ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 4 Ιουλίου 2021

ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΚΑΤ'ΟΙΚΟΝ ΦΥΛΑΚΙΣΗΣ ΕΛΛΗΝΩΝ Ο ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗΣ




Της Λέττας Καλαμαρά

Διαστάσεις ανατροπής του δημοκρατικού πολιτεύματος και απαγόρευσης της ελευθερίας των Ελλήνων παίρνει και επίσημα ο διχασμός που επέβαλε σκόπιμα ο Κυριάκος Μητσοτάκης.

Ο εμπλεκόμενος στην υπόθεση Novartis Υπουργός Γεωργιάδης τάχθηκε υπέρ και εκθείασε δημόσιες δήλωσεις πολίτη, υπέρμαχου του εμβολιασμού, που αφορούσε τη ζωή άλλων πολιτών με σύνθημα: «Παντού με το πιστοποιητικό εμβολιασμού! Αν θέλουν. Αλλιώς σπίτι τους», υπονοώντας προφανώς όσους Έλληνες πολίτες, 5,5 εκατομμύρια, δεν έχουν επιλέξει την πράξη του εμβολιασμού τους, ακόμα.

Η ελληνική κοινωνία με κυβερνητική βούλα διχάζεται καθημερινά με απρόβλεπτες συνέπειες και η συνταγματικά απαγόρευση κατά του υποχρεωτικού εμβολιασμού από την εποχή του Ναζισμού δεν είναι σεβαστή σε μερίδα πολιτών και την κυβέρνηση Μητσοτάκη και επιδιώκεται η παραδειγματική τιμωρία όσων δεν έχουν εμβολιαστεί. Η δημόσια επικρότηση προσβλητικών για την ανθρώπινη αξία χαρακτηρισμών και σχολίων πολίτη από τον Υπουργό Γεωργιάδη καταδεικνύει την τραγική κατάσταση όπου οδεύει η Ελλάδα και δεν έχει προηγούμενο σε κοινωνία του δυτικού πολιτισμού.

Οι διωγμοί κατά όσων δεν έχουν εμβολιαστεί με τα προϊόντα φαρμακευτικών εταιρειών ανεύθυνων για τα παρασκευάσματά τους τίθενται σε ισχύ και επιδιώκεται συνεχώς η ακόμα μεγαλύτερη τιμωρία όσων δεν ακολουθούν τις διαταγές Μητσοτάκη, με μένος και δίψα για επιβολή πόνου από μερίδα εμβολιασμένων σε συνανθρώπους τους.

Ο έμμεσος εξαναγκασμός σε εμβολιασμό πολιτών από τον Κυριάκο Μητσοτάκη, πρωτοφανής στην ανθρωπότητα, οφείλει να απασχολήσει Διεθνές Ποινικό Δικαστήριο και να αξιολογηθεί η διάπραξη εγκλημάτων κατά της ανθρώπινης αξίας και βούλησης καθώς και η καλλιέργεια διχασμού από την Κυβέρνηση Μητσοτάκη στο εσωτερικό της Ελλάδας.

Η παγκόσμια κοινότητα δεν μπορεί να παραβλέπει τα επιδιωκόμενα εγκλήματα και τις απειλές Μητσοτάκη κατά ανθρώπων που διαπράττουν, όπως υποστηρίζει, το έγκλημα να μην επιλέγουν να εμβολιάζονται με τα υπάρχοντα προϊόντα, ανεύθυνων για τα παρασκευάσματά τους φαρμακευτικών εταιρειών.