ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 21 Ιουλίου 2019

ΤΙ ΤΣΙΠΡΑΣ, ΤΙ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ, Ο ΡΟΥΒΙΚΩΝΑΣ ΛΕΡΩΝΕΙ

Της Λέττας Καλαμαρά

Δεν μπορεί ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης να διαβεί το Ρουβίκωνα της Ελλάδας παρά τις προεκλογικές προθέσεις του. Τι και αν επιστράτευσε από την πολιτική ναφθαλίνη τον Μιχάλη Χρυσοχοϊδη, ο Ρουβίκωνας επιτέθηκε σήμερα στα γραφεία του ΣΕΒ και με τις κόκκινες μπογιές του έδειξε ποιος υπονομεύει την Ελλάδα, ανεξάρτητα από την ψήφο του λαού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι τεχνοκράτες δεν φαίνεται να έχουν λύση και αφήνουν ανεξέλεγκτη την κατάσταση μετεκλογικά ενάντια στη βούληση του λαού που απαίτησε ευημερία και ασφάλεια μαζί. Ο κ.Μητσοτάκης επέλεξε να περιοριστεί μόνο στην ευημερία με μείωση φόρων αφήνοντας την ασφάλεια, ντόπια, συνοριακή και ξένη σε άλλους.  

Το μέλλον δεν φαίνεται καλό για την Ελλάδα παρά τις δηλώσεις ξεπουλήματος και από το νέο Πρωθυπουργό της αποικίας. Το κερδοφόρο στο Κράτος "φιλέτο" του Διεθνούς Αεροδρομίου Αθηνών προσέφερε στο αδηφάγο ευρωπαϊκό τέρας αλλά αυτό δεν χορταίνει. 171 εκατομμύρια ευρώ καθαρά κέρδη είχε ο ΔΑΑ το 2018 με το Δημόσιο 30% μερίδιο της εταιρείας και άνετα κέρδη. Σε λίγο δεν θα έχει τίποτα γιατί όλοι ενωμένοι μαζί μπορούμε να φτωχύνουμε το ελληνικό Κράτος.

Να κοιταζόμαστε στα μάτια πρέπει όλοι μαζί και να βλέπουμε ποια Ελλάδα παραδίδουμε στα παιδιά μας. Φτωχή και άθλια, μίζερη και τρομοκρατούμενη, απειλημένη και εκβιαζόμενη, μία φυλακή αναγκαστικής ζωής τύπου "Γ" για τα νέα παιδιά. Μισθοί ντροπής και ανύπαρκτες συντάξεις γιατί ακόμα κυβερνά μία κάστα που θέλει να λυμαίνεται τα πάντα. Η διεθνής ελίτ ή μαφία για κάποιους που βασανίζει την Ελλάδα ανενόχλητη και πετάει τις μπογιές της στο συνεργάσιμο Ελληνικό Κράτος απειλώντας. Και ο νέος Πρωθυπουργός αναμένει από τον ΣΥΡΙΖΑ Διοικητή της ΕΥΠ Ρουμπάτη, να τον βοηθήσει να διέβη το Ρουβίκωνά μας. Ίσως ο νέος Γραμματέας, ο Αρχηγός στο Μάτι πέρυσι, ο τεχνοκράτης με τις λύσεις, να βοηθήσει τώρα να μην καούμε πάλι.

Μάλλον δουλευόμαστε, Κυριάκο και Μιχάλη, και πρέπει όλοι να ξυπνήσουμε από το όνειρο πριν να είναι αργά...

ΥΓ «Δημοκρατική ομαλότητα και Ρουβίκωνες δεν πάνε μαζί και πρέπει να επιλέξετε ποιον θα προστατέψετε» είχε δηλώσει ο Κυριάκος Μητσοτάκης όταν δεν ήταν Πρωθυπουργός. Ας επιλέξει τώρα ο ίδιος ως Πρωθυπουργός και ας ενημερώσει τον ελληνικό λαό...