ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 16 Ιουλίου 2020

Ο ΑΕΡΑΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ ΚΑΙ Ο ΜΑΥΡΟΣ ΣΕΠΤΕΜΒΡΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά 

Αέρα νίκης δεκάδων μονάδων μέτρησης στις δημοσκοπήσεις για τον Κυριάκο Μητσοτάκη έναντι του Αλέξη Τσίπρα με μελανά σημάδια την προβλεπόμενη ύφεση γύρω στο 10% για φέτος και ποσοστό κόλαφος 51,4% των Ελλήνων να μην κάνουν ούτε καν διακοπές στην ομορφότερη χώρα του κόσμου. Το παράδοξο από τη μια πλευρά της ανέχειας του λαού και της απόλυτης φτώχειας  στην οποία οδηγεί τη χώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και της ευρείας αποδοχής του από την άλλη μόνο η πολιτική επιστήμη μπορεί να το εξηγήσει.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης εκλέχτηκε από το λαό ενάντια στις επιθυμίες του Βαθέως Κράτους -που παρεμπιπτόντως απαιτεί ανασχηματισμό καθημερινά πλέον- την 7η Ιουλίου 2019 για να βελτιώσει το βιοτικό του επίπεδο. Έναν χρόνο μετά ο λαός δεν δείχνει να συμπεριλαμβάνεται στα ενδιαφέροντα του Πρωθυπουργού της Ελλάδας. Ξένα funds, ξένοι ηγέτες, κρατικοδίαιτοι επενδυτές και επιχειρηματίες, διεθνή λόμπι, η ικανοποίηση της Τουρκίας και υπεράνω όλων το γνωστό κέντρο ελέγχου των προκατόχων της Μαντάμ "Ο" που υποθήκευσε και εξαθλίωσε εντέχνως και πατριωτικά την Ελλάδα, αποτελούν τις άμεσες προτεραιότητες του Έλληνα πρωθυπουργού.

Το παραμύθι Μητσοτάκη είναι πανομοιότυπο με εκείνο των προκατόχων του περί Ελπίδας και Ισχυρής Ελλάδας και άλλα κουραφέξαλα όπως αποτυπώνονται σε κάθε παγκόσμια λίστα κατάταξης των Κρατών και όπως όλα δείχνουν αναμένεται να τελειώσει με τραγικό τέλος, σύντομα. Με ή χωρίς ανασχηματισμό για να ικανοποιήσει το Βαθύ Κράτος, με απεχθείς και αποτυχημένες πολιτικές προσωπικότητες του παρελθόντος πλήρως ελεγχόμενες από ξένα και όμορα κέντρα ο παγκόσμιος ιός της διακίνησης ανθρώπων και εμπορευμάτων στον οποίο επενδύει με επισκέψεις α λά ΣΥΡΙΖΑ η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας, εξολοθρεύει πολιτικά τον Αρχηγό του κυβερνώντος κόμματος. Αμετανόητος ή ανήμπορος, εξαιτίας πολιτικών βαριδίων, συγγενών και φίλων αδιάφορο, με φακέλους στο συρτάρι, επιλέγει να εξαθλιώνει και αυτός τον λαό, να τον συντηρεί με επιδόματα φτώχειας και να παρέχει την αφαίμαξη της χώρας αποικίας μας σε παγκόσμιους και τοπικούς αντιπροσώπους. Χωρίς καμία βελτίωση σε έναν τουλάχιστον παγκόσμιο δείκτη για το 2019 και 2020 ο Κυριάκος Μητσοτάκης προσποιείται ότι εργάζεται για το καλό της Ελλάδας αλλά δεν αποτυπώνεται πουθενά. 

Το πολιτικό αδιέξοδο είναι δεδομένο και προδιαγεγραμμένο ίσως και το τέλος πιο οδυνηρό από τους προηγούμενους, ακόμα και από την κυβέρνηση του Αλέξη Τσίπρα η οποία μετά τις πρόσφατες αποκαλύψεις για τους Υπουργούς του και την Ελληνική Δικαιοσύνη εφόσον τελεσιδικήσουν θα καταδείξουν πως μάλλον επρόκειτο περί πολιτικής οργάνωσης που ξεπουλούσε Μακεδονία, υποδεχόταν παρανόμους αλλοδαπούς και επενδυτές-φούμαρα και όχι περί Ελληνικής Κυβέρνησης...

Τι Τσίπρας με νταούλι χωρίς ήχο, τι Μητσοτάκης λοιπόν με Μνημόνιο που δεν θα είναι Μνημόνιο όπως  θα ακουστεί σύντομα, οδεύοντας σε έναν Μαύρο Σεπτέμβρη χωρίς Καβαλάρη...