ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 15 Μαΐου 2021

ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΝΝΑΒΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά 

Η πλήρης αποτυχία για την Ελλάδα της Κυβέρνησης Μητσοτάκη με την ανείπωτη καταστροφή που επέφερε εσκεμμένα εξαντλεί το πολιτικό κεφάλαιο και την αποδοχή του στην κοινωνία, με τον Αλέξη Τσίπρα να αποτελεί το πολιτικό καταφύγιό του.

Ασφαλώς ο Κυριάκος Μητσοτάκης και οι αυλικοί του θα αποτελούν ένα ξοφλημένο πολιτικό σχήμα που οι ιστορικοί θα αξιολογήσουν και θα δικάσουν για τα πολιτικά και εθνικά εγκλήματά του. Το ίδιο και για τους προκατόχους του.

Το Βαθύ Κράτος της Ελλάδας που τη διαχειρίζεται ως αποικία εδώ και αιώνες και επέβαλε στη Μεταπολίτευση την απόλυτη καταστροφή και τον ευνουχισμό της, ενδιαφέρεται αποκλειστικά για την επιβίωσή του.

Ο αθώος ή ένοχος άγνωστο στην υπόθεση Novartis Υπουργός Υπανάπτυξης στην ουσία κ.Γεωργιάδης "αγκάλιασε" πολιτικά το στέλεχος σύμβολο του Αλέξη Τσίπρα κ.Καρανίκα δείχνοντας το δρόμο διαφυγής Μητσοτάκη. Μάταια.

Οι χρησμοί των Δελφών φέρνουν τους εχθρούς της Ελλάδας και οπαδούς του γερμανικο-τουρκικού άξονα ελέγχου της Ευρώπης και όχι μόνο, να προετοιμάζουν το έδαφος συγκυβέρνησης και την τελική επίθεσή τους υπό την επήρεια των αναθυμιάσεων της Πυθίας.

Θα εκπλαγούν και θα συντριβούν από την ελληνική αντίσταση στα σύγχρονα βουνά των αγώνων.

Μέσα βαθιά στον πυρήνα της φυλής μας υπάρχει η προαιώνια ύλη της δημιουργίας του ελληνισμού. Το μόνο που καταφέρνουν είναι να σκάβουν και να τη φέρνουν στην επιφάνεια πιο γρήγορα.

Κάθε τέλος φέρνει μία νέα αρχή. Η Ελλάδα θα είναι παρούσα όσα απεχθή εγκλήματα κατά παραγγελία συμβούν στην κοινωνία μας για να θολώσουν την πραγματική μάχη που ξεκινάει.

Όσοι δειλοί ας πάνε στις δεξιώσεις και τις ανούσιες αγορεύσεις και αναλύσεις της συγκυβέρνησης χασίς, μούτσοι στις ισπανικές αρμάδες των πειρατών. 


Όσοι αντέχουν το δρόμο της αρετής και της θυσίας ας ακολουθήσουν να χύσουν το αίμα τους για τη νίκη.

Η Σοφία της Αθηνάς ξεπερνάει τους αλγόριθμους της σύγχρονης Πυθίας Όλγας που καταπίνει πρόθυμες ελληνικές ψυχές.