ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 15 Μαρτίου 2019

Η ΔΑΙΔΑΛΩΔΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ κ.ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΞΕΝΟΚΩΣΤΑ



Της Λέττας Καλαμαρά

Ο κ.Παναγιώτης Ξενοκώστας αποτέλεσε ένα επιχειρηματικό παράδειγμα που έφερε την ελπίδα στο λαό της Σύρου. Δίπλα του στάθηκε η πολιτική και επιχειρηματική αφρόκρεμα της Ελλάδας και όχι μόνο, αν θυμηθούμε την παρουσία του Υπουργού Εμπορίου των Η.Π.Α. κ.Ρος στην κρατική ΔΕΘ 2018.

Για την επιχειρηματική δράση του το thedayaftergr έχει γράψει εκτενώς και θα συνεχίσει μέχρι να αποπληρωθούν οι εργαζόμενοι και οι προμηθευτές της Σύρου τα περίπου 11.000.000 ευρώ. Αυτό που προέκυψε, σύμφωνα με τα δημοσιευμένα έγγραφα, είναι η δαιδαλώδης επιχειρηματική οργάνωση και οι προσωπικές του επενδύσεις για αγορές μετοχών για το όμορφο νησί της Σύρου.

Το thedayaftergr παρουσιάζει τα στοιχεία που διαθέτει, καθώς συνεχίζει τη διεθνή έρευνα...


 για τον ευπατρίδη επιχειρηματία που ήθελε να σώσει τα τρία Ναυπηγεία της Ελλάδας και κάποιοι κατά τη δήλωσή του οφείλουν να «κινηθούν πιο γρήγορα στην ολοκλήρωση που είναι προς το συμφέρον των εργαζομένων οι οποίοι θα πάρουν τα δεδουλευμένα που τους οφείλουν και τη διάσωση του κλάδου που για δεκαετίες ταλαιπωρείται», χωρίς όμως να τους κατονομάσει ώστε να καταφέρει να σώσει κατ’αρχάς τη «Ναυπηγεία Σύρου».

Το σίγουρο πάντως, με βάση τα μέχρι τώρα στοιχεία, είναι ότι ο κ.Ξενοκώστας έχει καταβάλει 2.400 ευρώ για να συμμετέχει στην “ONEX SYROS SHIPYARDS” και 480 ευρώ για να συμμετέχει στην “ONEX NEORIO SHIPYARDS”. Ευχόμαστε και πάλι να πάρει και τα τρία Ναυπηγεία και να αναγεννήσει την Ελλάδα.