ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 23 Ιουνίου 2019

ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΠΟΝΤΑΡΕΙ Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΣΙΠΡΑΣ


Δημοσιεύτηκε 18 Μαίου 2019

Της Λέττας Καλαμαρά

Ο Πρωθυπουργός της χώρας από το 2015 Αλέξης Τσίπρας ζημίωσε την Ελλάδα τόσο στο εσωτερικό όσο και στο εξωτερικό με αντάλλαγμα την εγγύηση παραμονής του καθεστώτος του στην εξουσία. Η καταστροφή που επέφερε είναι καταγεγραμμένη σε όλους τους διεθνείς αλλά και εγχώριους δείκτες μέτρησης και δεν επιδέχεται αμφιβήτηση. Η υποστήριξη από τη Διεθνή Οργάνωση που καταδειναστεύει τα Κράτη υποβάλλοντας τη δυστυχία σε αυτά και υποδουλώνοντάς τα με αμέτρητα και δυσβάσταχτα χρέη βρήκε στο πρόσωπο του Αλέξη Τσίπρα τον απόλυτο υλοποιητή της συνδιαλλαγής εις βάρος της Ελλάδας. Η Μακεδονία ήταν το πρελούδιο της εθνικής καταστροφής για την εξυπηρέτηση των συμφερόντων της νέας Γερμανίας και της Διεθνούς Οργάνωσης.

Τώρα ο Αλέξης Τσίπρας έχει τον κρυφό άσσο για τις επερχόμενες εκλογικές αναμετρήσεις. Την αιτία...


 για την οποία η Διεθνής Οργάνωση οφείλει να τον επιλέξει και πάλι για να παραμείνει στην εξουσία εις βάρος των Ελλήνων, οι οποίοι θα βυθίζονται στη φτώχεια καθώς οι συντάξεις θα εξανεμίζονται βιολογικά τα επόμενα χρόνια και θα δίνουν τη θέση τους στις συντάξεις-Κατρούγκαλου που αποκρύβονται σκόπιμα τώρα πριν από τις εκλογές. Και αυτό το γνωρίζουν ΟΛΟΙ στο ΣΥΡΙΖΑ και οι πέριξ αυτού.  

Η κατάργηση του αγωγού EastMed και της συμφωνίας Ισραήλ – Κύπρου – Ελλάδας για την απεξάρτηση της Ευρώπης από τη Ρωσία και η μεταφορά των τεραστίων ενεργειακών πόρων της Ανατ.Μεσογείου μέσω της Τουρκίας αντί της Ελλάδας είναι ο άσσος στο μανίκι του Αλέξη Τσίπρα. Ο εθνικός αντικειμενικός σκοπός της Τουρκίας γίνεται το κρυφό χαρτί του Έλληνα Πρωθυπουργού για να παραμείνει στην εξουσία. Τεράστια κέρδη διέλευσης θα στερηθούν από την Ελλάδα και τους πολίτες της για δεκαετίες για να παραμείνει στην εξουσία ο Αλέξης Τσίπρας και το καθεστώς του. Φυσικά και αυτό το ξεπούλημα θα γίνει για το καλό μας όπως ακριβώς και η ελληνική αποδοχή των σύγχρονων Σλαβο-Αλβανών Μακεδόνων. Το Νόμπελ αυτή τη φορά δεν θα χαθεί για τον Αλέξη Τσίπρα.

Αγγλία και Πρέσβης των ΗΠΑ στην Ελλάδα έδειξαν το δρόμο για την παραμονή στην εξουσία στον Αλέξη με την προτροπή του τελευταίου να κάνει το ταξίδι παράδοσης της Ελλάδας στην Άγκυρα.  Να υπηρετήσει τα νέα ζωτικά στρατηγικά συμφέροντα Αγγλίας-Τουρκίας. Εξάλλου ο ίδιος δεν θα χάσει τίποτα, κότερα, ιδιωτικά σχολεία και ακριβά φορέματα θα είναι για πάντα δικά του. Το αφήγημα της σταθερότητας και της επικοινωνιακής προστασίας εξασφαλισμένο στον Πρόεδρο που βυθίζει την Ελλάδα στον πάτο των Βαλκανίων για πάντα.

Η Διεθνής Οργάνωση και οι ντόπιοι συνεργάτες τους φρόντισαν να κατατάξουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις στην 28η θέση και τις Τουρκικές στην 8η αντίστοιχα. Εξάλλου όπως δήλωνε κάποτε και ο Πρόεδρος της Βουλής "δεν θα κάνουμε και πόλεμο για...". Εξάλλου και πόλεμος να γίνει ο Αλέξης θα πανηγυρίσει. Εκλογές δεν θα γίνουν για να μη συντριβεί, εθνική ενότητα θα χρειαστεί με μία μη δημοκρατική Κυβέρνηση ορισμένη από τη Διεθνή Οργάνωση και η ήττα θα φορτωθεί σε πρόθυμους που τώρα σιωπούν εγκληματικά αποκρύπτοντας την πραγματικότητα.

A Thieves World” or "The Threat of the new Global Network of Organised Crime" που έλεγε στο βιβλίο της και μία φίλη το 1993 τόσο προφητικά. Σημασία έχει η Ελλάδα να είναι ελεύθερος χώρος να διακινούνται τα προϊόντα, τα καράβια LNG να φέρνουν το εμπόρευμα και η Τουρκία να γίνεται ισχυρότερη. Συνεντεύξεις να δίνονται, βοηθώντας τον Αλέξη κατηγορώντας τον. Χαλάλι Αλέξη και ο φερετζές της Ελλάδας. Δούλεψες και εσύ σκληρά για τη διάλυση της Ελλάδας, όπως τόσοι χιλιάδες άλλοι.