ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 17 Ιουνίου 2019

ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ

Σε μία στιγμή από Αρχηγός των Ενόπλων Δυνάμεων σε Υπουργός της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ και από αριστερό «εξαπτέρυγο» στην προεκλογική ομιλία ΣΥΡΙΖΑ στα Χανιά και εν αναμονή βουλευτής από την πίσω πόρτα του  της δημοκρατίας, με το ψηφοδέλτιο Επικρατείας ΣΥΡΙΖΑ, σε «μούτσο» της Αριστεράς. Βίος και Πολιτεία ο Ναύαρχος ε.α. Αποστολάκης που ζήλεψε την πολιτική εξουσία και την αριστερή ιδεολογία χειροκροτώντας προεκλογικά των Ευρωεκλογών τον Αρχηγό του που δήλωνε τη 3η Μαίου 2019: η ετυμηγορία του λαού είναι πολύ πιο βαριά εναντίον εκείνων που πορεύονται με θράσος και αλαζονεία, που «δεν είχαν τη στοιχειώδη εντιμότητα και ευθύτητα να αναλάβουν την ευθύνη για τις πράξεις τους…»

Ο απόστρατος Αποστολάκης επέλεξε να συμμετάσχει στην Κυβέρνηση-Κουρελού που παρέδωσε τη σύγχρονη Μακεδονική ταυτότητα με υπογραφή Ελλήνων χωρίς καμία λαϊκή νομιμοποίηση και επεδίωξε αρχικά να δημιουργήσει την ψευδαίσθηση μίας "απολιτίκ" προσωπικότητας. Σύντομα μαγεύτηκε από τη σκληρή αντιλαϊκή και αντι-εθνική για την πλειοψηφία πολιτική Τσίπρα και μεταμορφώθηκε σε σκληρό θιασωτή της ριζοσπαστικής Αριστεράς. Μαζί και το κομματικό Επιτελείο του που ικανοποιούνταν να υλοποιεί πολιτική Τσίπρα χωρίς να είναι όμως ΣΥΡΙΖΑ υποτιμώντας τη νοημοσύνη των ψηφοφόρων. Η απάντηση ήρθε την 26η Μαίου 2019 από το λαό και ήταν εκκωφαντική και απρόσμενη. Το ίδιο θα γίνει και την 7η Ιουλίου 2019, το βράδυ που η Ελλάδα θα αναγεννηθεί από τις στάχτες της Μεταπολίτευσης και του εγκληματικού Εμφυλίου για να εισέλθει στην αρένα του 21ο αιώνα.

Ο απερχόμενος σε 20 νύχτες Υπουργός Εθνικής Άμυνας μετά το αποτέλεσμα των Δημοτικών – Περιφερειακών και Ευρωεκλογών δεν είχε την πολιτική ευθιξία να αποχωρήσει και να δώσει τη θέση του σε έναν ακομμάτιστο Υπηρεσιακό Υπουργό και επέλεξε να συνεχίζει την πολιτική Τσίπρα. Με περίσσειο θράσος μετέβη ακόμα και στις ΗΠΑ χωρίς φυσικά κάποια εθνική ανάγκη. Ακόμα χειρότερα πρωταγωνίστησε σε ανούσιες εκδηλώσεις και επιδείξεις ημέρα Κυριακή σε νησί των Κυκλάδων μετατρέποντας επίλεκτες δυνάμεις σε περιφερόμενο θίασο επιδείξεων. Δυστυχώς δεν κατάφερε να διαφοροποιηθεί από τους προκατόχους του που ανάλωσαν τις Ένοπλες Δυνάμεις σε φιέστες, κοινωφελή έργα και ψηφοθηρικά μηνύματα, σούρνωντας και την ηγεσία τους εν είδει πολιτικών κομπάρσων σε ένα κακόγουστο θέατρο ευπατρίδων.

Οι Ένοπλες Δυνάμεις και τα μέσα τους πληρώνονται από τον ελληνικό λαό για να συμμετάσχουν σε Ασκήσεις και Επιχειρήσεις και τίποτα άλλο. Η Πολιτεία των κ.Τσίπρα και Αποστολάκη και του κ.Μητσοτάκη οφείλει να εξασφαλίζει τις πρώτες βοήθειες, την αντιμετώπιση πλημμυρών και την κατάσβεση πυρκαγιών και τις επιχειρηματικές προβολές με οτιδήποτε άλλο εκτός των Ενόπλων Δυνάμεων. Ειδάλλως όταν χρειαστεί να αποδείξουν την αξία τους θα βρίσκονται μόνιμα σε κάποιο νησί των Κυκλάδων με το μαχητικό ελικόπτερο να αναμένουν τον επόμενο ασθενή εξαντλημένοι ή το χειρότερο όλων να μοιράζουν συσσίτια σε τρομοκράτες-μετανάστες συνεργάτες των εχθρών της Ελλάδας.

Η πολιτική καριέρα του κ.Αποστολάκη θα φανεί πόσο άδοξα θα τερματιστεί τις επόμενες 20 νύχτες. Με τους Σταθάκη και Πολάκη στα Χανιά οι συμπληγάδες πέτρες φαντάζουν ανυπέρβλητες. Το διακομματικό προφίλ που προσπάθησε να χτίσει είναι σαθρό. Η υπογραφή του θα μείνει σε μία επίδειξη κομματικής αλλαζονείας και δημιουργίας ενός βαθέος συστήματος μετρίων στις πιο επίλεκτες θέσεις των Ενόπλων Δυνάμεων, «βιάζοντας» το εθνικό συμφέρον, απόλυτα εναρμονισμένος με το μοντέλο διακυβέρνησης Τσίπρα εις βάρος της Ελλάδας.

Τώρα πια είναι αργά για πολιτικά μνημόσυνα

Λ.ΚΑΛ.