ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 29 Δεκεμβρίου 2021

ΚΡΑΤΟΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΚΡΑΤΩΝ ΤΩΝ ΕΘΝΩΝ


Της Λέττας Καλαμαρά

H "O" μεταλλάσσει τον COVID-19 σε ένα κοινό κρυολόγημα χωρίς καμία επιπλέον επίπτωση στους αριθμούς των θανάτων και διασωληνώσεων σε Ελλάδα και Υφήλιο σημαίνοντας το τέλος του φαινομένου. Ο Εφιάλτης επιβολής μίας παγκόσμιας υγειονομικής δικτατορίας και κατάλυσης των κατακτήσεων της Δύσης από το 1648 όταν και αποφασίστηκαν και ιδρύθηκαν τα Κράτη των Λαών στο πρότυπο των πόλεων-κρατών της Ελλάδας ψυχορραγεί. 

Ο Κόσμος της Δύσης παραμένει δημοκρατικός και τα Κράτη ετοιμάζονται για τη νέα Ανατολή της ζωής βασισμένα στις αρχές της ελεύθερης βούλησης, της δημιουργικότητας, του συναγωνισμού και της προόδου. Οι κατακτήσεις της τεχνολογίας περνάνε στα χέρια του Ανθρώπου για την ανέλιξη του από εδώ και εμπρός εις πείσμα της παγκόσμια μαφίας.

Η προσπάθεια της Μαντάμ "Ο" για την εγκαθίδρυση ενός παγκόσμιου Κράτους αυταρχικής και ψεύτικης δημοκρατίας στο πρότυπο ενός μελισσιού με την ίδια Βασίλισσα και τους ανθρώπους υπηρέτες της βυθισμένους σε έναν κόσμο παραισθήσεων με τη σκόνη των παγκοσμίων διακινητών και κέντρο την Ελλάδα καταλήγει σε ένα παγκόσμιο έγκλημα ανάλογο των Ναζί του Γ'Ράιχ.

Οι Ούννοι που ξεκίνησαν από τα βάθη της Ανατολής για να βυθίσουν την Ευρώπη ηττώνται για μία ακόμη φορά. Τα Κράτη των Εθνών θα παραμείνουν και τον 21ο αιώνα κυρίαρχα, να συναγωνίζονται για την κατάκτηση του Διαστήματος και τη δημιουργία νέων πολιτισμών πέρα από τη Γη.

Τα κυπαρίσσια της Τουρκίας που στέκονται στα Δυτικά Προάστια της Αθήνας για να θυμίζουν την αιώνια κατάκτηση των Ελλήνων και τη σύγχρονη Οθωμανική Επαρχία της Ελλάδας των 200 ετών καίγονται δημιουργώντας αφόρητο λίβα στους νεο-Οθωμανούς του Ερντογάν που καλό θα κάνουν να φύγουν εχθές.

Η παγκόσμια Ιστορία γυρίζει σελίδα αλλά δεν γυρίζει πίσω. Δεν γυρίζει πλευρό για το αυτομαστίγωμα της με πρόσχημα έναν εξασθενημένο ιό που πετάει και μοιράζει την ελευθερία μας. Αρνείται τον πειθαναγκασμό και την υποταγή στους Τούρκους CΕΟ.

Το Βερολίνο πέφτει πάλι από τους ίδιους κατακτητές σε μία τραγική επανάληψη της ιστορίας.

Η διεφθαρμένη και παγκόσμια ελίτ της σάπιας Ε.Ε. απλωμένη από τις ΗΠΑ μέχρι την Κίνα που συνέπραξε για το βιασμό της ανθρώπινης ψυχής σαλπάρει για να χαθεί στην ιστορία.

Η Αρχηγός της θα δικαστεί για τα εγκλήματα της κατά της Ανθρωπότητας όπως δικάστηκαν οι Ναζί για την απόπειρα εγκαθίδρυσης του Δ'Ράιχ εις βάρος των Κρατών των Εθνών, της διαφορετικότητας των Λαών και Πολιτισμών για ένα καλύτερο Αύριο.