ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Η ΖΟΥΓΚΛΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ

Της Λέττας Καλαμαρά


Την τηλεοπτική ζούγκλα της προηγούμενης παρασιτικής δεκαετίας θυμίζει πια η πολιτική ζωή του τόπου μας. Απόρρητα έγγραφα της εθνικής ασφάλειας μας στη διάθεση αναρμόδιων προσώπων, αντικείμενα πολιτικής συνδιαλλαγής και πάσης φύσεως επικοινωνιακών εκβιασμών, φιλοδοξούν να καθορίσουν τη δημοκρατία και τη λειτουργία του Πολιτεύματός μας προς άγραν θεάματος και πολιτικών ανωμαλιών. Δεν μένει παρά να μας πούνε ότι τα βρήκαν και σε κάδους απορριμμάτων, όπως τον παλιό καιρό που μας χάρισε έναν αιώνα σκλαβιάς και υποδούλωσης σε δανειστές που τώρα μας κλείνουν την πόρτα κατάμουτρα ως πολίτες υπανάπτυκτου κράτους. Τώρα που πήραν τα καλύτερα μυαλά μας και μας αγόρασαν μπιτ-παρά, τα αεροδρόμια των 58 εκατομμυρίων τουριστών ετησίως.

Η Εθνική μας Άμυνα, η Άμυνα της Ελλάδας που κάποτε έδινε ήρωες στην οικουμένη και νικούσε το φασισμό της Γερμανίας, είναι το τελευταίο πεδίο πολιτικής αντιπαράθεσης που χρειαζόμαστε για να αναγεννηθούμε από τις στάχτες μας επιτέλους. Είναι κατανοητό ότι προσφέρει πεδίο δόξης λαμπρό για τους εχθρούς της Ελλάδας για έναν ασύμμετρο πόλεμο. Μία ήττα της χώρας και ακρωτηριασμό της χωρίς μάχη. Όπως το 1974 που η Κύπρος ήταν μακριά ενώ η Κορέα το 1955 κοντά. Ο γραφικός Ρουβίκωνας μας θύμισε εξάλλου πως ένα τσούρμο μπορεί να καθαιρέσει Συνταγματάρχες που όφειλαν να ηγούνται χιλιάδων οπλιτών σε έναν ετοιμόπολεμο Στρατό, στον πιο ισχυρό πλεόν Στρατό των Βαλκανίων που προφανώς και εύλογα ενοχλεί όλους τους γείτονες συμμάχους μας και τους παγκόσμιους σκευωρούς, με τη βοήθεια των εσωτερικών μας εχθρών.

Η Κυβέρνηση του κ.Τσίπρα ασφαλώς έχει ζημιώσει τον τόπο από το 2015 όπου άνοιξε τις πύλες της Κολάσεως αντικαθιστώντας τον αρνούμενο να το πράξει Αντώνη Σαμαρά. 160 δισεκατομμύρια δημιουργικής ασάφειας, ενταφιασμού της ανάπτυξης και εξαϋλωση της ευημερίας είναι λίγα μόνο από τα πολιτικά του εγκλήματα, που η ιστορία ή καποιος άλλος θα κληθεί να αξιολογήσει και αναλόγως να τοποθετηθεί η ετυμηγορία του. Συνεχίζει να είναι η εκλεγμένη Κυβέρνηση του λαού που του έδωσε το 2015 εντολή διακυβέρνησης τετραετίας και θα κληθεί να καταθέσει πάλι την ετυμηγορία του το 2019. Αλίμονο, μετά από τόσα επαίσχυντα Μνημόνια συγκάλυψης εγκλημάτων, αναβολών και παραγραφής της δικαιοσύνης αν γυρίσουμε στις εποχές Καραμανλή, που η Βουλή έκλεινε σαν θερινό σινεμά και άνοιγε όποτε χρειαζόταν να πηδήξουν τα ποντίκια από το καράβι της διακυβέρνησης του τόπου.  

Ο κ.Μητσοτάκης πρέπει να καταλάβει ότι με διπλοθεσίτες Ευρωβουλευτές και συχνούς επισκέπτες των Παρισίων -εκεί που πάει και ο Αλέξης Τσίπρας την Πέμπτη- δεν κερδίζεται ένας λαός, δεν αποκτιέται η Ελλάδα. Η Άμυνα δεν μπορεί να αποτελεί την αιχμή του δόρατος για την ανέλιξή του στην Πρωθυπουργία της χώρας εις βάρος της εθνικής μας ασφάλειας. Αν τόσο τό επιθυμεί ας ψάξει τότε καλύτερα τα έγγραφα να εντοπίσει τις πραγματικές παθογένειες που ταλανίζουν τους ανώνυμους ήρωες της πατρίδας που θυσιάζονται χωρίς μάχες και δάφνες εντός και εκτός Ελλάδας, στα σύνορα αλλά και στα σαλόνια των πισώπλατων χτυπημάτων.

Για τους λαθρέμπορους πετρελαίων, τσιγάρων και πολλών άλλων αγαθών και ψυχών που έχουν αναλάβει εργολαβικά την ενημέρωση και την κατήχηση του λαού ας αναζητήσουν άλλού λαβράκια της άμυνας και της ασφάλειας. Ας τα αναζητήσουν στους ομαδικούς βιασμούς και στα κατεκτημένα νησιά με την υπαιτιότητα των ηθικών μας βιαστών. Στην Αρχηγό της ευρωπαϊκής αποσύνθεσης που ζει με την ονείρωξη της διάλυσης της Ελλάδας ανοιγοκλείνοντας τα συρτάρια της με τα πάθη και τα όργια των ταγών που η ίδια έχει αναδείξει, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για να κουνάει το μαστίγιο της ανενόχλητη, να σιωπούν οι άνδρες χωρίς παντελόνια και οι γυναίκες των ιματίων υψηλής ραπτικής που ράβονται η μία μετά την άλλη ως ζυγωτές της εξουσίας, αριστερά τσόκαρα και δεξιές Αντουανέτες.


Πολιτικό σθένος ή πολιτικό θράσος θα φανεί σύντομα. Να μην ξεχνάμε ότι η εξουσία δεν είναι για πάντα και όσοι παραβαίνουν τους Νόμους σε γεννημένους και αγέννητους ανθρώπους θα απολογηθούν. Θα απολογηθούν σε άνεργους νέους, θα απολογηθούν σε απλήρωτους εργαζομένους και σε συνταξιούχους της πείνας, που όλοι καταφθάνουν σαν ξέπνοα γέρικα άλογα να ξεψυχήσουν σε έδαφος ελληνικό. Δημοκρατικά πια, ευτυχώς…