ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2018

ΤΟ ΝΟΜΠΕΛ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΚΗΣ ΑΠΑΤΗΣ

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι Πρωθυπουργοί της FYROM και της Ελλάδας, Ζάεφ και Τσίπρας, δικαιούνται το Νόμπελ της ιστορικής απάτης των Εθνών. Ο πρώτος επισημοποίησε την κομμουνιστική απάτη της ''Μακεδονίας'' και ο δεύτερος επικύρωσε ως Έλληνας την ιστορική απάτη των σύγχρονων Μακεδόνων, του έθνους και της γλώσσας του, εις βάρος της θέλησης του ελληνικού λαού και με αντάλλαγμα λίγους μήνες εξουσίας παραπάνω.

Το πιο σημαντικό επίτευγμα του Αλέξη Τσίπρα είναι οι δάφνες που παρέδωσε σε μία διεθνή πολιτική απάτης όπου διεκδικείς ό,τι θέλεις και οι απόγονοι των αντιπάλων σου το παραχωρούν, τελικά. Είναι μία ευφυής πολιτική όπου η Ελλάδα θα μπορούσε αύριο να διεκδικεί τη Γροιλανδία για 50-100 χρόνια και οι απόγονοί μας μία μέρα να δικαιωθούν, με μόνη προϋπόθεση να βρεθούν παραχωρητικοί ηγέτες στην άλλη πλευρά του Ατλαντικού πρόθυμοι να τερματίσουν μία διαμάχη 50-100 ετών.

Συγχαρητήρια σε όλους τους Απατεώνες της ιστορίας και των λαών από τον Κροάτη Τίτο μέχρι τους Έλληνες Ζάεφ εκ Στρώμνιτσας και Τσίπρα εξ Αθηνών.

Λ.Καλ.