ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 4 Μαΐου 2022

Ο ΑΝΟΥΣΙΟΣ ΜΟΝΟΛΟΓΟΣ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ

 


Της Λέττας Καλαμαρά 

Προκλητική και προσβλητική ακόμα και στους Υπουργούς της ΝΔ η βουλευτής της ΝΔ κα Ντόρα Μπακογιάννη, αδελφή και δεξί χέρι του Πρωθυπουργού Κ.Μητσοτάκη εμφανίστηκε με ύφος αλαζονικής εξουσίας στο κανάλι του Τούρκικης ιδιοκτησίας σήμερα. Μας ενημέρωσε χωρίς ίχνος πολιτικής ντροπής για όσα έζησαν και συνεχίζουν να υφίστανται οι Έλληνες τα τελευταία 3 έτη, ότι η οικονομία πάει καλά μακροπρόθεσμα, η Κρήτη ζει έναν οργασμό επενδύσεων, τη Νέα Δημοκρατία δεν την ψηφίζουν ψεκασμένοι, αντι-εμβολιαστές και ρωσόφιλοι Έλληνες πολίτες, ενώ τόνισε τον τεράστιο ρόλο των εγκαινίων και της κορδέλας για την κατασκευή του τερματικού σταθμού φυσικού αερίου στην Αλεξανδρούπολη.

Σε κάποιες κρίσεις αληθείας και αντίφασης αναφέρθηκε στον κόσμο που υποφέρει, στο τεράστιο κόστος της ενεργειακής και εξωτερικής πολιτικής Μητσοτάκη που κατά τα άλλα βρίσκεται στη σωστή πλευρά της ιστορίας και το οποίο θα πληρώσουν οι Έλληνες φορολογούμενοι και εξέφρασε άγνοια για το αν τα χειρότερα είναι πίσω μας, παρόλο που οι σιτοβολώνες Ρωσίας και Ουκρανίας δεν θα τροφοδοτήσουν την Ελλάδα προφανώς στο εγγύς μέλλον.

Η κα Μπακογιάννη ουδέν είπε για τη στρατηγική σημασία του EastMed και τα κοιτάσματα της Κρήτης, ουδέν για την ελληνική ΑΟΖ, ουδέν για το ξεπούλημα της Μακεδονίας και επί Μητσοτάκη, ουδέν για την αυταρχική δημοκρατία Μητσοτάκη, ουδέν για τους εξαθλιωμένους νέους και τα ντροπιασμένα γηρατειά της Ελλάδας, ουδέν για το Κράτος παρωδία σημαιοστολισμών και αυλοκολάκων, ουδέν για όλα τα ουσιαστικά ζητήματα. Καλά θα κάνει να σταματήσει τις ανούσιες εμφανίσεις γιατί περισσότερη ζημιά κάνουν στη ΝΔ παρά όφελος ενόψει εκλογών.

Η εμφάνιση Μπακογιάννη ήταν απογοητευτική γιατί η πραγματικότητα επί διακυβέρνησης Μητσοτάκη είναι απογοητευτική. Ο μόνος λόγος που υπάρχει ακόμα ο Κ. Μητσοτάκης στην εξουσία είναι η αυταρχική δημοκρατία και το φασιστικό καθεστώς που πνίγει την ελευθερία Τύπου και όχι μόνο.  Καθεστώς που έχει εγκαταστήσει κατ'εντολή των αποικιοκρατών και η ανυπαρξία Αντιπολίτευσης. Η τελευταία τώρα ξυπνάει από το σύστημα νάρκωσης για να μην οδηγηθεί ο λαός σε τρίτες λύσεις και κόμματα που δεν ελέγχονται από τους σάπιους μηχανισμούς και ξένα κέντρα της Μεταπολίτευσης.

Η κα Μπακογιάννη είναι πολιτική συνένοχος στην πολιτική απάτη Μητσοτάκη επί 3 χρόνια, στο ξεπούλημα της Ελλάδας, στη φτωχοποίηση των Ελλήνων και στην κατάντια της δημοσιογραφικής ανελευθερίας στη χώρα μας. Με πολιτικό λόγο των δεκαετιών του ασύστολου δανεισμού του Κράτους έδειξε ότι το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να παραμείνει στην εξουσία μέχρι το 2023 αδιαφορώντας για την εθνική ζημία.

Εθνική ευθύνη της ΝΔ αποτελεί η απαλλαγή της Ελλάδας από μία Κυβέρνηση που την φτώχυνε με κάθε δυνατό πρόσχημα επί 3 έτη και επί των ημερών της δολοφονήθηκαν και εκβιάζονται δημοσιογράφοι από το σύστημα Μαξίμου ύπουλα για να περάσει τα ανθελληνικά σχέδια της.