ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 8 Ιουλίου 2021

ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ, ΠΑΡΑΙΤΗΣΟΥ!


Της Λέττας Καλαμαρά

Εκτροπή του δημοκρατικού πολιτεύματος και του Συντάγματος από εχθές 1 Ιουλίου 2021 με έμμεση επιβολή υποχρεωτικού εμβολιασμού στους ανεμβολίαστους πολίτες, έμμεσο αποκλεισμό Ελλήνων από τη νησιωτική Ελλάδα και έμμεση επιβολή του αγαθού της δημοσίας υγείας υπεράνω του αγαθού της ελευθερίας των Ελλήνων.

Η καταστροφική και ρατσιστική πολιτική Μητσοτάκη οδηγεί σε οικονομική καταστροφή στα νησιά και αποσκοπεί σε εθνικό ακρωτηριασμό. Επιδιώκει την αποκοπή των νησιών, τα ξύλινα τείχη της Ελλάδας, για το μισό πληθυσμό της χώρας, τον οικονομικό μαρασμό τους και την παραδοση τους σε παράνομους μετανάστες και πράσινες μπαρούφες μέσω της οικονομικής εξαθλίωσης και της εξάρτησής τους.

Η Αστυπάλαια παραχωρήθηκε στους Γερμανούς, η Χάλκη στους Γάλλους και έπεται συνέχεια με φερετζέ την πράσινη ανάπτυξη. Αν ο κ.Μητσοτάκης ενδιαφερόταν για την πράσινη ανάπτυξη και το περιβάλλον θα κοπίαζε για την κατασκευή του αγωγού ενέργειας και φωτός East-Med, τον άξονα Ελλάδας-Ισραήλ και δεν θα αναλωνόταν πολιτικά στη φτωχοποίηση των Νήσων και τα καραβάκια διακίνησης του παγκόσμιου βαθέος κράτους.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί απειλή για την Ελλάδα και εργάζεται για το διχασμό των Ελλήνων. Οι ανεμβολίαστοι Έλληνες αποτελούν για αυτόν και την κάστα του τους λεπρούς του 21ου αιώνα που οφείλουν να κλειστούν στη Σπιναλόγκα και σε στρατόπεδα συγκέντρωσης.

Ως ένα πιόνι του γερμανο-τουρκικού άξονα καταστρέφει την Ελλάδα, υλοποιώντας πρόθυμα το την τελευταία φάση του σχεδίου τους.

Εις μάτην, παρέδωσες με τον προκάτοχό σου τη Μακεδονία, εις μάτην προσπαθείς να αποκόψεις τους Έλληνες από το Αιγαίο, εις μάτην συνεχίζεις τον εποικισμό της Ελλάδας.

Δεν υπάρχει προηγούμενο στο δυτικό πολιτισμό χωρισμού των ανθρώπων με βάση το ιατρικό ιστορικό τους πλην της εποχής του Ναζισμού και της Άριας φυλής!

Η Ελλάδα δεν παραδίδεται στους Γερμανούς με πρόσχημα την προάσπιση της δημόσιας υγείας.

Μητσοτάκη, παραιτήσου να αναγεννηθεί η Ελλάδα.

Τα εναπομείνοντα δημοκρατικά κόμματα οφείλουν να τοποθετηθούν για να καταγραφούν στην ιστορία του ελληνισμού.