ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Σάββατο, 30 Σεπτεμβρίου 2017

ΑΛΛΑΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΦΥΛΟΥ

Αποσβολωμένος και ανήμπορος να αντιδράσει ο ελληνικός λαός παρακολουθεί την αλλαγή του φύλου του. Το έθνος κράτος των Ελλήνων από το 1830 μεταλλάσσεται υπό την ηγεσία του Αλέξη Τσίπρα σε μία σύγχρονη πολυπολιτισμική οντότητα, απροσδιόριστης ταυτότητας και αξιών καθώς και αγνώστου διάρκειας ζωής με το σημερινό της σχήμα.

Το κράτος των προεστών και των κοτζαμπάσηδων, των ευρωπαϊκών αυλών και των δικτατοριών για πρώτη φορά στην ιστορία του παραδίδει τα ηνία σε μία αδιαμόρφωτη καθεστωτική τάξη που αυτο-προσδιορίζεται ριζοσπαστική αριστερά αλλά βαφτίζεται ακραία δεξιά από τον σπινθηροβόλο Μίκη Θεοδωράκη που στα στερνά του ξεχνά ποιος έφερε με τις προτροπές του στην εξουσία τον Αλέξη Τσίπρα και διατήρησε σε ζωή από πίσω του το ντόπιο και διεθνές παρακράτος.

Τούρκοι στη Θράκη, Μακεδόνες στη Θεσσαλονίκη, Πακιστανοί στα νησιά και Αλβανοί στην Ήπειρο διαμορφώνουν μία πρωτοεμφανιζόμενη άλλη Ελλάδα που είναι αμφίβολο αν θα καταφέρει να διατηρήσει την ευρωπαϊκή της ταυτότητα. Η Ελλάδα αρχίζει όλο περισσότερο να θυμίζει τη Γιουγκοσλαβία του ’90 όπου το διεθνές παρακράτος καλυπτόμενο πίσω από τεχνητά εναλασσόμενους εκλεγμένους ηγέτες χρόνια τώρα σκηνοθετεί τη φτωχοποίηση, διάλυση και συρρίκνωση της χώρας κάτω από τα Πιέρια Όρη με αρκετά καλά αποτελέσματα.

Ο εκμαυλισμός ασφαλώς άρχισε με την Αλλαγή και την καταβρόχθιση εκατοντάδων δισεκατομμυρίων κονδυλίων της ΕΟΚ και της ΕΕ τώρα καθώς και ασύλληπτων δανεικών επί δεκαετίες, που φόρτωσε 323 δισεκατομμύρια σε εμάς, τα παιδιά και τα εγγόνια μας η καταραμένη γενιά του Πολυτεχνείου. Άφθονο χρήμα που ανέδειξε την αρπαχτική ατομικότητα ως την ύψιστη εθνική αξία την οποία ακόμα συντηρεί η απάτη των κονδυλίων ανάπτυξης που καταλήγουν στην ντόπια μαφία χωρίς τίποτα να αναπτύσσεται. Τίποτα δεν μας συγκινεί πια σαν έθνος μπροστά στη λεηλασία του ξένου χρήματος με οποιοδήποτε τρόπο. Όλοι κλείνουν τα μάτια και τα στόματα στον ξεπεσμό μας.

Πιο γελοίοι...


 οι διάφοροι ερμαφρόδιτοι μεγαλοαστοί που τοποθετημένοι περίτεχνα από τους ανθέλληνες σε πόστα εξουσίας χρόνια τώρα παριστάνουν τους πατριώτες και θεωρούν ότι δεν τους βλέπει κανείς. Αλήθεια που είναι οι τόσοι Τουρκοφάγοι πατριώτες της Θράκης που μας είχαν ζαλίσει τόσα χρόνια να μας εξηγήσουν για το πατριωτικό καθήκον του Αλέξη Τσίπρα στην «Τουρκική Ένωση Ξάνθης»; Μάλλον τα Φράγκα είναι πολλά και ήπιαν το αμίλητο νερό.

Μία κοινωνία χωρίς αξίες και αξιολογήσεις ασφαλώς απομακρύνεται εσκεμμένα από τις αξίες της δημοκρατίας αναμένοντας απλά το πιστοποιητικό θανάτου της. Αστείοι κρατικοί λειτουργοί περιτριγυρίζουν τα μουσουλμανικά πια νησιά μας και φωτογραφίζονται ξεδιάντροπα σε ένα πατριωτικό θέατρο του Καραγκιόζη. Συνένοχοι και οι τοπικοί παράγοντες που σιωπούν φλερτάροντας με την υποδούλωση τους.

Το μεγάλο μυστήριο πώς ένας Πρωθυπουργός πλειοψηφικής αποδοκιμασίας παραμένει στην εξουσία αποτελεί το απόλυτο φετίχ των σαδομαζοχιστών. Κανείς δεν βλέπει, κανείς δεν μιλά για το εθνικό έγκλημα ξεπουλήματος κάθε εθνικής περιουσίας για δεκάδες χρόνια. Η απάντηση είναι απλή. Ο ελληνικό λαός ουδέποτε είχε λόγο στην Κυβέρνησή του και συνεχίζει να μην έχει. Το ανθελληνικό δίδυμο με την κατάλληλη διαπλοκή ανέβαζε και κατέβαζε τις Κυβερνήσεις οποτεδήποτε επιθυμούσε. Τώρα δεν επιθυμεί να έρθει ο ανεξέλεγκτος ακόμη Κυριάκος Μητσοτάκης. Μόλις υποταχτεί και αυτός στο σκοπό του εκμαυλισμού της Ελλάδας με αντάλλαγμα την ηδονή της εξουσίας και όχι μόνο είναι υπόθεση μίας νύχτας. Όταν συνειδητοποιούσαν το έγκλημά τους οι πολιτικοί και αρνούνταν να συνεχίσουν το βιασμό της χώρας, απλά εξαφανίζονταν μέχρι τώρα. Ο μόνος που επιβιώνει είναι ο Αλέξης Τσίπρας που δείχνει τελικά να απολαμβάνει το σηψαιμικό θάνατο της χώρας.

Το καθεστώς του να είναι καλά και η Ελλάδα να πάει στα τσακίδια με συντάξεις των 300 ευρώ, ιλαρά, φτώχεια, ανεργία, ξενιτιά και απελπισία. Δεν απαιτείται να παραθέσουμε νούμερα φτωχοποίησης και χρεοκοπίας. Το καθεστώς είναι αυτό που κρατεί τα ηνία της εξουσίας και θα τα αφήσει μόνο λίγο πριν το άρμα της Ελλάδας πέσει στο γκρεμό με όλους τους Έλληνες, σερνόμενους σαν τον Έκτορα της Τροίας. Για αυτό και δεν προχωρά καμία επένδυση. Για να μην παράγει πλούτο και οι Έλληνες ξυπνήσουν και δεν ζητάνε την αυτοκτονία τους σε μία έξοδο απελπισίας.

Ασφαλώς η απολυταρχική δημοκρατία του Αλέξη Τσίπρα κατωτέρων αξιών της ελευθερίας έχει πρότυπο τη Ρωσία του Πούτιν και τη διάλυση της Ευρώπης. Μια κρατική μαφία που εξοντώνει όποιον δεν συναλλάσσεται και επιβάλλει την απόλυτη σιωπή. Το απόλυτο όπλο των λαθρομεταναστών χρησιμοποίησε από την πρώτη μέρα που ανήλθε στην εξουσία και σε μεγάλο βαθμό κατάφερε να διαλύσει την Ευρώπη και τις κοινωνίες της σε απόλυτη συνεργασία με τον Επίτροπό της και το Στρατό της. Την απόλυτη προπαγάνδα και τρομοκρατικά χτυπήματα στο Σαρωνικό χρησιμοποιεί για να ποδηγετήσει κάθε ελεύθερη ελληνική ψυχή. Να την τεμαχίσει παλεύει μάταια η Όλγα και ο Πολύκαρπος, για μία ακόμη δόση εφήμερης ηδονής. Κανείς δεν μπόρεσε να σκοτώσει τον Λεωνίδα χιλιάδες χρόνια τώρα.

Καληνύχτα Ελλάδα, Καλημέρα τι;