ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Κυριακή 3 Ιανουαρίου 2021

ΤΟ ΒΑΘΥ ΚΡΑΤΟΣ ΑΠΑΙΤΕΙ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ

Της Λέττας Καλαμαρά

Δημοσιεύτηκε 16 Μαίου 2020

Σε ήττα το διεθνές οργανωμένο έγκλημα που όριζε τις τύχες του πλανήτη και της αποικίας της Ελλάδας αρνείται την παράδοσή της και την ηγετική της θέση στην Ευρώπη. Μία αποικία των Βορείων, Άγγλων εκ θεμελίων και Γάλλων και Γερμανών, το εγκληματικό κράτος της Ελλάδας αποτελεί ένα λάφυρο που οι αποικιοκράτες εκμεταλλεύονταν παραδοσιακά και μεριμνούσαν για την αιώνια φτώχεια της.

Ένα εγκληματικό Κράτος (criminal state) όπως η Ελλάδα με αδύναμους και διεφθαρμένους κρατικούς θεσμούς, ελαττωματική δημοκρατία, παρασιτική οικονομία και χώρα transit της διακίνησης της παγκόσμιας παραγωγής ηρωίνης και σύγχρονου δουλεμπορίου αποτελεί ένα προτεκτοράτο δυστυχίας, τρομοκρατίας και του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος. Πολίτες και πολιτικοί, αναλώσιμοι κομπάρσοι χωρίς ρόλο στη διακυβέρνηση, εναλλάσσονται κατ'εντολή μίας ελίτ που εξαϋλώνει επιχειρήσεις, οικογένειες και άτομα που δεν ικανοποιούν τις ορέξεις τους και απειλούν τα συμφέροντά τους εξαιτίας του ήθους, των ικανοτήτων και των χαρισμάτων τους σε κάθε τομέα.

Η απόφαση έχει παρθεί για ανασχηματισμό της Κυβέρνησης Μητσοτάκη από τον "ουροβόρο όφι" που αναζωογονείται τρώγοντας τη σάρκα της Ελλάδας και ουδεμία αξία για αυτόν  η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Το μεγάλο πλάνο παράδοσης των ζωτικών συμφερόντων της Ελλάδας στην Ανατολική Μεσόγειο, η ελληνική Κριμαία στο Καστελόριζο, η πληθυσμιακή αλλοίωση του Ελληνισμού, η κυριαρχία στον πυρήνα της Εθνικής Άμυνας και ο οικονομικός στραγγαλισμός μέσω της επιχειρηματικής ασφυξίας και των εικονικών αμυντικών εξοπλισμών αποτελούν τα εργαλεία εξόντωσης της σημερινής Κυβέρνησης.

Αιτία του ανασχηματισμού και πάλι το Υπουργείο Εθνικής Άμυνας με αποκλειστικό σκοπό την απομάκρυνση του ανεπιθύμητου Αλκιβιάδη Στεφανή που παρεμποδίζει την εξοπλιστική κατάληψη, την κατάληψη ακτών και το άνοιγμά τους σε εμπορεύματα της Ανατολής ανεξέλεγκτα. Ανασχηματισμός χωρίς απομάκρυνση Στεφανή δεν έχει νόημα και δεν θα συμβεί ποτέ. Στη θέση του πρόθυμα πιόνια κονδυλοφόροι, από τη Βουλή ή τα σπίτια τους, που θα εξοντώσουν και θα υποτάξουν τον πυρήνα της χώρας για την εκτέλεση του τελικού σχεδίου. Μαζί και η απομάκρυνση Υπουργών ζωτικών Υπουργείων όπως Εργασίας, Ναυτιλίας, Οικονομικών και ό,τι άλλο χρειαστεί για  να μπουν οι υπογραφές που απαιτούνται. Ανεπιθύμητοι στο Βαθύ Κράτος της ντόπιας ελίτ που ορίζει την πολιτική, την επιχειρηματικότητα, την άμυνα όσοι αντιστάθηκαν στη μεγάλη διακομματική κομπίνα επιχειρηματικότητας και επενδύσεων χωρίς χρήματα για τον έλεγχο της άμυνας και καθορισμό της μελλοντικής ιεραρχίας της. Η στημένη καθημερινή ενημέρωση από τα κανάλια των επιχειρηματικών συνεργατών τους αποτελεί το εργαλείο καθορισμού της πολιτικής και της εθνικής πραγματικότητας.

Η άρνηση Μητσοτάκη στις εντολές του Βαθέως Κράτους αναμένεται να φέρει γενοκτονία αποσταθεροποιητικών αντιδράσεων και καταχωρήσεων ενημέρωσης, αρχομένης από την επόμενη Τρίτη  όπου αναμένονται συλλαλητήρια και ταραχές πολιτικής αποκαθήλωσης της παρούσης Κυβέρνησης. Το τελευταίο συμβάν με τις αδικαιολόγητες πολιτικά δηλώσεις Σκέρτσου απέδειξε ότι το στενό περιβάλλον του δικτύου κυριών της Μαντάμ "Ο" μπορεί να απενεργοποιεί εύκολα κάθε αντίσταση και να επανέρχεται η ασθενής πέτρα του Μαξίμου σε πρωταγωνιστικό ρόλο με συνοπτικές διαδικασίες.

Ο COVID-19 απειλεί το διεθνές οργανωμένο έγκλημα, απειλεί την Κυβέρνηση, απειλεί το λαό, απειλεί και την Ελλάδα. Ποιος θα αντέξει από όλους θα φανεί στο χειροκρότημα. Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει, λένε οι ειδικοί, αλλά την ομάδα ενός θιάσου δεν φτιάχνει ποτέ ο πρωταγωνιστής αλλά ο σκηνοθέτης. Εκεί έγκειται και η μοίρα της Ελλάδας του 21ου αιώνα. Αν άλλαξε σκηνοθέτη ο πλανήτης θα αλλάξει και η Ελλάδα. Αν η Ελλάδα δεν αλλάξει σκηνοθέτη δεν θα υπάρχει για πολύ ακόμα. Φτωχή και κομπάρσος της Ευρώπης θα χαθεί αν δεν δει το φως το αληθινό ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πορευτεί χωρίς φόβο και πάθος, για το καλό των Ελλήνων. Θα χαθεί αν δεν πει το μεγάλο "ΟΧΙ" σε αυτούς που έμαθαν να κυβερνούν την Ελλάδα χωρίς το λαό της επί αιώνες.

Ας δούμε λοιπόν σε ποιον Aφέντη πιστεύει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, τελικά. Το λαό που τον εξέλεξε ή τη Μαντάμ που τον υιοθέτησε πολιτικά την επαύριο της εκλογής του με το δίκτυό της στον παγκόσμιο ιστό της; 

Όσο για τη Μαντάμ και την παρέα της, ντόπια και ξένη, καλώς να ορίσει στο κοινωνικό δίκτυό μας. Από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές...


Το πεπρωμένο - Γιώργος Νταλάρας
Μουσική και στίχοι: Βασίλης Δημητρίου Από την τηλεοπτική σειρά του ΑΝΤ1 «Βαμμένα κόκκινα μαλλιά» Στο πεπρωμένο σου να δίνεις σημασία και να προσέχεις πώς βαδίζεις στη ζωή όταν κοιμάσαι άλλος γράφει ιστορία και κάποιος παίζει τη δική σου τη ζωή. Όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο και κανένας δεν μπορεί να τ' αποφύγει δεν υπάρχει θεωρία, ούτε τρένα ούτε πλοία κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί. Από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές. Για την αγάπη όσα κι αν δίνεις είναι λίγα και να το ξέρεις πως δεν έχει ανταμοιβή δώστα και φύγε και μη χάνεις ευκαιρία στο περιθώριο μη βάζεις την ψυχή. Όλοι έχουμε γραμμένο που το λένε πεπρωμένο και κανένας δεν μπορεί να τ' αποφύγει δεν υπάρχει θεωρία, ούτε τρένα ούτε πλοία κι ο καθένας το παλεύει όπως ξέρει και μπορεί. Από παιδί στον ύπνο μου έβλεπα φωτιές.