ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Παρασκευή 10 Ιουλίου 2015

ΑΛΕΞΗ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ, ΡΑΓΙΖΕΙ Η ΕΛΛΑΔΑ

Ο κ. Τσίπρας, ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ανέλαβε την ιερή υποχρέωση την 25η Ιανουαρίου 2015 να φέρει την ελπίδα στους Έλληνες. Να σκίσει το Μνημόνιο. Να αντικαταστήσει τους γερμανοτσολιάδες προκάτοχους του που από το 2009 πάσχιζαν, τιμωρώντας αδίστακτα το λαό, να κρατήσουν την Ελλάδα στην Ευρώπη και το ευρώ.

Όλοι του είπαν ΝΑΙ σε μία εύκολη ζωή. Όλοι του είπαν ΝΑΙ στα ξένοιαστα χρόνια της Μεταπολίτευσης με τα δανεικά των Κουτόφραγκων. Τώρα οι οπαδοί του λένε ΟΧΙ σε νέο Μνημόνιο. ΟΧΙ στους δοσίλογους. Ο κ.Τσίπρας υπερασπίστηκε τις αξίες του μέχρι τελευταίας ρανίδας μέχρι σήμερα που σύσσωμος ο ΣΥΡΙΖΑ και οι πατριώτες ΑΝΕΛ γίνονται Μνημονιακοί με ένα ΝΑΙ. Όλοι μαζί. 

Είναι πολλά τα λεφτά και ποιος μπορεί να ζήσει πια με μπομπότα. Ποιος θυσιάζεται για ιδέες πια όταν έχει εκατομμύρια ευρώ στο λογαριασμό του. Είναι δύσκολοι καιροί για ήρωες και Μπουμπουλίνες.

Αλέξη μην κλαίς. Κινδυνεύει η Ελλάς. Βροντοφώναξε ΝΑΙ στο νέο Μνημόνιο. Δώσε πόνο στο λαό. Διέλυσε τους ραχμοτσολιάδες και η ιστορία θα σε καταγράψει στο πάνθεον των δοσίλογων ηρώων της.

Ως ο Έλληνας Πρωθυπουργός που ξεπέρασε τον Καποδίστρια, τον Βενιζέλο, τον Πλαστήρα, τον Μεταξά και αποτίναξε το ραγιαδισμό από την Ελλάδα και το λαό της για πρώτη φορά στην ιστορία της. Τον Πρωθυπουργό που έσωσε την Ελλάδα από τον παγκόσμιο εξευτελισμό των ουρών για λίγο ψωμί, για λίγη αξιοπρέπεια.

ΟΧΙ στο φασισμό και τον κομμουνισμό στην Ελλάδα. ΝΑΙ στο Μνημόνιο, ΝΑΙ στη Πατρίδα, ΝΑΙ στο ΣΥΡΙΖΑ και τους ΑΝΕΛ.
ΝΑΙ, κ.Τσίπρα, μας κορόιδεψες όλους πλην ενός και αξίζεις το μεγάλο ΝΑΙ. 

Βάρα τα νταούλια του ΝΑΙ να χορεύει η Ραχήλ μέχρι να βγει το αιώνιο  κακό της Ελλάδας από τα σπλάχνα της.