ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τετάρτη, 9 Αυγούστου 2017

Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΑΝΑΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟΣ ΤΟΥ ΚΥΡΙΑΚΟΥ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ

Σαν το ψάρι έξω από το νερό σπαρταράει το ελληνικό παρακράτος που ψυχορραγεί. Τα πάντα έκανε για να διαλύσει την Ελλάδα και αδυνατεί να το καταφέρει. Οι τρομπέτες της Οικουμένης, η απρόσμενη εκλογή του Ντόναλντ Τράμπ στην εξουσία της μόνης υπερδύναμης για τον 21ο αιώνα ΗΠΑ, κατέστρεψε το μύχιο σχέδιο του Ρουβίκωνα της διαπλοκής.

Πραγματικά και τι δεν προσπάθησε η βρώμικη ελίτ που μεταπολιτευτικά κρυπτόμενη πίσω από τον Ανδρέα Παπανδρέου μέχρι τον Αλέξη Τσίπρα πάλεψε για να εξαφανίσει την ισχύ της Ελλάδας και σε ένα μεγάλο βαθμό τα κατάφερε. Όλοι φυσικά πατριώτες. Με 800 δισεκατομμύρια ευρώ στην Ελβετία σύμφωνα με τη γερμανική DIE WELT που όλοι οι ειδήμονες το κάνουν γαργάρα σήμερα. Από τον συγχωρεμένο Μένιο Κουτσόγιωργα μέχρι τον ελεύθερο και αμετανόητο Άκη Τζοχατζόπουλο. Τον Τάσο Μαντέλη του Κώστα Σημίτη και τον Μιχάλη Λιάπη του Κώστα Καραμανλή. Χωρίς αυτούς ποτέ πραγματικά δεν θα φτάναμε στον μεγάλο ηγέτη Μαδούρο σύντροφο του Αλέξη Τσίπρα, που μας συμβούλευε σοφά να τρώμε και καμιά κονσέρβα σκύλου πριν αρχίζει να εκτελεί του συμπατριώτες του, πάντα δημοκρατικά, στις μέρες μας.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί τη μεγαλύτερη αποτυχία του Έλληνα «Γκιουλέν» και κυρίως της Ελληνίδας ομολόγου του "εις τας αυλάς της Ευρώπης". Μία πραγματικά ηγέτης που όποτε γουστάρει  διαβαίνει το Ρουβίκωνα, μπουκάρει στην Ελληνική Βουλή, σύμβολο της Ελληνικής Δημοκρατίας, την ποδοπατεί, καταστρέφει τη δημόσια περιουσία στους ενοχλητικούς ελεγκτικούς μηχανισμούς των μέσων μεταφοράς που προορίζονται για να ανορθώσουν την ελληνική οικονομία, στέλνοντας το μήνυμα της και στο τέλος διατάζει τους υποτακτικούς υπαλλήλους της για την ανώνυμη απελευθέρωση του μηχανισμού της. 

Αυτήν τόλμησε γενναία για πρώτη φορά στη σύγχρονη ελληνική ιστορία να την καταγγείλει ο ηγέτης της δημοκρατικής Αντιπολίτευσης Κυριάκος Μητσοτάκης και τα ανιαρά δημοσιεύματα της Ευγενίας σε μία πολιτικά παλαιομοδίτικη πολιτική ακολούθησαν για να δημιουργήσουν μία κάποια αφισβήτηση ματαίως. Αστείες συναντήσεις επίσης του παλαιού σηψαιμικού καθεστώτος της Νέας Δημοκρατίας που αποτελεί τον καλύτερο σύμμαχο του παρακράτους. Τότε που μόλις έφυγε ο Γιάννος Παπαντωνίου σταμάτησαν με μία θεϊκή παρέμβαση οι μίζες στο Υπουργείο Άμυνας. Ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποτελεί μία ενδεχόμενη θανάσιμη απειλή για την Ελλάδα του ραγιαδισμού και του διεθνούς παρακράτους που τη διαπερνά. Σε καμία περίπτωση η Ελλάδα δεν θα οδηγηθεί σε δημοκρατικές εκλογές με τον ίδιο ως επερχόμενο Πρωθυπουργό πλην της περίπτωσης που συνθηκολογήσει εις βάρος της πατρίδας και του λαού του. 

Μέσα στο λίβα που καίει τα σπαρτά ξαναζεστάθηκε και η αμπελοφιλοσοφία για τον ανασχηματισμό της Κυβέρνησης, που συναγωνίζεται και ξεπέρασε σε καταστροφή τις προηγούμενες. Μία Κυβέρνηση που ορμώμενη από τη Θεσαλλονίκη και το περίφημο πρόγραμμά της φαίνεται να ξαναγυρίζει στον τόπο του εγκλήματος, με αποδοχή 11% από τον ελληνικό λαό. Εκεί που εξαπάτησε τον ελληνικό λαό για να ανατρέψει τον Αντώνη Σαμαρά. Τον ανεπιθύμητο της Ελληνίδας «Γκιουλέν» που τόλμησε να γίνει ανυπάκουος. Να αρνηθεί...


 να ανοίξει τα σύνορα για να εισβάλλουν οι οικονομικοί μετανάστες από το Πακιστάν και την Αφρική και το χειρότερο όλων να θέλει να έχει το θράσος ως Έλληνας ιθαγενής να ξεθάψει την Αμφίπολη και πολλά άλλα όπως το χρυσό της. Αναμφίβολα πρέπει να τρόμαξε πολύ η Καγκελάριος Μέρκελ τότε που ο Έλληνας Πρωθυπουργός της έδειχνε τις ανασκαφές της Ελληνικής Μακεδονίας. Μία αναθεώρηση της Βαλκανικής Γερμανικής επεκτατικής αποικιοκρατικής πολιτικής κρίθηκε απαγορευτική και επικίνδυνη και ο Αλέξης προέκυψε ως σωτήρας που μας φόρτωσε 100 δις για πλάκα. Για αυτό έπεσε ο Αντώνης Σαμαράς, για αυτό επινοήθηκε η απάτη του προγράμματος της Θεσαλονίκης.

Ανασχηματισμός που ξεκινάει και τελειώνει στον Πάνο Καμένο. Την άμυνα της χώρας. Αν αποδεχθεί τη μετακίνησή του θα γίνει, αν όχι αχρείαστος. Στον εθνικισμό ποντάρει το ελληνικό παρακράτος και ο Πόντιος ηγέτης του και ο Πάνος Καμένος έχει γίνει ενοχλητικός καθώς δεν ενδίδει σε μία εθνική τραγωδία. Σε ένα "πουσάρισμα" εθνικισμού που θα φέρει και τη διάσπαση Συμμαχιών, τον απόλυτο σκοπό των αντιπάλων του. Τζάμπα πάνε τόσα πληρωμένα δημοσιεύματα του δόλιου πατριωτισμού. Τζάμπα και οι δηλώσεις τόσων αδίστακτων στρατιωτικών ηγετών που ξεχνάνε να μας πουν επιμελώς: "Πώς θα πάμε στον πόλεμο, Θανάση;". Ενοχλητικός, αποτελεί το στόχο που πρέπει να μετακινηθεί για να επιτευχθεί ο ελληνικός ακρωτηριασμός. Μία εθνική απώλεια που θα φέρει επιτέλους και την αλλαγή του δημοκρατικού καθεστώτος της Ελλάδας προς μία απολυταρχική δημοκρατία τύπου Ρωσίας και Βενεζουέλας, εις το όνομα της πατρίδας και της θρησκείας ασφαλώς. Την αντικατάσταση της ασφάλειας και της ευημερίας των Ελλήνων που είναι πρωταρχικές αξίες της δημοκρατίας από τον "δημοκρατικό" σφετερισμό της εξουσίας εις βάρος της δικαιοσύνης και των ανθρώπινων ελευθεριών μας. Τη διατήρηση των ελίτ των περασμένων αιώνων μέχρι το 2060 και βλέπουμε για παραπέρα από Σεπτέμβριο...

Οψόμεθα…


Μην χάσεται προσεχώς: Στα Πράσσα οι Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις… Ο Χότζα Έλληνας Στρατηγός…