ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 14 Ιουλίου 2020

Ο ΚΑΤΑΚΤΗΤΗΣ ΕΡΝΤΟΓΑΝ

Tης Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 12 Ιουλίου 2020

Πολύ κουβέντα για το τίποτα για τον κατακτητή της Κωνσταντινούπολης Ερντογάν, καθώς γράφει στα παλαιά του υποδήματα κάθε αντίδραση για τη μετατροπή της Εκκλησίας της Αγίας Σοφίας σε ισλαμικό τζαμί. Αξιοθρήνητοι οι Έλληνες εκπρόσωποι της σάπιας νομενκλατούρας μας, αφού λεηλάτησαν και συνεχίζουν ακάθεκτοι να λεηλατούν και να εξευτελίζουν την πατρίδα μας, ευνουχίζοντας και αποδυναμώνοντάς την ασύστολα, ρίχνουν τα κροκοδείλια δάκρυά τους κάνοντας βαρύγδουπες δηλώσεις.

Ένας κατακτητής πάντα κάνει αυτό που θέλει στην κατάκτηση του και δεν χρειάζεται να ρωτάει κανέναν. Σ'αυτό έχει απόλυτο δίκιο νέος Τούρκος Σουλτάνος στη μετα-πραξικοπηματική Τουρκία που τον κατέστησε παντοδύναμο Αφέντη. Αν οι Έλληνες έχουν αντίρρηση καθώς και οποιοσδήποτε άλλος, δεν έχουν παρά να τον σταματήσουν και να επιβληθούν με την ισχύ τους. Ειδάλλως ας ασχοληθούν με τον ιό της υποταγής τους.

Για την αλλεπάλληλα χρεοκοπημένη Ελλάδα, την ξεπουλημένη μας χώρα για 100 χρόνια μέσω του ΤΑΙΠΕΔ που παζαρεύεται για να ξεπληρώνει την ασωτία μία κάστας επιλεγμένων μετρίων που μέχρι σήμερα μας εξουσιάζουν και παντελώς άπειρων και άλαλων επιχειρησιακά, τα μεγαλόσχημα λόγια είναι περιττά. Η ιστορία και η καθημερινότητα γράφεται με την ισχύ και τις συμμαχίες και η Ελλάδα του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς και του προκατόχου του Αλέξη Τσίπρα βρίσκεται σήμερα στην παντελώς λάθος πλευρά της ιστορίας, αμετανόητη και επίμονη στην καταστροφή της. 

Ο λογαριασμός της αντι-εθνικής πολιτικής Μητσοτάκη δεν έχει ακόμη πληρωθεί. Ο Αλέξης Τσίπρας έδωσε Μακεδονία, ο Κυριάκος Μητσοτάκης χρωστά ακόμα για τη διατήρηση της εξουσίας του. Αν δεν γνωρίζει το μερίδιο Ελλάδας που θα δώσει, ας ρωτήσει τα αφεντικά του με τα οποία έμαθε να κυβερνά από κοινού μετά την 7η Ιουλίου 2019, εγκαταλείποντας το λαό και περιφερόμενος σε σκοτεινά εγκαίνια.

Μοναδικό μέλημά του η εξασφάλιση ευρωπαϊκών και παγκόσμιων πόρων που ξεφορτώνονται σε αχαρτογράφητες ή καλά φυλασσόμενες παραλίες "επενδυτών"  για το καλό τάισμα μιας παρασιτικής κοινωνίας, μιας παρασιτικής οικονομίας και ενός παρασιτικού κρατικού μηχανισμού. Ίσως η θλίψη του Πρωθυπουργού μας και των Υπουργών του για τη μετατροπή της Αγιάς Σοφιάς σε τζαμί να αποτυπώθηκε στα χθεσινά χαμογελαστά πλάνα στην Κέρκυρα, συνορεύουσα με την Αλβανία και την Ιταλία...

Μετά την Αγιά Σοφιά τι, κ. Μητσοτάκη, ένα εύλογο ερώτημα πλανάται για το λαό. 

"Να πεθάνουμε για την Κωνσταντινούπολη;" θα μπορούσε να αντιπαραθέτει η άρχουσα τάξη ως απάντηση.

Ο εθνικός εξευτελισμός συνεχίζεται, ανάμεσα στα ελληνόφωνα νέα της Τουρκίας και στα σίριαλ της Ανατολής.

Πάλι με χρόνια με καιρούς πάλι χαμένα θα είναι, Κυριάκο Μητσοτάκη, όπως πας...