ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο 29 Φεβρουαρίου 2020

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥ ΕΓΚΛΗΜΑΤΟΣ

Της Λέττας Καλαμαρά

Τη δημιουργία πανικού και συνθηκών εκτάκτου ανάγκης  προωθεί το διεθνές οργανωμένο έγκλημα με το ζήτημα των μεταναστών με μεγάλη επιτυχία. Καθόλου περίεργο αν σκεφτούμε τη δραστηριότητα αρκετών μέσων ενημέρωσης καθώς και τον έλεγχο πολιτικών μέσω της επιλεκτικής και προνομιακής προβολής τους. 

Πλήρη συσκότιση για το στρατιωτικό χτύπημα με τους δεκάδες νεκρούς, για την επίσημη θέση Ερντογάν ως προς το μεταναστευτικό, για την ορθή και δυναμική παρουσία Ελλάδας στο ΝΑΤΟ και εμμονή με τον Έβρο και τα Νησιά όπου μερικές εκατοντάδες μετανάστες ως συνήθως έχουν προωθηθεί από το παρακράτος της Τουρκίας για το επικοινωνιακό ντύσιμο της καταιγίδας αποπροσανατολισμού της ελληνικής πραγματικότητας.

Πλήρως αναμενόμενη η υπερπροσπάθεια παραπλάνησης του Διεθνούς Οργανωμένου Εγκλήματος που κυριαρχεί σε Ελλάδα και Τουρκία για την προστασία των εκλεκτών του από τον πυρήνα των Ενόπλων Δυνάμεων που αναμένεται να μετασχηματιστεί στις επερχόμενες κρίσεις τα επόμενα 24ωρα. Η υπερπροσπάθεια παραπλάνησης αποσκοπεί αποκλειστικά στη φυσική και ψυχική εξάντληση της στρατιωτικής ηγεσίας και τον ψυχικό εξαναγκασμό τους στην αποδοχή των επιλογών του Βαθέως Κράτους για τη διατήρηση των ερεισμάτων του. Περίεργη και η δήλωση Παναγιωτόπουλου για δυσκολίες στο θαλάσσιο έλεγχο αν και αφενός ανήκουν στη δικαιοδοσία του κ.Πλακιωτάκη και αφετέρου μάλλον αγνοεί το παράδειγμα της Ιταλίας. Για τον Έβρο απορία επίσης προκαλεί και η προνομιακή προτίμηση των μεταναστών προς της Ελλάδα έναντι της Βουλγαρίας.

Η μπίζνα των μεταναστών αποφέρει τζίρους δισεκατομμυρίων ευρώ. Αχρείαστοι εξοπλισμοί απαιτούν ελαστικές προδιαγραφές και θέσεις κλειδιά οφείλουν να παραμείνουν υπό τον έλεγχο της Μαντάμ "Ο". Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι μετά την Τρίτη 3 Μαρτίου το θέμα θα ξεφουσκώσει επικοινωνιακά μόλις επιτευχθεί ο σκοπός διατήρησης των συνεργατών της. Η επίκληση έκτακτης κατάστασης και συναγερμού για να εμποδιστούν οι βαθιές αλλαγές και η επιλογή των καλυτέρων στις κρίσεις των Ενόπλων Δυνάμεων. Τίποτα παραπάνω, τίποτα παρακάτω.

Οι ελληνικές ακτές, τόσο στα νησιά μας που αλλοδαποί υποδέχονται μετανάστες όσο και στην ενδοχώρα που περιλαμβάνει ιδιωτικές ακτές που προστατεύονται από αμυντικές προμήθειες και επιχειρηματικές δραστηριότητες ευπατριδών επιχειρηματιών, πρέπει να περάσουν στον έλεγχο του ελληνικού Κράτους. Η παρεμπόδιση αυτής της εξέλιξης αποτελεί την ύψιστη προτεραιότητα του διεθνούς οργανωμένου εγκλήματος που διαθέτει επικοινωνιακά κέντρα και κανάλια για να διασπείρει τον πανικό και την τρικυμία.    Η σωτήρια αλλαγή θα γίνει αρχικά μέσα από μία πιο γενναία και αξιοκρατική νέα ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων και απομάκρυνση των ανεξέλεγκτων διεθνών οργανώσεων και ανωτάτων κρατικών αξιωματούχων που ανταλλάσσουν Ελλάδα με τη διατήρησή τους σε θέσεις ευθύνης.

Κοντός ψαλμός αλληλούια και μέχρι την Τρίτη το βράδυ όλα μπορούν να συμβούν και όλα να τελειώσουν. Ο νικητής θα είναι μόνο ένας. Κράτος ή Παρακράτος. Ελλάδα ή Οργανωμένο Έγκλημα. Μαντάμ "Ο" ή Ελληνικός Λαός, με τη σχάση του βρώμικου ακόμα πυρήνα της Ελλάδας...