ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Δευτέρα 19 Νοεμβρίου 2018

ΟΙ ΛΕΚΕΔΕΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑΣ


Της Λέττας Καλαμαρά


Η κατάντια της Ελλάδας για την οποία υπερηφανεύονται  ξεδιάντροπα οι αξιωματούχοι είναι γνωστή και καταγεγραμμένη σε όλες τις παγκόσμιες λίστες. Είμαστε ένας λαός που ικανοποιείται πλέον στη χώρα του λιγότερο και από τους Αλβανούς και το χειρότερο όλων βαυκαλίζεται και προσποιείται ότι είναι ο καλύτερος όλων και δεν πρέπει να αλλάξει. Αυτό ίσως είναι και το μεγαλύτερο επίτευγμα των εχθρών της Ελλάδας και της παρακρατικής Μαφίας που την εξουσιάζει ακόμα δυστυχώς,  ανεξάρτητα από την εκάστοτε Κυβέρνηση και τα κόμματα. Με ένα μάτσο γελοίους παλιάτσους, ανδρείκελα, σάπιες ψυχές σε σάπια σώματα που καθημερινά λανσάρει μέσα από τα  λαδωμένα μέσα ενημέρωσης, μας πειθαναγκάζει να ξοδεύουμε τις ζωές μας σε μία χώρα χειρότερη σε επιδόσεις κατά τις μετρήσεις ακόμα και από τον Τρίτο Κόσμο.

Για αυτό το διαχρονικό έγκλημα που κορυφώθηκε με τον Αλέξη Τσίπρα οι υπεύθυνοι είναι πολλοί και παντού. Εξάλλου ένα τέτοιο έγκλημα δεν θα διαρκούσε αν έστω και ένας πυλώνας της Ελλάδας ήταν ισχυρός και ανεξάρτητος. Πολιτεία, Δικαιοσύνη, Θρησκεία, Άμυνα, Εμπόριο, Επιχειρήσεις και πάνω από όλα Μέσα Ενημέρωσης υπηρετούν μία μαφία διεθνών και ντόπιων απατεώνων που ορίζει τους ίδιους και την καθημερινότητα των Ελλήνων και εκμαυλίζοντας όλους προσπαθεί να μας πείσει ότι η Ελλάδα είναι ισχυρή και αδιαπραγμάτευτη. Τόσο ισχυρή που την Κυβέρνηση απολύει ο κ.Σόρος και τις συντάξεις μας καθορίζει ο Γερμανός Υπουργός Οικονομικών. Ποια Ελλάδα, ρε γελοίοι, ρε ξεδιάντροποι, ρε πουλημένοι, ρε εθισμένοι στην ψευτιά και τον εκβιασμό; Αυτή που οι κάτοικοι της αισθάνονται χειρότερα από τους χειρότερους. Χωρίς Μακεδονία, χωρίς Θεό, χωρίς νιάτα, χωρίς δουλειές, χωρίς παιδεία, χωρίς υγεία, χωρίς επιχειρήσεις, χωρίς ταυτότητα, χωρίς αιδώ. Εκεί την καταντήσετε υποκείμενα των δανειστών και των αλλοδαπών αφεντάδων σας, που τους υπηρετείτε έρποντας, χωρίς συστολές.

Για την ενημέρωση του παρακράτους που θυμίζει την "Πράβδα" του Σταλινικού καθεστώτος και αποτελεί μία αρένα εκβιαστών και δοσοληψιών κρατικών χρημάτων, ευρωπαϊκών επιδοτήσεων και "πλυντήρια" διαφθοράς λίγο πολύ όλα είναι γνωστά. Λαθρέμποροι ναρκωτικών, τσιγάρων και πετρελαίου αποτελούν τα ευυπόληπτα αφεντικά τους στη συντριπτική πλειοψηφία τους και ως αχυράνθρωποι διαμοιράζουν το σκοτάδι της Ελλάδας πατριωτικά. Το πιο αστείο είναι όταν προσποιούνται ότι υπηρετούν την Ελλάδα.

Ορισμένοι λεκέδες παρεισφρύουν στην ενημέρωση και ...


αναλαμβάνουν ρόλο συντονιστή για το σκύλεμμα ιερών και οσίων εκδοτικών επιχειρήσεων. Ευτυχώς πλέον δεν δολοφονούν τα αφεντικά τους κυριολεκτικά, παρά μόνο εικονικά. Είναι μία πρόοδος και αυτό. Ο μοναδικός σκοπός τους όπως και σε όλες τις άλλες επιχειρήσεις ο στραγγαλισμός κάθε υγιούς επιχειρηματικού κυττάρου της κοινωνίας και η υποταγή του στους λαθρέμπορους από τους οποίους πληρώνονται με δόσεις. Τόση είναι η ξεφτίλα των λεκέδων που ακόμα και όταν απολύονται παριστάνουν τα στελέχη στα κοινωνικά δίκτυα. Αποτυχημένοι αεριτζήδες που αναζητούν πολιτική στέγη για εύκολο χρήμα και προσλαμβάνονται σε επιχειρήσεις κρατικών προμηθειών. Παρλαπίπες της ενημέρωσης κατά παραγγελία.

Επικοινωνιακές φούσκες όπως τα κανάλια που έκλεισαν με εκατομμύρια ζημιές που πληρώνει ο λαός και καλύτερα οι απόγονοί μας για να δεξιώνονται στο Μέγαρο οι κυράτσες. Πιο αηδιαστική η Κυρία της Αριστεράς με τα παπούτσια των 590 ευρώ, περισσότερα από το μηνιαίο μισθό μίας δημοσιογράφου με προϋπηρεσία 20 ετών που αμείβεται λιγότερο και από έναν τρομοκράτη μετανάστη που εισάγει ο κ.Τσίπρας αθρόα από το 2015 που ανέλαβε τη διακυβέρνηση της χώρας. Ο εμετός μίας δημοκρατίας που υπάρχει μόνο ως ψέμα, μόνο για τη μαφία των Αυλικών του 19ου αιώνα που γυροφέρνει τον εκάστοτε εξουσιολάγνο που το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι πόσο θα μείνει παραπάνω στην εξουσία και όταν θα φύγει να έχει πλουτίσει εις βάρος του ελληνικού λαού χωρίς να λογοδοτήσει για τα εγκλήματά του. Συνέδρια και συμπόσια με φανφάρες για μία Ελλάδα χειρότερη από την πιο άθλια τριτοκοσμική κοινότητα, αλλά όχι για αυτούς φυσικά. Αυτοί είναι οι μάγκες της "αρπαχτής".

Δεν θα αργήσει το ξήλωμα του Γκουλενικού καθεστώτος του Ρασπούτιν της Ελλάδας και της Μαρίας Αντουανέτας των Παρισίων που έσπευσαν όλοι οι ηγέτες να της φιλήσουν την ποδιά και να λάβουν τη δόση της εξουσίας τους. Έρχεται η ώρα των Αποκαλύψεων όπως έγινε στη γειτονική Τουρκία με τα χιλιάδες τσιράκια του παρακράτους που μετακόμισαν στην Ελλάδα ως ναρκομανείς πρόσφυγες  της εξουσίας. Έρχεται η ώρα να χαθούν στα σκοτάδια τους, στο έρεβος από όπου προέρχονται. Όσο για τους λεκέδες της δημοσιογραφίας, αλλαζόνες και αυθάδεις, είναι σάπιες ψυχές σε σάπια σώματα, πουλημένα τομάρια στο καθεστώς του παρακράτους, που τους αμείβει τα βράδια όπως τους αρμόζει, απολειφάδια που δεν τους αξίζει ούτε το φτύσιμο...