ENJOY GREECE

ENJOY GREECE
We Explore, Find, Check & Propose You for the Truth - Enjoy GREECE - Enjoy EUROPE - Enjoy WORLD

Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

H COFFEE ISLAND ετήσιος χορηγός του SCAE HELLAS στην 10η HO.RE.CA και χορηγός καφέ στον Πανελλήνιο Διαγωνισμό LATTE ART

Η ΣΑΠΛΑΙ ΑΕ, επίσημος διανομέας της HARIO σε Ελλάδα και Κύπρο και διαχειριστής του δικτύου Coffee Island πρόκειται να συμμετέχει στη μεγαλύτερη έκθεση  επαγγελματιών για τον ξενοδοχειακό και επισιτιστικό κλάδο, HO.RE.CA, που διεξάγεται για 10η συνεχή χρονιά στην Ελλάδα, από τις 06 έως και τις 09 Φεβρουαρίου, στo εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo...

Η Coffee  Island είναι ταυτόχρονα ετήσιος  χορηγός  της  SCAE Hellas, υποστηρικτής  ως HARIO, αλλά  και χορηγός καφέ στον Πανελλήνιο  Διαγωνισμό  LATTE ART  που θα διεξαχθεί  στα  πλαίσια  της  έκθεσης  HO.RE.CA.


     Στον  πρωτότυπο  αυτό  διαγωνισμό,  που θα λάβει χώρα την Κυριακή 08 Φεβρουαρίου, από τις 10:00 έως και τις 14:00 (Latte Art - Semi Final), οι συμμετέχοντες καλούνται να παρουσιάσουν  δύο  πανομοιότυπα  σχέδια  πάνω  σε  τρία  ροφήματα: σε έναν latte, έναν macchiato και ένα “signature” ρόφημα. Στη HORECA 2014 νικήτρια του διαγωνισμού αναδείχτηκε η Τάνια Κωνσταντίνοβα η οποία κατέκτησε την 10η θέση στο παγκόσμιο Πρωτάθλημα Latte Art που πραγματοποιήθηκε στη Μελβούρνη της Αυστραλίας.

Οι επισκέπτες που θα παρευρεθούν στην έκθεση HO.RE.CA θα μπορούν να βρουν το περίπτερο  της  HARIO  στο  Hall  No 1,  στο  stand  No  C23.