ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 28 Δεκεμβρίου 2018

Η ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΥΞΗΣΗΣ ΘΗΤΕΙΑΣ;

Πολεμικές κραυγές και πολιτικές δηλώσεις για θερμό επεισόδιο με απρόβλεπτες εξελίξεις με τη σύμμαχο Τουρκία βομβαρδίζουν καθημερινά τα μέσα ενημέρωσης. Η αποφασιστικότητα αντιμετώπισης κάθε απόπειρας αμφισβήτησης της εθνικής κυριαρχίας μας είναι διατυπωμένη σε όλα τα επίπεδα.

Αυτό που προκαλεί απορία είναι η προετοιμασία για αυτό τον επικείμενο για πολλούς πόλεμο. Δεν γνωρίζουμε αν τα επίπεδα πλήρωσης των Μονάδων έχουν αλλάξει από τα απαράδεκτα και ύποπτα δημοσιευμένα, επί Αρχηγίας του κ.Κωσταράκου, αλλά οι ιθύνοντες καλά είναι να λάβουν τα απαραίτητα μέτρα πριν βρεθούμε προ εκπλήξεων και τετελεσμένων.

Οι ανέξοδες εθνικές κορώνες χωρίς προτάσεις πρέπει να προβληματίσουν. Ίσως είναι ώρα πέραν από τις φωτογραφίσεις, τα μελομακάρονα και τους κουραμπιέδες, να μας πουν οι ειδικοί αν απαιτείται η Αύξηση της Στρατιωτικής Θητείας, του ιερού καθήκοντος των νέων μίας κοινωνίας να εκπαιδεύονται και να υπηρετούν την υπεράσπιση του πολιτισμού τους. Αν όλα καλώς, τότε πεδίον δόξης λαμπρόν μπροστά μας για τους γενναίους...

Λ.Καλ.