ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 21 Ιουνίου 2021

ΤΟ LIFESTYLE ΜΙΑΣ ΔΟΛΟΦΟΝΙΑΣ


Αφορμή βρήκε με τη δολοφονία μίας νεαρής μητέρας στα Γλυκά Νερά της Αττικής κάθε πρωινάδικο για να μονοπωλήσει την επικαιρότητα και να διευκολύνει το Βαθύ Κράτος στην εκτέλεση δολίων σχεδίων. Ασφαλώς αυτή η απαράδεκτη κατάσταση βεβήλωσης της μνήμης μίας δολοφονημένης γυναίκας διεξάγεται με τις ευλογίες του καθεστώτος Μητσοτάκη που ετοιμάζει υπογείως το διχασμό των Ελλήνων με το πρόσχημα ιατρικών πράξεων, την τελική παράδοση της μίας και μοναδικής ελληνικής Μακεδονίας και την αισχρή παραχώρηση του Αιγαίου και των τεραστίων κοιτασμάτων της Κρήτης και της ΝΑ Μεσογείου.

Ο βομβαρδισμός επί τριημέρου των Ελλήνων με το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά καλλιεργεί την ενδοοικογενειακή βία και εμποτίζει το νου των Ελλήνων στο έγκλημα. Την ίδια ώρα προβάλλει και πάλι τους ειδικούς που περνούν τις θέσεις του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος στην επικράτεια.

Είναι ώρα να ασχοληθούμε και με τα μείζονα και να αφήσουμε το χθες της γερμανικής Παράγκας στην πατρίδα μας καθώς και των Ελλήνων πελατών της που λεηλατούν τη χώρα ασύστολα.

Λ.ΚΑΛΑΜΑΡΑ