ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Τρίτη 21 Ιουλίου 2015

Lavazza Moments στο Ejekt Festival 2015


Για τη Lavazza, το μυστικό της απόλαυσης βρίσκεται στις γεύσεις και τα αρώματα που κάνουν την κάθε στιγμή μοναδική και την μετατρέπουν σε μια αξέχαστη εμπειρία. Το 2015, η πρωτοπόρος εταιρεία στο χώρο παραγωγής και διανομής καφέ παγκοσμίως συστήνει στο ελληνικό κοινό το Πρόγραμμα “Lavazza Moments”, μέσα από μια σειρά ενεργειών που αντιπροσωπεύουν το μοναδικό χαρακτήρα του αυθεντικού ιταλικού espresso και αποδεικνύουν ότι κάθε στιγμή απόλαυσης είναι στιγμή Lavazza...


Την έναρξη του προγράμματος σηματοδότησε μια από τις πιο δυνατές μουσικές στιγμές της φετινής χρονιάς, το Ejekt Festival 2015. Η Lavazza «τροφοδότησε» με τις απαραίτητες δόσεις ενέργειας το κοινό, ώστε να απολαύσει στο έπακρο το εκρηκτικό line – up του φεστιβάλ που αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα νεανικά μουσικά event του καλοκαιριού. Όσοι βρέθηκαν εκεί έκαναν μια στάση στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Lavazza και απόλαυσαν καφέ espresso και freddo espresso. Επιπλέον, η Lavazza, μέσω διαγωνισμού που υλοποίησε στη σελίδα της στο Instagram, έδωσε την ευκαιρία σε 10 τυχερούς να βρεθούν δωρεάν στο φεστιβάλ και να ακούσουν από κοντά τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες.

Το Ejekt Festival φέτος έκλεισε 11 χρόνια ζωής. Το φεστιβάλ συνδυάζει ανερχόμενα ονόματα της εγχώριας και διεθνούς σκηνής αλλά και θρύλους της μουσικής βιομηχανίας. Το φετινό line - up διαμορφώθηκε με πολλούς και αγαπημένους καλλιτέχνες όπως Steve Aoki, Parov Stelar και Kadebostany.

Τον σχεδιασμό και την υλοποίηση της καμπάνιας Lavazza Moments έχει αναλάβει η εταιρεία στρατηγικής και επικοινωνίας CIVITAS.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Lavazza μπορούν να βρεθούν στην ηλεκτρονική διεύθυνση http://www.lavazza.com/ και στη σελίδα της εταιρείας στο Facebook.