ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 16 Ιανουαρίου 2022

ΤΟ WATERGATE ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ



Της Λέττας Καλαμαρά

Ομοιότητες με την πτώση Νίξον ως προς την αιτία και την αφορμή τη δεκαετία του '70 φέρνει, σύμφωνα με πληροφορίες, η υπόθεση κεκαλυμμένης επιχείρησης του διεθνούς οργανωμένους εγκλήματος σε συνεργασία με παρακρατικές ομάδες πολιτικό-εκτελεστικής ισχύος και με την κάλυψη ή άγνοια ακόμα της ΕΥΠ που υπάγεται στο Μέγαρο Μαξίμου. Τότε και τώρα αιτία ήταν η παραγωγή οπίου στην Τουρκία και η διακίνησή του από την Ελλάδα, τότε ιθύνων νους το FBI τώρα η Europol που τα πάντα ελέγχει στην Ευρώπη και επιδιώκει την εκδίωξη κάθε αμερικανικής ανάμιξης με τελικό σκοπό τον εκφυλισμό της μοναδικής υπερδύναμης.

Στόχος μία δημοσιογράφος της ερευνητικής δημοσιογραφίας και ο σύζυγος της Συνταγματάρχης των Ενόπλων Δυνάμεων με τη μεγαλύτερη εμπειρία στις διεθνείς απειλές. Η Κυβέρνηση Μητσοτάκη που παλεύει ακόμα να αλλάξει το Πολίτευμα με πρόσχημα το COVID-19 και να εγκαταστήσει την ΑΥΤΑΡΧΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ μέχρις στιγμής δεν έχει εξιχνιάσει τους ηθικούς αυτουργούς της δολοφονίας ΚΑΡΑΪΒΑΖ, της δολοφονικής επίθεσης ΧΙΟΥ, περνάει σε διώξεις και άλλων δημοσιογράφων για τη φίμωση κάθε αντίθετης δημοσιογραφικής και πολιτικής άποψης.  

Η δίωξη του thedayaftergr αμέσως μετά την προηγούμενη αποτυχημένη προσπάθεια  με την εμπλοκή του απερχόμενου και αποτυχημένου για τα ελληνικά συμφέροντα Τζ.Πάιατ σχεδιάστηκε και οργανώθηκε πάνω στα λάθη της ώστε να επιτευχθεί ο αρχικός στόχος αυτή τη φορά. Μεσιτικό γραφείο, δικηγορικό γραφείο και εκτελεστική ομάδα ανέλαβε να εισέλθει παραπλανητικά και να κατασκευάσει κάθε ενοχοποιητικό στοιχείο δράσης του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος για την εξόντωσή μας. Υποστηριζόμενη άρτια από πληροφορίες και εξοπλισμό και υπό καθεστώς πλήρους προστασίας η εκτελεστική ομάδα συνεχίζει τη δράση της ανενόχλητη ακόμα κα σήμερα που έχουν ενημερωθεί οι αρχές αλλά όλες βραχυκυκλώνονται.

East-Med, Μακεδονία, Αιγαίο, Αμφίπολη, Εθνικό Ξεπούλημα, Δημογραφικός θάνατος, Φτώχεια, Εποικισμός, Biontech αποτελούν λίγα από τα εμπόδια που το thedayaftergr αρνείται πεισματικά να δεχθεί εις όφελος των αλλοθρήσκων και καυτηριάζει καθημερινά και η εξόντωση μας είναι η αιτία ζωής τους. Μάταια.

Ο East-Med ΘΑ ΓΙΝΕΙ παρόλο που ο Μητσοτάκης το σαμποτάρει γιατί αν δεν γίνει θα παραδοθεί η Ευρώπη στους Ούννους της Μογγολίας και του Κινέζους και μετά θα παραδοθούν το Ηνωμένο Βασίλειο και μετά οι ΗΠΑ και στο τέλος ο Πλανήτης όλος με τους ανθρώπους ζόμπι της άσπρης σκόνης υπό το μεγάλο αδελφό της Europol και της κατά δήλωσης της αληθινής Αρχηγούς της Μαντάμ "Ο¨" της Γκρενόμπλ και των Παρισιών.

Τσάμπα Μαντάμ "Ο" οι επιστολές του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου προς τον Υπουργό Σταϊκούρα για μεσιτικά και δικηγορικά γραφεία βιτρίνες του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος, τσάμπα και ο Συνταγματάρχης της κόκας στην Κύπρο, τσάμπα και κάθε επικοινωνιακό τερτίπι σου,  για ξεκάρφωμα, αποπροσανατολισμό και κάλυψη της εκτελεστικής ομάδας σου.

Μητσοτάκη με τους Πραιτοριανούς και την άρτι στερνή Αρχηγό τους σχεδίασες και εκτέλεσες μία επιχείρηση ντροπή εναντίον 2 Ελλήνων , εναντίον της ελεύθερης δημοσιογραφίας και των Ενόπλων Δυνάμεων μας, μίας μητέρας ανήλικων παιδιών και ενός πολεμιστή Αξιωματικού. Με παρακολουθήσεις και ενέκρινες την εξόντωση μας από κακοποιά στοιχεία για την καταστροφή και εκποίηση  της Ελλάδας.

ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ, ΔΕΙΛΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΕ!