ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 25 Ιουλίου 2021

Παράνομος ο έμμεσος εξαναγκασμός για υποχρεωτικό εμβολιασμό, λέει το Συμβούλιο της Ευρώπης με Νέο Ψήφισμα στις 22/6/2021

Κόλαφος εναντίον όσων κρατών και κυβερνήσεων υποστηρίζουν το ρατσισμό, τις διώξεις πολιτών και το διχασμό των κοινωνιών σε εμβολιασμένους και μη εμβολιασμένους, είναι το Νέο Ψήφισμα του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Αναλυτικά, παράνομος είναι ο έμμεσος εξαναγκασμός που καθιστά υποχρεωτικό τον εμβολιασμό για τον Covid 19, σύμφωνα με Νέο Ψήφισμα στις 22/6/2021 της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του Συμβουλίου της Ευρώπης. 

Επίσης τονίζει πως η χρήση των λεγόμενων Covid Pass βρίθει νομικών επιπλοκών και παραβιάσεων των ανθρωπίνων δικαιωμάτων (2). Επίσης επισημαίνει  την αναλογικότητα που απαιτεί δίκαιη ισορροπία μεταξύ της προστασίας των συμφερόντων της κοινότητας (του νόμιμου στόχου) και του σεβασμού των δικαιωμάτων και των ελευθεριών του ατόμου.

Το Συμβούλιο της Ευρώπης στην παράγραφο 11 του Νέου ψηφίσματος επαναλαμβάνει ξεκάθαρα ότι οι κυβερνήσεις των κρατών μελών της Ευρώπης οφείλουν να κάνουν σαφές στους πολίτες τους ότι ο εμβολιασμός για τον Covid 19 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΟΣ και ότι κανείς δεν υπόκειται πολιτική, κοινωνική ή άλλη πίεση για εμβολιασμό εάν δεν το επιθυμούν.