ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 9 Ιουλίου 2015

ΙΔΡΥΤΙΚΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗ ΝΕΟΥ ΚΟΜΜΑΤΟΣ

7 Ιουλίου 2015

Η ίδρυση του νέου Κόμματος συμβολίζει την απαρχή της εποχής μετά τη Μεταπολίτευση και στοχεύει στην αισιοδοξία και την ευημερία των Ελλήνων, με την ισότιμη και ισχυρή συμμετοχή της Ελλάδας στο σύγχρονο δυτικό πολιτισμό.


Δεν θέλουμε να βλέπουμε την καταστροφή της Πατρίδας μας άβουλοι και άπραγοι. Θέλουμε να λέμε στα παιδιά μας ότι προσπαθήσαμε κόντρα σε εκείνους που υλοποιούν τη διάλυση μας.

Η δημοκρατία προς ανακούφιση των αδυνάτων και επιβράβευση των αρίστων αποτελεί το μόνο πολίτευμα για το μέλλον της χώρας.

Οι ισχυρές Ένοπλες Δυνάμεις αποτελούν την εγγύηση του πολιτεύματος, της ασφάλειάς μας και της εργασίας μας για την ευημερία.

Η παραγωγική ανασυγκρότηση της χώρας με ένα συγκεκριμένο εθνικό σχέδιο οικονομίας, βασισμένο στα ανταγωνιστικά πλεονεκτήματα διεθνώς, με σεβασμό στην Πολιτεία και τους Νόμους και πάνω από όλα στον άνθρωπο, αποτελεί την αιτία ίδρυσης του νέου πολιτικού φορέα.

Η ισότιμη συμμετοχή των Ελλήνων από όλη την επικράτεια για την αντιμετώπιση των δυσχερειών της διαβίωσής μας είναι ο αντικειμενικός σκοπός μας.

Διαγράφουμε το θλιβερό χθες για να γράψουμε όλοι ενωμένοι ένα λαμπρό μέλλον από την αρχή. 

Το νέο Κόμμα γεννιέται για να αντικαταστήσει την αιώνια Ελλάδα του ρουσφετιού και του μπαξισιού, μέσα στο σύγχρονο δυτικό πολιτισμό.

Η προάσπιση του δημόσιου χρήματος και ο φραγμός στη διασπάθισή του αποτελεί το θεμέλιο λίθο της αναγέννησης της Ελλάδας.

Η εξάλειψη της μαύρης εργασίας και ο έλεγχος του δημοσίου πλούτου που προσπορίστηκε παρανόμως, με την ηθική ευθύνη των ηγετών της Μεταπολίτευσης, θα είναι η αρχή της αναγέννησης της χώρας.

Η πολιτιστική κληρονομιά μας σε συνδυασμό με τις παγκόσμιες αρχές σεβασμού των ανθρωπίνων δικαιωμάτων θα αποτελέσουν τις βάσεις για την ανάπτυξη μίας υγιούς κοινωνίας.

Σεβόμαστε το ατομικό δικαίωμα του κάθε πολίτη στην επιλογή των επιθυμιών διαβίωσής του, με μόνη απαίτηση το σεβασμό στους Νόμους και το κοινωνικό σύνολο.

Η χρηματοδότηση του Κόμματος θα είναι διαφανής σε όλους, με χορηγίες από  κάθε υποστηρικτή των αρχών και αξιών του κόμματος και τις προβλεπόμενες από Κράτος, σύμφωνα με τους Νόμους.

Ενωμένοι, ευελπιστούμε να φέρουμε την επόμενη ημέρα της Ελλάδας και την περηφάνια στα παιδιά μας, μέσα όμως από τον κόπο και την προκοπή.

Διαβεβαιώνουμε τους συμμάχους μας και φίλους του ελληνισμού παγκοσμίως ότι η Ελλάδα θα λάβει στον 21ο αιώνα τη θέση που της αξίζει ενισχύοντας το δυτικό πολιτισμό στη παγκόσμια κοινότητα. 

Η Ελλάδα δεν θα καταστραφεί, οι περιουσίες και οι επιχειρήσεις των Ελλήνων θα προστατευτούν και η Ελλάδα θα παραμείνει στην κάρδια της Ευρώπης και της Ευρωζώνης.

Ο σάπιος πολιτικός κόσμος της Μεταπολίτευσης που συνέβαλε ως θύμα και διέβαλλε κατ’ εντολή τον ελληνικό λαό θα υποχωρήσει μπροστά στην πραγματικότητα, τις αρχές και τις αξίες μας.

Ο τίτλος του Κόμματος και η έδρα του Κόμματος θα συμβολίζουν τη δημοκρατία μας.

Το Κόμμα είναι ιεραρχικό με οργανωτική δομή ανά την επικράτεια και τον απόδημο ελληνισμό, όπου υπάρχει Έλληνας πολίτης.

Το έμβλημα του Κόμματος θα συμβολίζει τις αξίες της Νέας Ελλάδας.

Οι ιδρυτικές αρχές, το όνομα, το σύμβολο και η ιδρυτική διακήρυξη με 200 υπογραφές θα κατατεθούν σύμφωνα με το Νόμο. 

Η ευθύνη των πράξεων και των παραλείψεων μας βαραίνει όλους τους Έλληνες.

Καλούμε όλους τους λάτρεις τους ελληνισμού παγκοσμίως να συνδράμουν, να συμβουλέψουν και να συμμετέχουν στο νέο εγχείρημα μας.

Καλούμε τους Έλληνες και τις Ελληνίδες που υιοθετούν τα παραπάνω και τολμούν, να συνυπογράψουν, με τη βοήθεια του Θεού, τη γέννηση της ισχυρής Ευρωπαϊκής Ελλάδας.