ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 23 Μαΐου 2019

Η ΖΩΗ ΤΩΝ ΡΟΜΑ

Στους αθίγγανους βρήκε τη σανίδα σωτηρίας του ο Πρωθυπουργός της εθνικής φτώχειας και εξαθλίωσης. Από όλους τους Έλληνες προσμένει να λάβει την ψήφο εμπιστοσύνης  το βράδυ της Κυριακής. Αληθινά όμως χωρίς τους Ρομά οι πλατείες του Αλέξη Τσίπρα θα ήταν άδειες.

Το μοντέλο παιδείας και ζωής των Ρομά συγκίνησε ξαφνικά τον κ.Τσίπρα και μας θύμησε το 2015 τότε που προειδοποιούσε τους ψηφοφόρους του ότι ένα πιάτο φακές θα ήταν εξασφαλισμένο με το καθεστώς του. Φυσικά ο ίδιος αρέσκεται στο χαβιάρι του Προεδρικού Μεγάρου και τις πολυτελείς διακοπές στα κότερα αλλά είναι γνωστό ότι στα αυταρχικά καθεστώτα μόνο λίγοι είναι οι εκλεκτοί και οι γαλαντόμοι φίλοι τους.

Οι μάγκες που βρίσκουν πάντα το δρόμο για μια εύκολη ζωή. Ο κόπος είναι κάτι άγνωστο για αυτούς, όπως και για τον Αλέξη Τσίπρα. 1981-2019 χρόνια απάτης και εθνικού ξεπουλήματος. Μία τεράστια φούσκα που σκάει το 2019, αλλά κάποιοι επιμένουν να προσπαθούν να την διατηρήσουν.  

Τα καράβια να είναι καλά, να φέρνουν το εμπόρευμα, να ξεπλένεται και να διοχετεύεται στην Ευρώπη και όλα τα άλλα να καούν. Να ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες μας, που λένε οι αφελείς. Μόνο που από το πολύ κάψιμο η Ελλάδα εξελίσσεται σε κρανίου τόπος. 

Άντε, 26 Μαίου 2019 να μετρηθούμε ξανά. Το Υπουργείο Οικονομικών πάντως στην πρώτη σοβαρή έκθεση εκτίμησης κινδύνου για τη νομιμοποίηση εσόδων από εγκληματικές δραστηριότητες και τη χρηματοδότηση της τρομοκρατίας μας ενημέρωσε για την αξία του παρακράτους, 20% του ΑΕΠ. Πόσοι με το Κράτος λοιπόν και πόσοι με το παρακράτος. 

Τόσοι είναι και οι διακομματικοί ψηφοφόροι που πάντα στηρίζουν το κόμμα προτίμησής τους και κανείς δεν ξέρει ποιοι είναι.

Λ.ΚΑΛ.