ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 19 Ιουνίου 2019

ΜΕ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΣΤΗΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ "Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ"

Μπαράζ δημοσιευμάτων από εχθές το βράδυ, 18 νύχτες πριν από τη διεξαγωγή των εθνικών εκλογών, κυκλοφορούν εναντίον της βιωσιμότητας της ιστορικής Εφημερίδας "Η Ναυτεμπορική". 

Χωρίς να υπάρχουν επίσημες ανακοινώσεις που να επιβεβαιώνουν ή να διαψεύδουν τα αναφερόμενα για μία επιχείρηση εισηγμένη στο Χρηματιστήριο Αθηνών, η αποχώρηση Τσίπρα παρουσιάζεται από μερίδα του Τύπου να συμπίπτει χρονικά με τις αναταραχές σε ένα μέσο ενημέρωσης, μια επιχείρηση 100 ετών. Σε μία εποχή που αναζητείται η επόμενη ημέρα ευημερίας των εργαζομένων Ελλήνων, ένα ζοφερό παρόν περιγράφεται από κάποιους στη συγκεκριμένη περίπτωση.

Ο βαθμός αληθείας των δημοσιευμάτων θα φανεί τις επόμενες νύχτες μέχρι τις εκλογές και την αλλαγή Κυβέρνησης, αλλά προκαλεί εντύπωση όπως φέρεται η τράπεζα Eurobank στα δημοσιεύματα να κλείνει το "οξυγόνο" της επιχείρησης τώρα. Μία επιχείρηση και η ίδια όπως και οι υπόλοιπες τρεις συστημικές τράπεζες που διασώθηκαν σε δύσκολες καταστάσεις από τον ελληνικό λαό απλόχερα με δισεκατομμύρια ευρώ. 

Εκτός και αν τα αναφερόμενα σε μερίδα του Τύπου είναι προβοκατόρικα για τη δημιουργία τετελεσμένων γεγονότων προεκλογικά.

Ίδωμεν... 

Λ.ΚΑΛ.