ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 6 Ιουλίου 2019

ΟΧΙ ΕΝΟΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 3 Ιουλίου 2019

Την ενότητα επικαλείται τελευταία ο Κυριάκος Μητσοτάκης προκαλώντας απορία για τι εννοεί πραγματικά. Ενότητα όλων των Ελλήνων  για μία δυναμική ανάπτυξη ή ενότητα στη συγκάλυψη των εγκλημάτων που μας οδήγησαν στο διεθνή εξευτελισμό και στη δυστυχία. Σωτηρία χωρίς κάθαρση δεν είναι εφικτή από τα αρχαία χρόνια της ανθρωπότητας και ο κ.Μητσοτάκης θα πρέπει να είναι πιο σαφής ενόψει της ψήφου της Κυριακής.

Αν είναι να ψηφίσουμε για "να αλλάξει ο Μανωλιός και να φορέσει τα ρούχα του αλλιώς" οφείλει να μας το πει έγκαιρα για να μην χάσει ο λαός και τα μπάνια του χωρίς λόγο. Έγκλημα χωρίς τιμωρία δεν μπορεί να υπάρχει και ο ελληνικός λαός έστειλε στον Κυριάκο Μητσοτάκη την Κυριακή 26 Μαίου 2019 σαφές μήνυμα. Αν το αγνοήσει, θα είναι πολιτικό σφάλμα και θα το μετανιώσει πικρά.

Ο λάος δεν ζήτησε αλλαγή ράφτη για τις Κυρίες των Κυρίων για να αντικαταστήσουν τις κομψές πια ριζοσπάστριες Αριστερές του κακού καιρού μας με νέες Κυρίες της Δεξιάς που συνωστίζονται ήδη στα καμαρίνια με ανυπομονησία για τα φλας του παρακράτους.

Ενότητα με το Παρακράτος δεν μπορεί να υπάρχει άλλο πια. Αρκετά. Αυτό θα είναι το σημείο που θα καθορίσει το χρόνο διακυβέρνησης του Κυριάκου Μητσοτάκη. Θα φανεί τη Δευτέρα 8 Ιουλίου με το νέο Υπουργικό Συμβούλιο. Δυστυχώς ο νέος Πρωθυπουργός δείχνει να ενδίδει στις Σειρήνες της Μαντάμ "Ο" και να είναι έτοιμος να ορίσει υπουργούς χωρίς πολιτική δοσολογία. Συμπολίτες μας που απολαμβάνουν τα μπάνια τους σήμερα μακριά από τη βάσανο του λαού, τη Δευτέρα 8 Ιουλίου 2019 θα φορούν λαμπερά Υπουργικά κοστούμια και φορέματα ως απαραίτητοι μίας Δημοκρατίας - Κουρελού. Είναι τέτοιο το θράσος του παρακράτους που μέχρι σημερινούς Υπουργούς ΣΥΡΙΖΑ απαίτησε να έχει στην Κυβέρνησή του ο Μητσοτάκης.

Όποιος υποτιμήσει την εντολή λαού της Κυριακής θα τιμωρηθεί αυστηρά πολύ σύντομα. Δεν υπάρχει χρόνος για άλλη κοροϊδία ούτε στο λαό ούτε στην Ελλάδα. Σε τρία Υπουργεία έχει επικεντρώσει η Μαντάμ "Ο" τον έλεγχο Μητσοτάκη. Δημόσια Τάξη για τις πληροφορίες της ΕΥΠ, Δικαιοσύνη για το δικαστικό έλεγχο των εθνικών εγκλημάτων και Εθνικής Άμυνας για τις κρατικές αμυντικές προμήθειες - εξοπλισμούς μαζί με την εξουδετέρωση και τον ευνουχισμό των εκλεκτών της φυλής μας. Ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες τη φέρνουν να έφυγε από την Ελλάδα με δεμένο το"γάιδαρό" της για το Παρακράτος και με το Κυριάκο Μητσοτάκη. Θα δούμε τι θα βγάλει η κάλπη την Κυριακή και ποια ονόματα Υπουργών θα προκύψουν ώστε να καταλάβουμε πόσο μύρισε και ο νέος Πρωθυπουργός το άνθος του κακού. Το πρώτο τυχόν λάθος του θα είναι και μοιραίο καθορίζοντας έτσι το χρόνο της διακυβέρνησής του.

Ευχόμαστε να διαψευστούμε για στημένο παιχνίδι και Υπουργούς και ο Κυριάκος Μητστοτάκης να μακροημερεύσει ανεβάζοντας το καταβαθρωμένο βιοτικό επίπεδο όλων των Ελλήνων και όχι της γνωστής ελίτ δήθεν τεχνοκρατών. Πάντως και με το καλό και με το παρακράτος δεν γίνεται άλλο πια. Το απέδειξε και ο αποτυχημένος Τσίπρας που κυβέρνησε μία τετραετία με το ζόρι παρόλο το ξεπούλημα της Ελλάδας ως αντάλλαγμα για την αιώνια διακυβέρνησή του.