ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018

Ω, ΘΕΕ ΜΟΥ, ΠΟΥΛΗΣΑΜΕ ΤΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ


Της Λέττας Καλαμαρά


Ο ιδρυτής της Βόρειας Μακεδονίας Έλληνας Πρωθυπουργός εκλεγμένος από τον ελληνικό λαό και αντιπρόσωπός του Αλέξης Τσίπρας επιβεβεβαίωσε τον εθνικό μας κατήφορο και το ρόλο της Ελλάδας ως τριτοκοσμική αποικία των δανειστών μας. Ασφαλώς ο Αλέξης Τσίπρας δεν είναι παρά ο τελευταίος από τους Πρωθυπουργούς της Μεταπολίτευσης που εξυπηρέτησαν τίποτα άλλο παρά μόνο το σκοπό των εχθρών της Ελλάδας. Τη διάλυσή της.

Με τη βοήθεια της ντόπιας και διεθνούς μαφίας και με Ελληνόφωνες αρχηγούς και αντιπροσώπους, σε αγαστή συνεργασία με μερίδα των Μέσων Ενημέρωσης, οδήγησε ένα έθνος στον απόλυτο αυτοεξευτελισμό του που ανατανακλάται σήμερα στις αλλοπρόσαλλες πολιτικές δηλώσεις των πολιτικών αρχηγών μας. Το απόλυτο βέρτιγκο των πανηγυρισμών της παράδοσης της Μακεδονίας στους Σκοπιανούς χωρίς καμία μάχη είναι επιλογή του ελληνικού λαού που στηρίζει ενδόμυχα, υπερθεματίζοντας ή καταδικάζοντας, τη συμφωνία παράδοσης του Αλέξη Τσίπρα. Η απόλυτη σιωπή ακόμα και από τους ίδιους τους Έλληνες Μακεδόνες πολλώ δε μάλλον από τους εξουσιολάγνους βουλευτές της περιοχής, αποτελεί την κατάληξη δεκαετιών αλλοτρίωσης και εκμαυλισμού.

25 χρόνια πριν ποιος Έλληνας πολιτικός αρχηγός θα μπορούσε να θεωρήσει τη Μακεδονία ως μία ευρύτερη γεωγραφική περιοχή εκτός Ελλάδας που οφείλει να έχει επιχειρηματική πρωτεύουσα τη Θεσαλλονίκη. 25 χρόνια μετά ποιος θα είναι άραγε ο πολιτικός αρχηγός που θα υπερασπίζεται μία ανεξάρτητη Μακεδονία εκτός Ελλάδας με πρωτεύουσα τη Θεσαλονίκη; Ένα θέατρο σκιών με ανθρωποθυσίες Ελλήνων που βυθίζονται στη φτώχεια και σιχαίνονται να βλέπουν την ίδια την πατρίδα τους και συμπολίτες τους που θεωρούν εθνική μαγκιά τη λεηλασία και το ξεπούλημα του εθνικού μας πλούτου και  την ύπαρξή τους σε ρόλο προνομιούχο μεσάζοντα.

Ο Αλέξης Τσίπρας απέτυχε να πείσει για την ευρωπαϊκή και δυτική ενσωμάτωση των Βαλκανίων πάνω σε γερά θεμέλια γιατί απλά ενδιαφέρθηκε αποκλειστικά για το πώς θα παρατείνει την εξουσία του και πώς θα συγκαλύψει τα εγκλήματα του 2015 με οποιονδήποτε τρόπο και αντάλλαγμα. Για άλλη μία φορά αναζήτησε ό,τι και οι υποστηρικτές του, τον εύκολο δρόμο και το βρώμικο αλισβερίσι. Το αποτέλεσμα είναι ένα έκτρωμα που το μόνο που εξυπηρετεί είναι η δημιουργία προϋποθέσεων για μελλοντικό διαμελισμό της Ελλάδας, στη Νότια Ελλάδα και τη Μακεδονία.

340 δισ. ευρώ με 2% επιτόκιο, 6 δισ. ευρώ ετησίως για τους αιμοδιψείς δανειστές μας. 180 δισ. ευρώ ΑΕΠ ετησίως με 3% πλεόνασμα μέσα από φόρους και μειώσεις μισθών και συντάξεων, 6 δισ. ευρώ περίπου για την αιώνια αποπληρωμή επιτοκίων. Ποια ανάπτυξη και ποιο περίσσευμα με θεωρίες νομενκλατούρας και λεηλασία που ρίζωσαν μεταπολιτευτικά για να μας φέρουν στο σημείο σήμερα να πανηγυρίζουμε και να υπερασπιζόμαστε από το βήμα της Ελληνικής Βουλής την ίδρυση κράτους της Βόρειας Μακεδονίας ως λύση για την Ελλάδα και τα Βαλκάνια και να μην ντρεπόμαστε.

Ένας ατελείωτος κατήφορoς που μέσα σε μία ανώμαλη καμαρίλα που ξεφτιλίζει τον εαυτό μας και τους προγόνους μας, καταδικάζοντας τους αγέννητους καταχρεωμένους απογόνους μας. Τόσο απλά, τόσο Ανεξάρτητα. Καλό καλοκαίρι και εις υγείαν του Αλέξη, του Πατριώτη μας.