργούς από άλλη, απαρνούμενος τον ελληνικό λαό, θα ακολουθήσει ο πολιτικός εξευτελισμός του σύντομα. Μέχρι και εξωτερική πολιτική των Βρυξελλών στο προτεκτοράτο της Ελλάδας απαιτεί το βαθύ Κράτος της Ευρώπης με τα μαργαριτάρια του.

Με ελεγχόμενους από άλλους εξουσιαστές σε Άμυνα, Δημόσια Τάξη, Εξωτερική Πολιτική, Ναυτιλία, και Δικαιοσύνη ο ελληνικός λαός και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα παραμείνουν διακοσμητικοί στην παρακμή της Ελλάδας. Η Ελλάδα θα διαλυθεί.

Το παραμύθι της οικονομικής ανάπτυξης και των επενδύσεων δεν θα γίνει ποτέ πραγματικότητα σε ένα Κράτος ολιγαρχικό και διεφθαρμένο. Ο "κακός λύκος" θα φάει τον Κυριάκο Μητσοτάκη όπως έφαγε και τον Αντώνη Σαμαρά που δεν τόλμησε στο τέλος.

Και με το λαό και με τους ολιγάρχες, δεν γίνεται Κυριάκο Μητσοτάκη. Διάλεξε τη διάρκεια της διακυβέρνησής σου. 

Στο τέλος Κυριάκο θα σου βγάλουν και τη γραβάτα και να μου το θυμηθείς... Δεν μένει σήμερα παρά να δούμε ποιος θα κυβερνήσει την Ελλάδα...