ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου 2019

Η ΜΑΝΤΑΜ «Ο» ΚΑΙ Ο ΜΗΤΣΟΤΑΚΗΣ


Της Λέττας Καλαμαρά

Η δυνάστης της Ελλάδας και μεσάζοντας στην εθνική καταστροφή ζει για τη συρίκνωση της χώρας στα σύνορα του 1881, από τον Όλυμπο και κάτω. Μετά τη Μακεδονία  και τον πρόθυμο Αλέξη Τσίπρα στρέφεται στον Κυριάκο Μητσοκάκη που εξακολουθεί να είναι εμπόδιο στο σχέδιό της. Το πιο εκνευριστικό για την ίδια είναι ότι δεν της εγγυάται ότι δεν θα την υπηρετήσει όπως όλοι οι προηγούμενοι Έλληνες Πρωθυπουργοί μεταπολιτευτικά εις βάρος του λαού. Ο κίνδυνος ενός Έλληνα Πρωθυπουργού για πρώτη φορά στη σύγχρονη ιστορία μας μη ελεγχόμενο και πρόθυμο να κουκουλώσει όλες τις παρανομίες του προκατόχου του είναι τεράστιος για να αποκαλυφθεί το δίκτυό της που μέσα από εφήμερα ανταλλάγματα και ηδονές σιωπούσε στο έγκλημα κατά της Ελλάδας.

Με νύχια και και με δόντια κρατάει στην εξουσία ένα πολιτικό ερείπιο...


 με μόνο λόγο να μην έρθει στην εξουσία μέσω εθνικών εκλογών ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Ο φόβος της μην ακολουθήσει ένα μοντέλο πραγματικών επενδύσεων και αξιοποίησης του αστείρευτου ελληνικού πλούτου και ο ελληνικός λαός ανασάνει. Μόνο η επένδυση του Ελληνικού να πάρει εμπρός, η Αθήνα θα μεγαλουργήσει. Η βοήθεια όλων των πολιτικών δυνάμεων που σιχάθηκαν το κρατικό μοντέλο ευρωπαϊκών επιχορηγήσεων έναντι ξεπουλήματος της πατρίδας θα είναι μοιραία για αυτή.

Με το χρόνο να τελειώνει για τους οπαδούς της η ίδια πηδάει στο τρένο της νέας τάξης πραγμάτων και προσπαθεί να εξασφαλίσει την ασυλία της. Στη Γερμανία και Ρωσία στέλνει τον νέο Πρωθυπουργό για συναλλαγές εξουσίας και υποταγής σε μια απέλπιδα προσπάθεια. Να τον μαγέψει με την αίσθηση της πρωθυπουργικής εξουσίας και των τιμών και κυρίως να τον απασχολήσει και να τον αποπροσανατολίσει, ενώ στο εσωτερικό οργιάζει εναντίον θεσμών και προσώπων ακόμα και με τη βίαιη φίμωση της ελευθερίας του Τύπου.

Το όνειρό της είναι η νέα δημοκρατική έκφραση του απελευθερωμένου πια ελληνικού λαού που συνειδητοποίησε την απάτη της στη Μακεδονία, στο Σύνταγμα και τη Βουλή, να κρατήσει όσο το δύνατό λιγότερο. Αν είναι δυνατόν εκλογές το Νοέμβριο και τον Ιανουάριο ξανά. Να μην υπάρξει επόμενη μέρα στην Ελλάδα χωρίς αυτή ως δυνάστη. Αν συνεργαστεί ο  Μητσοτάκης, αν σκύψει το κεφάλι, τότε και μόνο εκλογές το Μάιο.

Τα σκοτεινά σχέδιά της εναντίον της Ελλάδας θα έχουν και σκοτεινό τέλος. Το εθνικό έγκλημα των παράνομων μεταναστών που οι διακινητές ψυχών της τροφοδοτούσαν τη ζωή μας και ρουφάγανε την ταυτότητα μας τελειώνει. Τα σύνορα θα ξαναγίνουν συμπαγή και ισχυρά σύντομα. Η ίδια θα έχει το τέλος όλων όσων πίστεψαν πως με την τεχνητή νοημοσύνη τους θα κάνουν το τέλειο έγκλημα σε ένα λαό ολόκληρο και σε κάθε Έλληνα και Ελληνίδα ξεχωριστά μέχρι εξόντωσης.

Όποιος ακούει τη φωνή του λαού θα είναι ο Κυβερνήτης για την επόμενη δεκαετία σε μία Ελλάδα που είναι προορισμένη να ευημερίσει και θα ευημερίσει. Χωρίς επιδόματα αλλά με δουλειές. Σε μία Ευρώπη αναγεννημένη πάνω στο δημοκρατικό μοντέλο της πραγματικής Ελλάδας...