ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 10 Μαρτίου 2019

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΒΕΜΠΕΡ

Καθώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης πλησιάζει στη διακυβέρνηση της Ελλάδας με τη βούληση του ελληνικού λαού πληθαίνουν και απόπειρες διείσδυσης στη Νέα Δημοκρατία τόσο από το εσωτερικό όσο και από το εξωτερικό. Αναμένοντας να δούμε και τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ σχετικά με το στόχο της δεξιάς παρένθεσης με την αφορμή της εκλογής του Προέδρου της Δημοκρατίας στις αρχές του 2020, η ελιτίστικη ευρωπαϊκή αυλή και η ντόπια αντιπροσωπεία συντονισμένη από την γνωστή Μαντάμ "Ο" στοχεύει είτε στο καπάρωμα του νέου Προέδρου από τώρα είτε ακόμα καλύτερα στον έλεγχο της νεά Κυβέρνησης κατα τα ειωθότα της Μεταπολίτευσης με τα γνωστά τραγικά εθνικά και όχι μόνο αποτελέσματα. Οι τραπεζικές καταθέσεις στην Ελβετία να είναι ανέγγυχτες, οι offshore φυλαγμένες, το λαθρεμπόριο να ανθεί και να πηγαινόερχεται με αεροπλάνα και βαπόρια και για το λαό χρέος, φόροι και πάνω από όλα επιδόματα φτώχειας, ενοικίου και όπως αλλιώς θέλει ο σύγχρονος σοσιαλισμός α λά Μαδούρο.

Οι Κυρίες ετοιμάζονται για τα φλας και για να πάρουν σειρά στη ράφτρα της κας Τσίπρα που θα αφήσει το Μέγαρο για να επιστρέψει στους αγώνες  και τα ταγάρια και οι Αριστεροί διανοούμενοι χορτάτοι από τέσσερα χρόνια κρατικής εξουσίας να βγουν ξανά  στα πεζοδρόμια για νέους αγώνες με λογαριασμούς πιο καπιταλιστικούς τώρα με το χρήμα της εξουσίας. Ο κ.Βέμπερ το έστειλε το μήνυμα της Μαντάμ "Ο" μετά την Ούρσουλα. Θα πει το παραμύθι του success story η μία, θα κόψει τη γραβάτα ο άλλος. Για τους ιθαγενείς ποιος νοιάζεται αληθινά. Ραγιάδες ήταν πάντα για μία θέση στο Δημόσιο, για ένα μπαξίσι παραπάνω, οι καλύτεροι στα μάτια των εκλεκτών.

Να δεις στο τέλος, Κυριάκο, που θα τη βγάλεις τη γραβάτα και να μου το θυμηθείς...

Όσο για τις γυναίκες στην Ελλάδα και το χάσμα των αμοιβών και όλους αυτούς που ξαφνικά νοιάζονται κάθε επέτειο, υπάρχει και το άλλο ηθικό δίδαγμα από την ταινία της Ελλάδας του '60 που λέει για τον Αντωνάκη, αλλά καλύτερα να μην το αναφέρουμε.

Λ.ΚΑΛ.